Προβλέψεις για τις ημέρες του Πάσχα από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Έχουμε ανάδρομη πορεία Πλούτωνα. Κάνει μια πιο εσωτερική δουλειά όλο αυτό.

Έχουμε, επίσης, το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα που έχει να κάνει με τάσεις φυγής. Ταιριάζουν στις μέρες αυτές. Αυτή η όψη, επίσης, έχει έξτρα κατανάλωση αλκοόλ και αυτό θέλει προσοχή.

Γενικά είναι μια περίεργη εβδομάδα αυτή. Είναι μια περίοδος με βάρος.

Κριός: Είστε σε φάση μεγαλύτερης αγωνίας για τα επαγγελματικά σας. Καλό είναι τώρα να ξεφύγετε από τα παιχνίδια αυτά και να μη φάτε το δόλωμα αν σας το ρίξουν στο χώρο της δουλειάς. Η ανάγκη να ξεκουραστείτε τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ.

Ταύρος: Γυρίζει ο Πλούτωνας ανάδρομος και γενικά είστε σε μια διαδικασία αλλαγών, και λόγω Ουρανού που τα πράγματα αλλάζουν αιφνιδιαστικά και απότομα. Πλούτωνας και Κρόνος επηρεάζουν την αντίληψη, τις ιδέες σας και την επικοινωνία. Αυτό δείχνει βαθιές και αργές αλλαγές σε όλα τα παραπάνω. Προσοχή με τη σύνοδο Άρη Ποσειδώνα στα περιττά έξοδα.

Δίδυμος: Ο Πλούτωνας ανάδρομος βγάζει διάφορες εμμονές και φοβίες στην επιφάνεια για τις σχέσεις σας. Κάποιοι είστε απογοητευμένοι. Μπορεί να ζορίζεστε γενικά αλλά θα υπάρξει φως στο τούνελ. Ο Άρης στο ζώδιό σας και Ποσειδώνας σε όψη, θέλουν προσοχή σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Η Σελήνη βοηθά Σάββατο και Κυριακή.

Καρκίνος: Σχέσεις και συνεργασίες, οι σημαντικοί άνθρωποι για σας, οι συνέταιροι, ο σύντροφός σας φαίνεται ότι σας απασχολούν περισσότερο. Αυτές οι μέρες τώρα είναι πιο κουραστικές και απαιτητικές για να κάνετε πολλά και να ξεμπερδέψετε με τις υποχρεώσεις για να περάσετε ανέμελα και διασκεδαστικά. Προσοχή τι τρώτε αλλά και στις ιώσεις.

Λέων: Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος, μετά και ο Κρόνος. Όλα αυτά είναι στον τομέα της δουλειάς. Πράγματα και συνθήκες αλλάζουν. Μεγαλύτερο άγχος τώρα για τη διαχείριση των επαγγελματικών σας. Αφήστε τα σημαντικά για την εβδομάδα μετά το Πάσχα. Μεγάλη Παρασκευή και Σάββατο προσοχή στα έξοδα.

Παρθένος: Ο Πλούτωνας ανάδρομος για σας δίνει έμφαση στις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί ξαφνικά να νιώσετε έλξη από ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν τους είχατε ρίξει δεύτερη ματιά. Απέναντί σας έχετε τον Ποσειδώνα και δημιουργεί, σε συνδυασμό με τον Άρη και την όψη που κάνουν, μια σύγχυση σε προσωπικό επίπεδο. Σε ομιχλώδεις συνθήκες δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις.

Ζυγός: Ο Πλούτωνας γυρνά ανάδρομος άρα τώρα σκέφτεστε ξανά και ξανά τα μέτωπα του σπιτιού. Αυτό βοηθά γιατί στο τέλος θα έρθει το ξεκαθάρισμα. Τώρα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση, ειδικά στις εκκρεμότητες και σε όσα κουκουλώσατε και αφήσατε στο παρελθόν.

Σκορπιός: Πλούτωνας και Κρόνος γυρνούν ανάδρομοι στον τομέα της επικοινωνίας με τους άλλους, των εκκρεμοτήτων της καθημερινότητας. Πρέπει να τροποποιήσετε το πως επικοινωνείτε για να ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας αλλά και να μην τρομάζετε και βαραίνετε τους άλλους. Με την όψη Άρη Ποσειδώνα επιβαρύνεστε σε οικονομικά θέματα αλλά προσοχή και σε τι πίνετε και τρώτε.

Τοξότης: Τώρα πρέπει να δείτε με Πλούτωνα και Κρόνο το κομμάτι των οικονομικών σας και τη διαχείριση αυτών. Δείτε πώς θα βάλετε γερές οικονομικές βάσεις στη ζωή σας. Με τον Άρη Ποσειδώνα υπάρχει μια σύγχυση, μια αβεβαιότητα. Προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις και τα μπερδέματα. Δώστε τόπο στην οργή αν δεν ακούσετε αυτό που θα θέλατε σε ένα οικογενειακό τραπέζι π.χ.

Αιγόκερως: Ο Πλούτωνας γυρνά ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και σε λίγο και ο Κρόνος. Αυτά σημαίνουν ότι έχει έρθει ο καιρός να δώσετε τέλος σε φθαρμένα και παλιά πράγματα που στην ουσία έχουν τελειώσει μέσα σας. Μπαίνετε σε περίοδο δουλειάς με τον εαυτό σας με τον οποίο πρέπει να κάνετε συζητήσεις. Υπάρχει μια εσωτερική πίεση. Το Πάσχα προσοχή στη φυσική σας κατάσταση.

Υδροχόος: Θα γυρίσουν ανάδρομοι Πλούτωνας και Κρόνος σε ένα εσωτερικό κομμάτι για σας, σε ένα κομμάτι αυτογνωσίας. Ψάχνετε νοήματα και στόχους στη ζωή σας, κίνητρα για να πάτε παρακάτω. Αυτή η εβδομάδα, ειδικά από Παρασκευή βράδυ και μετά η Σελήνη είναι στο ζώδιο και είναι καλός οιωνός για να ταξιδέψετε ή όχι, για να έχετε ανθρώπους δίπλα σας.

Ιχθείς: Γυρίζουν Κρόνος και Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία άρα τώρα έρχονται αλλαγές με τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν. Συνεργάτες αλλάζουν. Αλλαγές σε φίλους μπορεί να έρθουν τώρα. Κάποιοι φίλοι μπορεί τώρα να έχουν δικά τους θέματα που απασχολούν έμμεσα και εσάς. Το Πάσχα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε και πρέπει να το κάνετε.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.