Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Νέα Σελήνη στους Διδύμους που σημαίνει νέα ξεκινήματα. Νέα αρχή στην επικοινωνία, να πάρετε φίλους τηλέφωνο, να βγείτε και να διασκεδάσετε, ειδικά με την Αφροδίτη που από αύριο μέχρι 9 Ιουλίου μπαίνει στον Λέοντα.

Από 27 Ιουνίου μέχρι 28 Αυγούστου γίνεται ο Άρης ανάδρομος και συμβαίνουν πολλά: Ο Άρης έχει σχέση με μηχανήματα, μηχανές, μηχανάκια και όταν θα κάνετε σημαντικές αγορές σε τέτοια πράγματα θα έρθουν προβλήματα.

Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και είναι καλές μέρες για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι.

Κριός: Θέματα που έχουν σχέση με φίλους και συλλογική δουλειά ας το κάνετε τώρα γιατί μετά θα το μετανιώσετε. Η νέα Σελήνη είναι εξαιρετική για σας. Αρχίζει μια περίοδος όπου η οικογένεια είναι σημαντική για σας.

Ταύρος: Η ανάδρομη πορεία του Άρη θα ε΄χει σχέση με την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή. Μια αλλαγή θέλετε να κάνετε αλλά κάτι δεν πάει καλά. Ο Άρης είναι αυτός που ανεβάζει την αδρεναλίνη. Προσοχή σε μικροατυχήματα και κρυολογήματα.

Δίδυμος: Πολύ σημαντικές μέρες για σας αυτές. Αρχίζει ένας μήνας όπου τα οικονομικά σας απασχολούν. Θα κάνετε πολλά μικρά ταξιδάκια. Θα κάνετε μικρές μετακινήσεις και αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό. Με τον ανάδρομο Άρη, πράγματα που έχετε κατά νου μπορεί από τις 26 του μηνός να καθυστερήσουν. Αν βιάζεστε κάντε το τώρα και μην το αφήσετε για μετά.

Καρκίνος: Ο Ερμής πέρασε στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι έρχονται σημαντικές ειδήσεις για σας. Θα μάθετε σημαντικά πράγματα. Η νέα Σελήνη προετοιμάζει εσάς για μεγάλες αλλαγές. Ένα οικονομικό θέμα διεκδικήστε το τώρα.

Λέων: Είναι μια καλή νέα Σελήνη. Ξεκινά κάτι καινούργιο με συλλογική δουλειά. Έχετε μια εμπλοκή με ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες. Η ένταση αυτή πέφτει στο τέλος του μήνα.

Παρθένος: Η νέα Σελήνη είναι καλή για ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα. Φίλοι είναι κοντά σας αλλά η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε μια περίοδο που δεν αποκλείεται το υποσυνείδητό σας να κάνει εμπλοκές ή να δημιουργήσετε μυστικές σχέσεις.

Ζυγός: Είναι μια καλή νέα Σελήνη, ειδικά για εσάς των τελευταίων ημερών. Σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε με πάθος με τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά προσοχή μην το μετανιώσετε.

Σκορπιός: Η νέα Σελήνη μιλά για νέο ξεκίνημα σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Η νέα θέση του Ερμή ανοίγει δρόμους για ταξίδια, συμβόλαια, συμφωνίες. Η κοινωνική ζωή έχει να σας πει. Τα οικογενειακά θέματα θα λήξουν από το τέλος του μήνα και τότε θα περάσουν οι απόψεις σας.

Τοξότης: Η νέα Σελήνη μιλά για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Θα ασχοληθείτε με οικονομικά ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης ανοίγει δρόμους για έρωτες και συμφωνίες. Ο ανάδρομος Άρης στο τέλος του μήνα λέει ότι τα σημαντικά πρέπει να τα κάνετε τώρα.

Αιγόκερως: Νέα Σελήνη και νέο ξεκίνημα σε δουλειά. Ο Ερμής περνά απέναντί σας και με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας έχετε να πείτε πολλά. Έχετε να μιλήσετε για ένα οικονομικό ή φορολογικό θέμα. Ακόμα και τα συναισθηματικά σας μπορούν να πα΄ρουν μια άλλη τροπή. Λύστε τώρα οικονομικά θέματα.

Υδροχόος: Καλή Σελήνη για σας και κάνετε νέα ξεκινήματα. Θα ασχοληθείτε με νέα σημαντικά πράγματα. Ένα θέμα δουλειάς προκύπτει. Έρχονται νέα δεδομένα και θα έχετε νέες σκέψεις και διαίσθηση. Νέα πράγματα στη δουλειά έρχονται.

Ιχθείς: Είστε σε μια αντιφατική φάση. Απ’τη μία σας περιμένει ένα γλυκό συναισθηματικό θέμα, μια επιτυχία σημαντική αλλά και ένα πρόβλημα σε οικογενειακά θέματα ή και θέματα συντρόφου. Ο Άρης από το τέλος του μήνα φέρνει παρασκηνιακές καταστάσεις.

***από τη στήλη της Λίτσας Πατέρα στο «Πρωινό»

Δες και το βίντεο:

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.