Η κορυφαία αστρολόγος αναλύει τη νέα χρονιά και όσα προβλέπουν οι όψεις του 2024

Αυτή η χρονιά είναι μια πολύ πονηρή χρονιά γιατί κάνει πολλές κινήσεις οι οποίες άλλοτε μας δυσκολεύουν και άλλοτε μας δίνουν χαρά. Είναι λιγάκι «Διδυμίσιο» αυτό, διπρόσωπο.

Τον Μάιο-Ιούνιο ο Δίας πάει Διδύμους άρα το πρώτο εξάμηνο του 2024 ευνοεί πολύ Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς Αιγόκερω και Ιχθείς και μετά από Ιούνιο ευνοεί τους υπόλοιπους.

Ο Κρόνος θα παραμείνει για καιρό στους Ιχθείς και φέρνει δύσκολα πράγματα για να επιλυθούν. Θέματα νοσοκομείων, ακόμα και φυλακών. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης του νερού αλλά αφορά και τα φάρμακα. Οι όψεις που θα κάνει δείχνουν ότι τώρα θα βρεθούν πολλά φάρμακα, του καρκίνου πχ.

Ο Πλούτωνας πάει για λίγο στον Υδροχόο και ξαναγυρίσει. Αυτός θέλει να καταστρέψει για να φτιάξει απ’την αρχή. Ό,τι είναι σάπιο, το φέρνει στην επιφάνεια για να το επισκευάσει. Δύσκολο αυτό αλλά…

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.