Πλούτωνας στον Αιγόκερω: Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Πλούτωνας γύρισε σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, βρίσκεται εκεί από το 2008. Ήταν ανάδρομος αλλά τώρα γυρνά ορθός, στο τέλος της εβδομάδας. Εξελίξεις έρχονται μέχρι το 2020.

Κριός: Ο Πλούτωνας σας επηρεάζει και κυρίως εσάς τους γεννημένους κοντά στις 10 Απριλίου. Τώρα δρομολογούνται εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και την καριέρα σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω κάνει ακόμα πιο έντονη την επιρροή. Είναι μια περίοδος για να χτίσετε βάσεις στο κομμάτι της καριέρας.

Ταύρος: Όλα αλλάζουν. Δεν είστε ζώδιο που επιθυμείτε τις αλλαγές, είστε ένα σταθερό ζώδιο. Υπάρχει μια αίσθηση επείγουσα αλλαγής και ανατροπής. Ο Πλούτωνας φέρνει και μια παλαιότερη υπόθεση μπροστά. Τώρα μπορεί να αλλάξουν τα πιστεύω σας, οι κοσμοθεωρίες σας. Εσείς που έχετε γενέθλια μετά τις 5 Μαΐου θα δείτε ότι κάτι από αυτά που πιστεύατε, μπορεί τελικά να διαφοροποιηθεί.

Φορτισμένη Πανσέληνος, από τη Λίτσα Πατέρα

Δίδυμοι: Ο Πλούτωνας γυρίζει ορθός και είναι στο κομμάτι των οικονομικών. Έχετε κακοπεράσει τα τελευταία χρόνια στα οικονομικά και ερωτικά. Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, καλό είναι να φτιάξετε μια σταθερή κατάσταση. Επενδύστε σε ακίνητα. Δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτά που κληρονομήσατε. Αν είχατε επενδύσει λάθος στα ερωτικά σας, τώρα θα νιώθετε έντονα το ψυχολογικό κόστος.

Καρκίνος: Επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο 10ήμερο. Καλείστε να βάλετε ένα τέλος σε συνεργασίες ή σχέσεις που είναι καταστροφικές. Ο εγωισμός και η ανασφάλεια σας κρατάνε κολλημένους σε καταστάσεις. Έχετε τη δύναμη τώρα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να οικοδομήσετε ένα πιο υγιές μέλλον για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Τι ζητάει κάθε ζώδιο από μια σχέση, από τη Λίτσα Πατέρα

Λέων: Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι στο κομμάτι της καθημερινότητας. Με τα βασικά πράγματα. Όλα αυτά αρχίζουν να αλλάζουν. Βλέπετε με άλλο μάτι τη δουλειά σας. Μέχρι το 2020 μπορεί να αλλάξετε και δουλειά αν δε σας δίνει όσα θέλετε και τσάμπα χαλάτε ενέργεια. Η διαχείριση της καθημερινότητας σε υγεία, ψυχική και σωματική, σας απασχολεί πολύ.

Παρθένος: Το δίδυμο Κρόνου και Πλούτωνα αφορά τον έρωτα στη ζωή σας. Μέχρι το 2020 και ξεκινώντας από τώρα θα δείτε ότι θα έλξετε ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν τους κοιτούσατε καν. Θα αλλάξουν τα κριτήριά σας. Το κομμάτι που αφορά τα παιδιά γίνεται πια πολύ σημαντικό.

Ζυγός: Για σας αυτός ο πλανήτης στον Αιγόκερω αφορά τους γονείς, την οικογένεια και το σπίτι σας. Τώρα θα βάλετε νέες δομές και όρια. Κάποιοι μπορεί και να φύγετε για το εξωτερικό μέχρι το 2020 ή κάποιοι που είστε ήδη έξω, μπορεί τώρα να γυρίσετε. Ευνοείται επίσης η δουλειά από το σπίτι.

Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού: Τι λέει η Άση Μπήλιου

Σκορπιός: Είναι κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας, συγκυβερνήτης με τον παραδοσιακό σας Άρη. Μαζί με τον Κρόνο επηρεάζει την επικοινωνία με τους άλλους, τον τρόπο που διεκδικείτε πράγματα στην καθημερινότητά σας. Επηρεάζεται και η επικοινωνία σας, το πως εκθέτετε ιδέες, σκέψεις και απόψεις. Νέες σπουδές μπορεί να έρθουν για σας μέχρι το 2020.

Τοξότης: Ο Πλούτωνας αφορά τα οικονομικά σας. Τώρα μέχρι το 2020 είναι η στιγμή να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο το χρήμα. Γενικά δεν φημίζεστε για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Τώρα όμως πρέπει να οργανωθείτε. Είναι 2 χρόνια οργάνωσης των οικονομικών, λοιπόν. Αξιολογήστε διαφορετικά την ενέργεια που δίνετε στη δουλειά σας και αν αυτή αμείβεται όπως πρέπει.

Αιγόκερως: Έχει αλλάξει τη ζωή σας ήδη ο Πλούτωνας. Τώρα κάνει ένα παράξενο ντουέτο με τον Κρόνο και μέχρι το 2020 θα αφήσετε τη σφραγίδα σας σε ό,τι κάνετε σε επίπεδο καριέρας. Θα βγείτε προς τα έξω. Θα ξεκινήσουν νέα κεφάλαια στη ζωή σας με περισσότερη υγεία και ικανοποίηση. Επίπονα γίνεται όλο αυτό αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Ζώδια Εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

Υδροχόος: Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία με τον Κρόνο, σας βάζουν σε διαδικασία να βρείτε νέα νοήματα και στόχους στη ζωή σας. Να πετάξετε όλες τις φοβίες και ανασφάλειες του περασμένου χρόνου και να βγείτε σε ένα νέο δρόμο. Είναι μια εσωτερική διαδικασία για σας αυτή, δεν είναι δηλαδή ότι θα αλλάξει κάτι γύρω σας. Μέσα σας μόνο. Προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση στα ψυχοσωματικά. Οι διεργασίες του μυαλού μπορεί να έχουν αντίκτυπο στο σώμα.

Ιχθείς: Είναι μια αρκετά φιλική επιρροή για σας. Αφορά νέους στόχους, φίλους και συνεργάτες. Μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο μέχρι το 2020. Θα αλλάξει ο φιλικός σας περίγυρος σιγά σιγά και θα κάνετε νέες σχέσεις με διαφορετικά κριτήρια πια. Με κριτήριο την ουσία.

Αλέξανδρος Σίαρς: Ο γυμναστής του Nomads

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.