Νέα Σελήνη: Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το Stars System

Η Άση Μπήλιου ανέλυσε στο Stars System πώς θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα όλων των ζωδίων από τη Νέα Σελήνη, που σχηματίζεται στον Υδροχόο και κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό.

Πρόκειται για μια παραγωγική και ιδιαίτερη Νέα Σελήνη, που μας καλεί να σκεφτούμε, τις επόμενες δυο εβδομάδες, ποια είναι η θέση σε σχέση με τους άλλους και «γιορτάζει» τη φιλία και τη συλλογικότητα. Επίσης, μας προτρέπει να βάλουμε κάτι καινούριο, πρωτότυπο, διαφορετικό ή εκκεντρικό στη ζωή μας, αλλά και να τολμήσουμε να πάρουμε ένα ρίσκο!

Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς συμπίπτει και με την Κινέζικη Πρωτοχρονιά! Μπαίνουμε στη χρονιά του Αρουραίου ή Ποντικού, που είναι μια τυχερή χρονιά για οικονομικά ζητήματα και δίνει έμφαση στην πρόοδο.

Η Άση Μπήλιου αναφέρεται στα ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας, που θα ευνοηθούν τη φετινή χρονιά, αλλά και σε αυτά, που θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα προσοχή.

Επιπρόσθετα μας δίνει και μια συμβουλή, που πρέπει να κάνουμε την Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας για να έχουμε, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, ευημερία και πλούτο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed