Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού: Τι λέει η Άση Μπήλιου

Από την καθημερινή στήλη στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου»

Ξημερώματα Τρίτης συμβαίνει μια Πανσέληνος που ήδη επηρεάζει.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο με όψη εξαγώνου με τον Άρη που είναι θετική και δίνει ενέργεια. Από την άλλη έχει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που μας θέλει πολύ συγκεντρωμένος με σκληρή δουλειά για να αποφύγουμε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν.

Επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και κυρίως τους γεννημένους στα πρώτα 10ήμερα.

Κριός: Είναι μια Πανσέληνος που γράφει το όνομά σας. Από τη μία όλο αυτό δημιουργεί στρες αλλά από την άλλη κάνει μια ωραία όψη με τον Άρη και μπορεί να υπάρξει καλό αποτέλεσμα, κυρίως στα επαγγελματικά. Λίγο προσεκτικοί στις σχέσεις με ανωτέρους σας.

Ταύρος: Οι γεννημένοι τον Απρίλιο θα έχετε άγχος για τα επαγγελματικά σας. Πιο «ψυχολογικό» φεγγάρι για σας. Αφορά κρυφές σκέψεις αλλά και φόβους σας. Μια μεγαλύτερη ένταση με συνεργάτες αναμένεται. Προσοχή στα μυστικά σας, ειδικά αν αυτά αφορούν επαγγελματικά. Προσοχή μην αποκαλυφθούν.

Ζώδια Εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

Δίδυμοι: Δεν είναι μια αρνητική Πανσέληνος. Ο Κριός είναι ένα φιλικό προς εσάς ζώδιο. Με το τετράγωνο του Κρόνου, όμως, θα νιώσετε ότι ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον δεν σας καταλαβαίνει, δεν σας κατανοεί και προσπαθεί να επιβάλει τις δικές του απόψεις. Θα περάσει όμως. Προσοχή, επίσης, στα οικονομικά σας. Δεν είναι θετικό το ξεκίνημα της εβδομάδας.

Καρκίνος: Είναι μια Πανσέληνος μέσα στο κομμάτι της καριέρας. Επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτή. Μην αναλώνεστε σε διαφωνίες που μπορεί να μην οδηγούν πουθενά. Θα είστε αρκετά κυκλοθυμικοί επίσης με συναισθηματικές υπερβολές.

Λέων: Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Ιούλιο. Προκύπτουν νομικά ζητήματα που σας αγχώνουν ή μια συμφωνία που κυνηγάτε να κλείσει και τώρα εμφανίζονται εμπόδια. Θα ξεπεραστούν, όμως, όλα, μην ανησυχείτε.

Ο Ήλιος σε κάθε ζώδιο: Μάθε τι σημαίνει

Παρθένος: Τα οικονομικά θα σας αγχώσουν περισσότερο. Δεν είναι μια καλή μέρα να συζητήσεις τα οικονομικά με τον σύντροφό σου αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Θα ξεκινήσετε από αυτό και θα βγουν άλλα παράπονα. Προσοχή και στα μικροθεματάκια υγείας.

Ζυγός: Το φεγγάρι είναι απέναντί σας άρα προτεραιότητα παίρνουν οι σχέσεις, οι συνεργασίες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, μπορεί τώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά γάμο και συγκατοίκηση. Αυτές τις μέρες προσοχή στις εντάσεις. Μην τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα.

Σκορπιός: Εσείς του πρώτου 10ημέρου θα δείτε αυτές τις μέρες να φουσκώνουν σε ευθύνες και υποχρεώσεις. Θα προκύψει κάτι νέο που θα σας πιέσει στη δουλειά. Προσοχή λίγο περισσότερο σε θέματα υγείας. Αυτή η περίοδος θέλει προσοχή για σας.

Τοξότης: Ερωτικές σχέσεις και παιδιά σας απασχολούν τώρα. Προσωρινά μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, κυρίως για τους γεννημένους τον Νοέμβριο. Άγχος για ένα οικονομικό ζήτημα προκύπτει. Το ΣΚ όμως θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Πλούτωνας και τα πράγματα θα στρώσουν.

Μαίρη Συνατσάκη: -40% στη συλλογή παπουτσιών της!

Αιγόκερως: Σας αφορά αυτή η Πανσέληνος γιατί συμμετέχει ο κυβερνήτης σας, Κρόνος, σε μια ζόρικη όψη. Οικογενειακά θέματα και θέματα ηλικιωμένων ανθρώπων προκύπτουν. Αυξημένες φιλοδοξίες ή και μια ένταση στα επαγγελματικά προκύπτει.

Υδροχόος: Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας και συμμετέχει σε αυτή την Πανσέληνο. Θα έχετε πιο φορτωμένο πρόγραμμα και προβλήματα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν πάλι στο προσκήνιο. Εκκρεμότητες κλείνετε. Προσοχή στα νεύρα αυτές τις μέρες αλλά και στις μετακινήσεις.

Ιχθείς: Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να εμφανιστεί και να σας ασκήσει μεγαλύτερη πίεση. Για τους γεννημένους Φεβρουάριο ίσως υπάρξει πίεση για το μέλλον, την ασκείτε μόνοι σας στον εαυτό σας. Ένα φιλικό πρόσωπο, ένας συνεργάτης μπορεί τώρα να κεντρίσει περισσότερο την προσοχή σας και να μην ξέρετε πως να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα εκεί.