Νέα Σελήνη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Γίνεται στον Σκορπιό και μας επηρεάζει όλους. Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Νέα Σελήνη σήμερα, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Η Άση Μπήλιου ανέλυσε από τη στήλη της στο πρωινό του Star τη νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

Ωραίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει έμπνευση για νέα πράγματα στη ζωή μας, νέες ιδέες, νέα ξεκινήματα. Τι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας; Η νέα Σελήνη είναι στον Σκορπιό, το ζώδιο που συνδέεται με την αναγέννηση, τη ζωή μετά το θάνατο.

Απλά οι ανάδρομες πορείες των πλανητών δεν μας αφήνουν ακόμα να κάνουμε πράξη τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας. Οι πράξεις θα γίνουν από τον Δεκέμβρη και μετά.

Κριός: Μια νέα Σελήνη στα οικονομικά σας. Όσοι είστε του δεύτερου 10ημέρου μπορεί να έχετε μια νέα πηγή εσόδων ξαφνικά. Νέα πρόταση με καλά οικονομικά. Γενικά όλοι οι Κριοί προσέξτε λίγο λογαριασμούς και έξοδα. Ο ανάδρομος Ερμής έρχεται (μπαίνουμε ήδη στη σκιά του) και θα επηρεάσει τα οικονομικά σας οπότε προσοχή από τώρα. Μια μεγαλύτερη ένταση αυτές τις μέρες, πάντα μια νέα Σελήνη φέρνει ανησυχία και ρευστότητα.

13 ατάκες αυτοβοήθειας και αισιοδοξίας: Αυτή η μάστιγα! 

 

Ταύρος: Είναι μια νέα Σελήνη απέναντί σας και έχει να κάνει με το κομμάτι σχέσεων και συνεργασιών. Προοπτικές σε σχέσεις για να έρθει γάμος. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, είναι σε ανάδρομη πορεία άρα τώρα μπορεί να αναθεωρείτε σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Λίγες παραπάνω υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα.

Δίδυμοι: Η καθημερινότητά σας τώρα μπορεί να μπει σε τάξη. Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα που σας αγχώνουν λίγο περισσότερο σήμερα. Πολύ βοηθητική νέα Σελήνη για να κάνετε κάτι καλό για τη φυσική σας κατάσταση και τη διατροφή. Ψαχτείτε λίγο με γυμναστική. Τα πολύ ωραία έρχονται από αύριο, Πέμπτη, για σας.

Κέρδισε ένα ταξίδι στην Ορεινή Ναυπακτία

 

Καρκίνος: Ακόμη ένας παράγοντας που λέει ότι η προσωπική σας ζωή είναι προτεραιότητα. Η νέα Σελήνη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, έναν πλανήτη της φαντασίας, του ονείρου και της νοσταλγίας. Μπορεί να σκέφτεστε πολλά πράγματα, να κάνετε όνειρα. Για όσα πράγματα ψάχνετε λύσεις και δεν βρίσκετε, μία είναι η λύση πραγματικά: Ο Δεκέμβρης. Άρα υπομονή.

Λέων: Η νέα Σελήνη σας βάζει να δείτε πιο έντονα το κομμάτι που αφορά το σπίτι, τις αλλαγές εκεί και τα νέα ξεκινήματα. Νέα ξεκινήματα, επίσης, στα επαγγελματικά και προσωπικά σας απασχολούν περισσότερο και αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προκύψει κάτι. Η Σελήνη είναι σε ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σας αλλά δε θα υπάρξει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, μόνο για τους γεννημένους κοντά στις 5 Αυγούστου.

Next Top Model: Η Ειρήνη σε βίντεο «ροζ» ξενοδοχείου

 

Παρθένος: Νέα Σελήνη πολύ θετική για σας. Μετακινήσεις, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Ψάχνετε τι θα κάνετε αυτή την περίοδο, τα πράγματα δεν ηρεμούν. Είστε σε μια διαδικασία ανησυχίας για το άμεσο -και όχι μόνο- μέλλον. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους άλλης κουλτούρας κι εκεί θα βρείτε τη λύση. Σημερινή μέρα όχι αρνητική για σας όπως καλή είναι και η αυριανή.

Ζυγός: Η νέα Σελήνη είναι στα οικονομικά σας. Ενδεχομένως έρθουν πιέσεις σε αυτό το επίπεδο της ζωής σας. Σκέφτεστε επενδύσεις που πρέπει να κάνετε. Ίσως μια νέα επιχείρηση είναι πολύ στο μυαλό σας. Με τη νέα Σελήνη, επίσης, μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση με καλό αντίκτυπο που μπορεί να φέρει τα οικονομικά που θέλετε.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

Σκορπιός: Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα. Νέα κεφάλαια ανοίγουν στη ζωή σας. Μία νέα σχέση, ένας έρωτας, ένας γάμος, η δουλειά που περιμένατε να αλλάξει, να έρθει με άλλο τρόπο, αλλού, τώρα θα γίνει.

Τοξότης: Η νέα Σελήνη έχει να κάνει με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης για σας. Μπορεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο, όχι αναγκαστικά αρνητικό. Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση για δουλειά και να μη θέλετε να το ανακοινώσετε ακόμη. Βάλτε στόχους τώρα που μπαίνει και ο Δίας σε σας. Να είστε συγκεντρωμένοι εκεί για να βοηθήσει και ο Δίας να συμβούν.

Αιγόκερως: Η νέα Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας ιδιαίτερα κοινωνικό. Έχει να κάνει με συνεργάτες και φίλους. Νιώθετε λιγότερο μόνοι από σήμερα. Ό,τι κι αν κουβαλάτε, έχετε ανθρώπους δίπλα σας που μπορείτε να στηριχτείτε. Η νέα Σελήνη ευνοεί και τη συλλογική εργασία.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Υδροχόος: Όταν έχουμε θέματα με τη Σελήνη, νέα ή Πανσέληνο, πάντα υπάρχει ένταση και κάτι περίεργο στην ατμόσφαιρα. Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς άρα η σημερινή μέρα μπορεί να είναι λίγο έντονη για σας. Η νέα Σελήνη όμως ευνοεί τα θέματα δουλειάς και καριέρας, νέες προτάσεις προκύπτουν και αλλαγές. Σκέφτεστε πράγματα που θέλετε να αλλάξετε και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Προσοχή σε θέματα υγείας και σχέσεων.

Ιχθείς: Ναι, υπάρχουν δυσκολίες και άγχος αυτές τις μέρες. Σας αγχώνει το μέλλον, τα οικονομικά σας. Η νέα Σελήνη, όμως, είναι θετική και θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές. Κάνοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, με τη νέα Σελήνη θα εμπνευστείτε, θα ερωτευτείτε, θα ταξιδέψετε με το μυαλό σας.

Tsakiris Mallas: Η νέα συλλογή για Φθινόπωρο/Χειμώνα