Ουρανός στον Ταύρο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Σήμερα, Τρίτη 15 Μαΐου 2018, γίνεται η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο.

Θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, μετά θα περάσει ανάδρομος στον Κριό μέχρι τις 6 Μαρτίου του 2019 και μετά θα ξαναμπεί στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το 2026.

Ο Ουρανός διανύει όλο το ζωδιακό κύκλο σε 84 χρόνια.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αλλαγής, της πρωτοπορίας, του διαφορετικού. Αυτό σημαίνει ότι δεν του ταιριάζει ο Ταύρος καθώς είναι ένα ζώδιο της σταθερότητας. Τι μπορούμε να περιμένουμε;

Το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται κυρίως με οικονομικά. Οι αλλαγές μέχρι το 2026 θα έχουν να κάνουν με τα νομίσματα, τις χρηματοοικονομικές αλλαγές.

Επηρεάζονται περισσότερα τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Λεόντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί. 

Κριός: Τώρα ο Ουρανός έφυγε από εσάς αλλά μέχρι τώρα υπήρξαν αλλαγές για σας. Από το 2011 και μετά είδατε αρκετά πράγματα στη ζωή σας να αλλάζουν και υπήρχε ρευστότητα. Τώρα πια περνά σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά κυρίως τα οικονομικά σας. Μπορεί να φτιάξετε μια επιχείρηση που θα κάνει τα οικονομικά σας να εκτιναχθούν. Μπορεί, επίσης, μια φτιαγμένη κατάσταση να χαλάσει τελείως. Ο Ουρανός είναι του ξαφνικού και δε θέλει πολλά ρίσκα. Τα ρίσκα να είναι πολύ καλά υπολογισμένα.

Ταύρος: Καιρός να αλλάξετε. Σας ξέρουμε ως το πιο σταθερό ζώδιο αλλά τώρα με τον Ουρανό στο ζώδιό σας θα δείτε ότι εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε ανεξαρτησία και αυτονομία στη ζωή σας. Αν μέχρι τώρα κάποιες σχέσεις σας καταπίεσαν, τώρα με τον Ουρανό θα αποτινάξετε όσα σας πιέζουν και δεν είστε ευχαριστημένοι. Ο Ουρανός, επίσης, φέρνει τα κεραυνοβόλα πράγματα, ίσως και ένα νέο σύντροφο στη ζωή σας. Κάτι που δεν το περιμένατε ποτέ. Αναζητήστε το διαφορετικό στη ζωή σας μέχρι το 2026.

Δίδυμος: Για εσάς περνά σε ένα κομμάτι πιο ψυχολογικό του ωροσκοπίου σας. Οι αλλαγές θα ξεκινήσουν πρώτα από μέσα σας. Εσείς οι ίδιοι μπορεί να θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας λίγο πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο. Από την άλλη, είναι μια καλή περίοδος για να απαλλαγείτε από φοβίες και εμμονές αλλά και πράγματα που σας βαραίνουν. Καταστάσεις και άνθρωποι που σας βαραίνουν τώρα είναι η στιγμή να τους διώξετε. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνος: Τα προηγούμενα χρόνια με τον Ουρανό στην καριέρα σας είχατε πολλές αλλαγές και σκαμπανεβάσματα στη δουλειά. Τώρα έρχεται η σταθερότητα με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα αλλάξουν οι άνθρωποι που απαρτίζουν το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Το νέο στη ζωή σας θα έρθει από νέους ανθρώπους. Οι στόχοι σας αλλάζουν και γίνονται αντίθετοι σε ό,τι κάνατε μέχρι τώρα.

Λέων: Για εσάς είναι μια έντονη επιρροή. Σιγά σιγά θα θελήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Θα είναι στο κομμάτι της καριέρας. Θα κάνετε κάτι δικό σας, μια δική σας επιχείρηση. Θα έχετε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σας. Δεν είναι ιδανικός Ουρανός για συνεργασία αλλά για προσωπική δουλειά.

