Όψη Άρη-Ουρανού: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η σημερινή μέρα έχει απρόοπτα και έναν ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα. Ο Άρης στον Λέοντα και ο Ουρανός στον Ταύρο μας κάνουν πιο νευρικούς. Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας

Κριός: Η όψη Άρη-Ουρανού σας αφορά και σας κάνει λίγο πιο απότομους στη συμπεριφορά σας, κυρίως στην επικοινωνία με τους άλλους. Καλό, βέβαια, είναι να μην καταπιέζεστε, αν υπάρχει κάτι, πρέπει να το πείτε αλλά με προσοχή στον τρόπο που το εκφράζετε.

Ταύρος: Η όψη αυτή φέρνει απρόοπτες αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Μικρά πράγματα σας εκνευρίζουν. Προσοχή στο κομμάτι των σχέσεων.

Δίδυμος: Αυτή η όψη μπορεί να φέρει αδικαιολόγητο άγχος. Αφορά στην ουσία την ψυχολογική σας κατάσταση και όχι κάτι ως συμβάν. Μια αίσθηση ανικανοποίητου υπάρχει τώρα.

Καρκίνος: Σημερινή μέρα μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας αντιδρά περίεργα, επιθετικά και ίσως νευρικά.

Λέων: Μοιάζετε με ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί. Να προσέχετε πώς μια συμπεριφορά ή μια έκρηξη μπορεί να επηρεάσει κι άλλους ανθρώπους.

Παρθένος: Η όψη αυτή είναι σε έναν πιο ψυχολογικό σας οίκο. Εκφράστε τους φόβους σας, βγάλτε το προς τα έξω. Μη γίνετε επιθετικοί ή κτητικοί.

Ζυγός: Σήμερα το μυαλό σας υπερλειτουργεί. Αυτό μπορεί να σας κατευθύνει σε ένα λάθος δρόμο. Αν τώρα νιώθετε ότι θέλετε ξεκούραση, μην προσθέτετε πράγματα στο πρόγραμμά σας για να ικανοποιήσετε τους άλλους.

Σκορπιός: Σελήνη στο ζώδιό σας ηλεκτρίζει λίγο παραπάνω τα πράγματα. Το άγχος σας μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνείτε και τις σχέσεις σας. Είναι από τις μέρες που θέλουν ψυχραιμία.

Τοξότης: Προσέξτε τις λεπτομέρειες σήμερα. Τα πράγματα γενικά κολλάνε και δεν μπορείτε να πάρετε εύκολα αποφάσεις. Αν χρειάζεστε βοήθεια να τη ζητήσετε. Θέματα επαγγελματικών σε σχέση με το μέλλον σας προβληματίζουν.

Αιγόκερως: Υπάρχουν εντάσεις και τώρα μπορεί να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις. Προσοχή, αφήστε τα πράγματα να χαλαρώσουν και αποφασίστε μετά. Γενικά μέχρι τις 18 του μήνα τα πράγματα είναι πιο πιεστικά.

Υδροχόος: Ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης σας και η όψη αυτή με τον Άρη μπορεί να φέρει απρόοπτα στο πρόγραμμά σας. Προσοχή σε λεκτικές εντάσεις. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε σπίτι, δουλειά και σχέσεις. Μην εκνευρίζεστε, συγκρατηθείτε.

Ιχθείς: Το θέμα είναι να μη φορτώσετε επιπλέον το πρόγραμμά σας σήμερα πριν ολοκληρώσετε τις προτεραιότητές σας. Μη ζορίσετε τον εαυτό σας περισσότερο σήμερα.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.