Προβλέψεις της εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Δυναμική εβδομάδα, ξεκινά με νέα Σελήνη.

Γενικά η νέα Σελήνη είναι πάντα ευνοϊκή, είναι θετική για ξεκινήματα. Μπορούμε να βάλουμε τους σπόρους για νέα πράγματα.

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Κάνει, όμως, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων. Πρέπει να αποφύγουμε τα παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις. Να κάνουμε αλλαγές ξεκινώντας από τον εαυτό μας θέτοντας όρια και διαφοροποιώντας συμπεριφορές.

Μέχρι Τετάρτη είναι δυναμικές μέρες γι’αυτό προσοχή στην ένταση.

Κριός: Είναι μια νέα Σελήνη απέναντί σας, στο κομμάτι των σχέσεων. Οι καταστάσεις μας παραπέμπουν να ξαναδούμε σχέσεις. Αναθεωρήσεις σχέσεων αλλά και νέες συμμαχίες. Ο Πλούτωνας θα σας ρίξει στα βαθιά των σχέσεων.

Ταύρος: Η νέα Σελήνη αφορά περισσότερο την καθημερινότητα της δουλειάς και τις εργασιακές σχέσεις. Συζητήσεις και υποχρεώσεις αυξάνονται. Προσπαθήστε να χειριστείτε ήρεμα τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι: Έμφαση στα ερωτικά φέρνει η νέα Σελήνη και αν έχετε γενέθλια στο δεύτερο 10ήμερο του ζωδίου σας, εσείς φαίνεται πως περνάτε μια περίοδο μεγαλύτερης σύγχυσης. Καλό θα ήταν να μην αρχίσετε τις υπεραναλύσεις. Μην το κουράζετε, σας κάνει κακό.

Τα ζώδια της εβδομάδας, από τη Λίτσα Πατέρα

Καρκίνος: Είναι τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας που σας απασχολούν. Σκέφτεστε αλλαγές αλλά είναι μια πιεσμένη περίοδος τώρα. Ένας επαγγελματικός χώρος επίσης σας απασχολεί και θέλετε τώρα να τον εκγαινιάσετε.

Λέων: Φιλικό προς το δικό σας το ζώδιο του Ζυγού και ευνοεί να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τον εαυτό σας. Ανοίγονται συζητήσεις. Συζητάτε επαγγελματικά θέματα και είναι καλές μέρες γι’αυτό. Μία νέα προσέγγιση σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που είχατε συζητήσει παλαιότερα, προκύπτει πάλι.

Παρθένος: Από τη μία είναι τα οικονομικά και θα παίξουν πολλές συζητήσεις εκεί αλλά από την άλλη δε θα πάνε όπως θα θέλατε. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν βοηθάει. Προσοχή στα ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν.

Ανάδρομη Αφροδίτη, από την Άση Μπήλιου

Ζυγός: Είστε σε μια διαδικασία σκέψης σε συνεργασίες και καριέρα. Προσωπικές σχέσεις επίσης σας έχουν προβληματίσει. Τώρα, όμως, έχετε το πάνω χέρι. Μην παρατείνετε σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν μέλλον. Επιτέλους πρέπει να γίνετε αποφασιστικοί.

Σκορπιός: Η νέα Σελήνη δίνει έμφαση σε κομμάτια ψυχολογίας και φυσικής κατάστασης. Δείχνει επίσης παρασκήνιο που σας απασχολεί, σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν τα συζητάτε ανοιχτά αλλά μόνο με πολύ έμπιστα άτομα από το περιβάλλον σας. Θέματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο.

Τοξότης: Αυτή η νέα Σελήνη αφορά φιλικές σχέσεις αλλά και σχέσεις συνεργασίες. Είναι σε ένα κομμάτι που αφορά νέους στόχους. Τα οικονομικά μιας συνεργασίας βγαίνουν μπροστά και φέρνουν εντάσεις. Ενδεχομένως να καθυστερήσουν λύσεις για θέματα που θέλετε να λύσετε.

Ερωτικά Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως: Η νέα Σελήνη επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο 10ήμερο κυρίως στο κομμάτι της καριέρας. Θα σκέφτεστε τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε και να είναι πιο αποτελεσματικό, να φέρει έσοδα. Με τον Πλούτωνα που συμμετέχει στη νέα Σελήνη και είναι στο ζώδιό σας, παίζουν πολλά σενάρια αλλαγών. Μέχρι την Τετάρτη θα έχετε πολλές συζητήσεις.

Υδροχόος: Δεν είναι αρνητική για σας. Δίνει έμφαση σε θέματα σπουδών και σεμιναρίων για να μάθετε έξτρα πράγματα που θα σας βοηθήσουν στη δουλειά σας. Ευνοούνται ταξίδια. Προσοχή στις ανασφάλειες και τις φοβίες σας, αυτά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια λόγω της όψης που κάνει η νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα.

Ιχθείς: Η νέα Σελήνη δίνει έμφαση στα οικονομικά σας, στα οικονομικά μιας συνεργασίας. Θα θελήσετε να αναλάβετε πιο ηγετικούς ρόλους για να λύσετε θέματα. Να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας, όχι κάτι σοβαρό.

Πώς θα ντυθείς σαν την Kim Kardashian με 120 euro