Λίτσα Πατέρα: Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το «Πρωινό»

Η εβδομάδα είναι καλή ερωτικά. Θα αλλάξει πολλά. Θα γίνουν πολλά και θα μάθουμε πολλά με τον Ερμή στον Κριό. Το τέλος της εβδομάδας επηρεάζεται από την Πανσέληνο.

Κριός: Θα έχετε πολλές σημαντικές ειδήσεις αυτή την εβδομάδα. Εξακολουθείτε να έχετε συναισθηματικές ή οικονομικές επαφές. Εσείς του δευτέρου 10ημέρου έχετε σημαντικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Επιλύστε τώρα θέματα και μην τα αφήνετε για αργότερα.

Ταύρος: Κάνετε κάποιες υπερβολές τώρα. Υπάρχουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα αλλά πρέπει να προσέχετε. Τα έξοδα τρέχουν.

Δίδυμος: Δευτέρα θα ασχοληθείτε με οικογενειακά. Από Τετάρτη έρχονται πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και σημαντικές επαφές. Προσοχή στα τέλη του μήνα με τα λαθεμένα που θα εμφανίσει ο Ποσειδώνας. Η συλλογική δουλειά ευνοείται όπως και οι συνεργασίες.

Καρκίνος: Ευχάριστη περίοδος αυτή και από μεθαύριο έρχονται πολλά επαγγελματικά θέματα. Κρυφά πράγματα βγαίνουν τώρα στο προσκήνιο, λόγω Πανσελήνου. Διλήμματα στο τέλος της εβδομάδας.

Λέων: Ασχοληθείτε με τα οικονομικά τώρα. Η συναισθηματική σας ζωή περνά σκαμπανεβάσματα. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει εσάς τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Οικονομικά θέματα βγάζουν τα λάθη σας στην επιφάνεια. Ρυθμίστε τα τώρα και όχι στο τέλος της εβδομάδας.

Παρθένος: Η Σελήνη μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και τώρα είστε σε πολύ καλή πορεία. Θεαματικές αλλαγές έρχονται. Έρχονται συνειδητοποιήσεις για τους φίλους σας και όσους νομίζατε ότι σας βλέπουν θετικά… αλλά δεν ισχύει.

Ζυγός: Αυτό τον καιρό είστε δυναμικοί. Νέα δεδομένα στην εργασία. Κάνετε υπερβολές. Προσοχή. Από Τετάρτη έρχονται πολλές πληροφορίες και έχετε να πείτε πολλά. Καλή εποχή τώρα για να ρυθμίσετε πράγματα και να μην τα αφήσετε για μετά.

Σκορπιός: Κάντε κινήσεις γιατί τώρα τα ερωτικά σας είναι πολύ ευνοϊκά. Όχι πως πάψατε να σκέφτεστε τα οικονομικά. Η δουλειά τώρα σας δίνει χαρά.

Τοξότης: Θα έχετε πολλές πληροφορίες. Κατά τις 21 του μήνα θα έχετε όμορφες συναντήσεις. Ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί εντάσεις με σύντροφο και συνεργάτες. Προσοχή σε απατηλές καταστάσεις. Ο Δίας γίνεται ανάδρομος και αναθεωρείτε… αλλά και προετοιμάζετε καταστάσεις.

Αιγόκερως: Δευτέρα κάνετε πολλά για τη δουλειά σας, έρχονται ευχάριστες συναισθηματικές επαφές με φίλους και οικογένεια όσο η εβδομάδα προχωρά.

Υδροχόος: Αρχίζει η δράση τώρα. Πολλές δουλειές, πολλές συναντήσεις και επαφές είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Θα είστε πολύ δραστήριοι την περίοδο αυτή. Ο Δίας έχει πολλά να σας δώσει.

Ιχθείς: Κάτι υπερβολικό κάνετε τώρα. Με τα οικογενειακά έχετε πράγματα που σας απασχολούν. Γεννημένοι τέλη Φεβρουαρίου έχετε σημαντικές ειδήσεις αυτή την εβδομάδα.