Πανσέληνος και αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Διάβασε το ζώδιό σου!

Ο ανάδρομος Ερμής έφυγε και το τοπίο σίγουρα ξεκαθάρισε για όλους μας. Σειρά έχει η χθεσινή Πανσέληνος που φέρνει ένα κλίμα ανανέωσης, διάθεσης και ρομαντισμού.

Διάβασε εδώ πιο αναλυτικά για κάθε ζώδιο τι φέρνει αυτή τη εβδομάδα:

Κριός
Η Πανσέληνος στον Ζυγό την προσεχή Τετάρτη τονίζει τα αιτήματα των άλλων απέναντί σας, ενώ η παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο, κάνει εριστική και πιεστική την συμπεριφορά, τόσο των συνεργατών σας, όσο και των ανθρώπων της οικογένειας. Οργανώστε τις δραστηριότητές σας για να αποδώσουν και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για το χαμένο χρόνο. Η καθημερινότητα θα είναι νευρική και κουραστική, ωστόσο η τύχη δεν θα λείψει από το πλευρό σας και μάλιστα τις στιγμές που θα την χρειάζεστε περισσότερο. Στην ένταση των ημερών, σε όλο το μήκος της εβδομάδας, παρατηρείται η επιτάχυνση μεγάλων υποθέσεων που σας αφορούν μετά από ένα διάστημα καθυστερήσεων.

Ταύρος
Η Πανσέληνος της Τετάρτης στον Ζυγό και η διέλευση της Αφροδίτης από τον Τοξότη θα επιταχύνουν επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα σας κάνουν περισσότερο εξωστρεφείς και θα σας υποχρεώσουν να κινηθείτε και να μετακινηθείτε έντονα σε καθημερινή βάση. Προσοχή απαιτούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, οι εμπορικές συμφωνίες που θα κλείσετε και οι νέες επιλογές που θα κάνετε σε οποιονδήποτε τομέα. Μόνο τα εμπόδια του Κρόνου στον επαγγελματικό χώρο και η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία σας βοηθούν να επισπεύσετε οτιδήποτε καθυστερούσε μέχρι σήμερα. Ερωτικά το κλίμα συνεχίζει να παραμένει μεταβατικό.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος του Ζυγού στις 20 του μήνα τονίζει την αποτελεσματικότητα και αυξάνει την αισιοδοξία μέσα σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη πληθαίνει την επιτυχία στις σχέσεις τις προσωπικές και τις κοινωνικές. Ο Δίας σε ορθόδρομη πορεία αποκαλύπτει ένα σχέδιο που ήταν κρυμμένο για αρκετό διάστημα και το οποίο σχετίζεται με την επιτυχία ενός στόχου που είχατε βάλει στο παρελθόν. Η καθημερινότητα εμπλουτίζεται με ευχάριστες, αλλά και με έντονες στιγμές και συγκινήσεις. Ωστόσο οι οικονομικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να σας «καταδιώκουν».

Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί σύνεση, προσοχή και προνοητικότητα. Ήλιος, Ερμής και Άρης μαζί, σε δυσαρμονία με Πλούτωνα θα πυροδοτήσουν γεγονότα τα οποία θα σας αναστατώσουν. Κάποιοι θα προβληματιστείτε με τα αισθηματικά σας και κάποιοι άλλοι θα αντιμετωπίσετε ένα κύμα γεγονότων στο οικογενειακό περιβάλλον τα οποία δεν θα είναι τόσο εύκολο να τα χαλιναγωγήσετε. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, οργανωμένοι και έξυπνοι στη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων. Στο χέρι σας είναι να βρείτε αλώβητοι από αυτήν την μεγάλη φασαρία.

Λέων
Η Πανσ’εληνος της προσεχούς Τετάρτης θα φέρει αναστάτωση στις τρέχουσες καθημερινές επαφές, συνεργασίες και συναναστροφές σας. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις, όπως και πολυσύχναστους χώρους. Διατηρήστε διακριτική την ερωτική σας δραστηριότητα και μην εκμυστηρεύεστε σχέδια, ή μυστικά σε ανθρώπους που δεν είναι εχέμυθοι. Τέλος φροντίστε να έχετε εναλλακτικές όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε, ή να έχετε σημαντικές επαφές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διάβασε περισσσότερα ζώδια εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed