Λίτσα Πατέρα: Αναλύει τις μέρες έντασης

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στο «Πρωινό»

Ο Ουρανός, ο απρόβλεπτος πλανήτης, φέρνει αλλαγές και αναστάτωση. Τώρα είναι στον Ταύρο που είναι ζώδιο της γης. Φέρνει αλλαγές σε οικονομικά και σχέσεις.

Δε φτάνει που είναι εκεί και προετοιμάζει αλλαγές στη φύση, τον αγγίζει ο Άρης που τον πυροδοτεί. Έτσι αύριο και μεθαύριο τα πράγματα θα είναι έντονα. Γι’αυτό μιλάμε τόσο καιρό για εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένας πλανήτης που μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες. Μπορεί να ζήσετε κάτι κεραυνοβόλο που ίσως δεν διαρκέσει αλλά θα ‘ναι σημαντικό. Ολέθριες καταστάσεις που όμως δεν κρατούν πολύ.

Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, σε ένα ζώδιο που διεκδικεί τα ιδανικά, τις αξίες και είναι υπέρ των εξεγέρσεων. Όλα αυτά, βέβαια, γίνονται για να έρθουν καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω video:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed