Κρόνος στον Υδροχόο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε δεκαήμερο ζωδίου στο Stars System

Η Άση Μπήλιου αναλύει τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές και τις απαιτητικές όψεις, που σχηματίζονται στο υπόλοιπο του Μαρτίου, το οποίο θα είναι το πιο απαιτητικό διάστημα της άνοιξης.

Ο Άρης ενεργοποιεί την έκλειψη του Ιανουαρίου και οι συνθήκες δεν θα είναι εύκολες για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού. Στις 16 Μαρτίου ο Ερμής μπαίνει ορθόδρομος στους Ιχθύς και στις 22 του μήνα ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο.

Ο πλανήτης της ευθύνης κάνει τη δοκιμαστική του είσοδο στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει έως τις 2 Ιουλίου, όταν και θα γυρίσει ανάδρομος πάλι στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην τεχνολογική πρόοδο, τη συλλογική δουλειά, την ευαισθητοποίηση για το κοινό καλό όλων σε σχέση με το περιβάλλον, την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ποια δεκαήμερα ζωδίων θα ευνοηθούν κατά την τρίμηνη παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο και ποια θα είναι αυτά που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;

Κριός: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, η συλλογική δουλειά ευνοείται τώρα. Ο Κρόνος σταθεροποιεί πράγματα στη ζωή σας. Για εσάς του δευτέρου 10ημέρου, φαίνεται ότι μπορεί να νιώθετε μέσα σας την ανάγκη να προχωρήσετε σε αλλαγές. Ίσως σε σπουδές, επαγγελματικά, ακόμα και προσωπική ζωή. Είναι μια περίοδος που καλό είναι να είστε ψύχραιμοι. Για εσάς του τρίτου 10ημέρου, τώρα είναι το πιο απαιτητικό διάστημα. Να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας, σχέσεων και επαγγελματικών.

Ταύρος: Το πρώτο 10ήμερο, εσείς καλώς να δεχτείτε τον Κρόνο. Μπαίνει σε ένα ζώδιο σταθερό σαν εσάς. Ο πλανήτης των ευθυνών, της πειθαρχίας και της ωρίμανσης. Σας επηρεάζει αρκετά και κυρίως σε καριέρα και οικογένεια. Δεύτερο 10ήμερο Ταύρου, εσείς φιλοξενείτε την Αφροδίτη τώρα αλλά εύνοια σε προσωπικές σχέσεις. Είναι μια θετική εβδομάδα στα οικονομικά. Για εσάς του τρίτου 10ημέρου, με τους πλανήτες που έχουν μαζευτεί στον Αιγόκερω, βοηθιέστε εσείς. Απολαύστε τους καρπούς των προσπαθειών σας τώρα.

Δίδυμος: Για σας του πρώτου 10ημέρου, είναι σημαντική αυτή η θέση του Κρόνου. Δείχνει ότι τώρα μπορεί να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας και να αποδώσουν τα επαγγελματικά σας. Για το δεύτερο 10ήμερο, τελικά παρά τα εμπόδια θα βοηθηθείτε. Η συνάντηση Άρη-Δία φέρνει κάτι καλό στα οικονομικά μέσα σε όλα αυτά που βιώνουμε. Για το τρίτο 10ήμερο, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν οικονομικά αλλά οι επιρροές για σας είναι πιο δύσκολες και δεν πρέπει να πάρετε ρίσκο. Μην προτρέχετε, μη βιάζεστε.

Καρκίνος: Το πρώτο 10ήμερο θα νιώσει να παίρνει ανάσα από την έξοδο του Κρόνου από τον Αιγόκερω. Θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας. Το δεύτερο 10ήμερο, έχετε μια έντονη πίεση τώρα και θέλουν προσοχή σχέσεις και υγεία. Τώρα χρειάζεστε στήριξη από το περιβάλλον σας. Το τρίτο 10ήμερο, έχετε έναν αγώνα που ξεκινά από τώρα και κρατά πιεστικά 10 μέρες.

Λέων: Το πρώτο 10ήμερο, έχετε την επιρροή του Κρόνου. Φαίνεται ότι θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις. Ποιες είναι αυτές που αξίζουν και ποιες όχι, επαγγελματικές ή προσωπικές. Τώρα πρέπει να προσέξετε τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Το δεύτερο 10ήμερο, μπορείτε να ενισχυθείτε επαγγελματικά και να βελτιώσετε ακόμα και τον χώρο σας, σπιτιού ή γραφείου. Για εσάς του τρίτου 10ημέρου, θα χρειαστεί να είστε πιο υπομονετικοί σε συνεργάτες και πελάτες. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας.