Παρθένος: Θα θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Θα θελήσετε να μάθετε νέα πράγματα για να εξελίξετε τη δουλειά σας. Θα ταξιδέψετε περισσότερο και θα βρείτε νέα και πρωτοποριακά πράγματα να σπουδάσετε και να μελετήσετε. Γενικώς θα θελήσετε περισσότερη ελευθερία και θα έχετε περισσότερη διάθεση για πειραματισμούς. Για εσάς ο Ουρανός στον Ταύρο δεν είναι σε δύσκολη θέση.

Ζυγός: Τα προηγούμενα χρόνια είχατε τον Ουρανό στον τομέα των σχέσεων και πολλά άλλαξαν. Τώρα ο Ουρανός μπαίνει στο κομμάτι των οικονομικών. Πωλήσεις, αγορές, κληρονομιές. Μπορεί ξαφνικά να γίνετε πλούσιοι από κει που δεν το περιμένετε. Να είστε, όμως, προσεκτικοί στις δικές σας επενδύσεις και πριν πάρετε ένα ρίσκο, πρέπει να τα έχετε όλα υπολογισμένα.

Σκορπιός: Ο Ουρανός περνά απέναντί σας άρα αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ένα σοκ στο κομμάτι σχέσεων και γάμου. Θα συναντήσετε περίεργες συμπεριφορές από σύντροφο και συνεργάτες. Τα επόμενα χρόνια θα έχουν ξαφνικά πράγματα για τους Σκορπιούς. Άνθρωποι θα εμφανιστούν ξαφνικά, άνθρωποι θα εξαφανιστούν ξαφνικά. Γενικά ετοιμαστείτε για αλλαγές.

Τοξότης: Ο Ουρανός είναι στο κομμάτι της καθημερινότητας. Πρέπει να δείτε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύετε και να γίνεται πιο ανεξάρτητοι. Σκεφτείτε διαφορετικά πάνω στη δουλειά σας, δείτε το να δουλέψετε από το σπίτι. Ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης της τεχνολογίας και της αλλαγής. Αλλάξτε ακόμα και τη συμπεριφορά που έχετε απέναντι στον εαυτό σας, προσέξτε τον παραπάνω.

Αιγόκερως: Ο Ουρανός τώρα γίνεται πιο φιλικός προς εσάς. Θα αφήσει ελεύθερο το κομμάτι με την οικογένεια και το σπίτι. Μπαίνει στο κομμάτι των ερωτικών που σημαίνει ότι μπορεί να έχετε απρόσμενες γνωριμίες και ξαφνικές καταστάσεις στον ερωτικό τομέα. Το θέμα των παιδιών μπορεί να έρθει ξαφνικά και να σας απασχολήσει περισσότερο. Ο Ουρανός σχετίζεται και με την τεχνολογία και την επιστήμη άρα θα είναι ακόμα πιο εύκολα να αποκτήσετε παιδί μέσ της τεχνολογίας. Είναι μια θετική θέση του Ουρανού για εσάς αυτή στον Ταύρο.

Υδροχόος: Ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης σας και η αλλαγή του σας επηρεάζει πολύ. Μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Τα σενάρια πολλά: Μπορεί να μετακομίσετε, μπορεί να μπείτε σε πωλήσεις ακινήτων, να μετακομίσετε, ακόμα και να φύγετε εκτός χώρας για πάντα. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε επιχειρήσεις από το σπίτι, μόνοι σας, ακόμα κι αν συνεργάζεστε με όλους. Η αλλαγή θα είναι το μοναδικό που θα ορίζει τη ζωή σας μέχρι το 2026.

Ιχθύς: Τα προηγούμενα χρόνια ο Ουρανός ήταν στα οικονομικά σας. Φεύγει τώρα ο Ουρανός από κει άρα θα έρθει η σταθερότητα στα οικονομικά. Μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου που έχει να κάνει με γνώση και επικοινωνία. Νέα πράγματα και ιδέες έρχονται. Θα μπείτε στη διαδικασία να σπουδάσετε κάτι καινούργιο και να το εντάξετε στη δουλειά που κάνετε ήδη. Δεν είναι αρνητική η θέση του Ουρανού στον Ταύρο για εσάς.

***Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου προέρχονται από την καθημερινή στήλη της στην εκπομπή «Φωλιά των ΚούΚου»