Παρθένος: Το πρώτο 10ήμερο έχει μια πιο ουδέτερη θέση του Κρόνου. Αφορά ρουτίνα και δουλειά αλλά και υγεία. Τώρα μπορείτε να σταθεροποιήσετε επαγγελματικά ζητήματα. Προσοχή σε φυσική κατάσταση. Για το δεύτερο 10ήμερο, αυτή η εβδομάδα είναι πιο θετική σε προσωπικά και επαγγελματικά. Κάτι θετικό και σε ερωτικό επίπεδο τώρα, σε θέματα παιδιών κυρίως. Το τρίτο 10ήμερο, εσείς μπορεί να αγχωθείτε περισσότερο σε προσωπικές σχέσεις και παιδιά.

Ζυγός: Για το πρώτο 10ήμερο, εσείς μπορεί να έχετε σταθεροποίηση στα προσωπικά σας. Μπορεί να ενδιαφερθείτε και για απόκτηση απογόνων. Εσείς του δεύτερου 10ημέρου πιέζεστε περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Τώρα, όμως, μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά ζητήματα και να σιγουρευτείτε για τα ερωτικά σας. Το τρίτο 10ήμερο, εσείς μπαίνετε σε πιο δύσκολη φάση. Κάντε υπομονή και να είστε ψύχραιμοι.

Σκορπιός: Εσείς του πρώτου 10ημέρου, υποδέχεστε νέα δεδομένα. Αλλαγές σε συνθήκες και δεδομένα τώρα. Όχι εύκολες. Κοιτάξτε να υποδεχτείτε τις αλλαγές με ανοιχτό πνεύμα. Προσοχή σε σπίτι και οικογένεια. Εσείς του δεύτερου 10ημέρου, έχετε θετικούς οιωνούς στις σχέσεις. Μέχρι τις 21 μπορείτε να επιτύχετε επαγγελματικούς στόχους και οικονομικές συμφωνίες. Εσείς του τρίτου 10ημέρου μπορείτε να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας σε θέματα δουλειάς. Πείθετε ανθρώπους τώρα.

Τοξότης: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, θα βοηθηθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε καλύτερα να επικοινωνήσετε τη δουλειά σας. Πράγματα που πριν δεν είχαν πάει καλά, τώρα έρχονται πάλι στο προσκήνιο για να τα λύσετε. Το δεύτερο 10ήμερο, έχετε εύνοια στις επαγγελματικές σχέσεις σας. Μεγαλύτερη ενασχόληση τώρα με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το τρίτο 10ήμερο του Τοξότη θα έχει περισσότερες ευκαιρίες τώρα στα οικονομικά αλλά προσοχή στο ρίσκο.

Αιγόκερως: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, σίγουρα θα πάρετε ανάσα από τα δύσκολα και θα έχετε εύνοια σε επικοινωνία. Μετά από όσα περάσατε, τώρα θα διαχειριστείτε καλύτερα τα πράγματα. Για τους Αιγόκερους δεύτερου 10ημέρου, θα έχετε μεγαλύτερη πίεση μέχρι 17 του μήνα. Προσοχή σε υγεία και ό,τι σας ξεβολεύει. Το τρίτο 10ήμερο του Αιγόκερου, χρειάζεστε υπομονή τώρα. Μέχρι 27 του μήνα έντονα τα πράγματα και θέλουν ψυχραιμία.

Υδροχόος: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, η φιλοδοξία αυξάνεται και έρχονται αλλαγές. Οι ευθύνες μεγαλώνουν και η οργάνωση έρχεται στη ζωή σας. Το δεύτερο 10ήμερο του Υδροχόου, εσείς θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι ως χώρο. Κάνετε ανακαινίσεις, αλλάζετε πράγματα, ακόμα και το πώς έχετε τα έπιπλά σας. Για εσάς του τρίτου 10ημέρου, προσοχή σε φυσική κατάσταση και υγεία. Υπάρχει παρασκήνιο στη δουλειά. Νιώθετε γενικά πολύ εγκλωβισμένοι τώρα.

Ιχθείς: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, ο Ερμής βοηθά να λειτουργεί καλύτερα η κρίση σας. Προσοχή σε φυσική κατάσταση. Γενικά είναι μια εβδομάδα με πολλές επαφές και συζητήσεις, ακόμα κι αν αυτές δεν είναι φυσικές. Το δεύτερο 10ήμερο, εσείς τώρα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε στα οικονομικά αλλά και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Το τρίτο 10ήμερο, εσείς θα ευνοηθείτε σε σημαντικούς στόχους και γνωριμίες. Οι άλλοι τώρα θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed