Η καλύτερη μέρα για κάθε ζώδιο μέσα στη χρονιά

Κρατήστε σημειώσεις!

Αν ψάχνεις για έναν καλό οιωνό για ευχάριστες ειδήσεις για αυτή τη χρονιά, τότε αξίζει να διαβάσεις παρακάτω καθώς εδώ θα βρεις μόνο καλά! Ενώ κάθε χρόνος έχει τα δικά του αστρολογικά εμπόδια, το 2022 φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο και ευχάριστο για τα περισσότερα ζώδια.

Ποια λοιπόν θα είναι η καλύτερη μέρα αστρολογικά για το ζώδιο σου;

Κριός – Καλύτερη ημέρα: 24 Μαΐου
Αυτή τη μέρα μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα φορτισμένοι με υποχρεώσεις. Πράγμα που εδώ που τα λέμε, δεν συμβαίνει και πολύ σπάνια. Δεδομένου ότι είστε ένα βασικό ζώδιο της Φωτιάς, πρακτικά η υπερενεργητικότητα πηγάζει από μέσα σας. Όταν ο Άρης, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, μετακομίζει στον Κριό στις 24 Μαΐου, ενώνοντας τον επεκτατικό Δία και τη Σελήνη, η τριπλή σύνοδος πυροδοτεί νέα ορμή και επιθυμία μέσα σας να επιδιώξετε έναν μεγάλο ή μακροπρόθεσμο στόχο. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ζητήσετε αύξηση, να κάνετε μια επιχειρηματική πρόταση ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Ο Άρης φέρνει τη δράση και ο Δίας φέρνει μια υγιή δόση αισιοδοξίας.

Ταύρος – Καλύτερη ημέρα: 25 Οκτωβρίου
Το 2022 θα είναι μια χρονιά μεταμόρφωσης για τους Ταύρους. Κυρίως χάρη στο σύνολο των εκλείψεων κατά μήκος του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αλλά στη συγκεκριμένη έκλειψη Ηλίου που συμβαίνει στον Σκορπιό, στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, μπορεί να σας περιμένει μια μοιραία ερωτική ή ρομαντική στιγμή. Οι ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν σημαντικά νέα ξεκινήματα. Γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν νέα άτομα που εισέρχονται στη ζωή σας γύρω από αυτήν την ημερομηνία. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κάθε Ταύρο που αναζητά νέα αγάπη ή για να εμβαθύνει ή να αναζωπυρώσει μια υπάρχουσα σχέση.

Δίδυμοι – Καλύτερη ημέρα: 20 Ιουνίου
Οι Δίδυμοι είναι εκ φύσεως επικοινωνιακοί τύποι. Και αυτή την ημέρα, με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να λαμβάνει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο από τον ευεργετικό Δία, αυτές οι εκφραστικές δεξιότητες θα είναι σε πλήρη έξαρση. Είναι μια καλή μέρα για να λάμψετε, ενώ είστε περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα πρόσωπα. Θα νιώσετε σαν την πιο αληθινή μορφή της κοινωνικής πεταλούδας που είστε.

Καρκίνος – Καλύτερη ημέρα: 13 Νοεμβρίου
Ένα ολόκληρο κύμα υδάτινης ενέργειας βάζει τους Καρκίνους στο φυσικό τους στοιχείο αυτήν την ημέρα. Όχι μόνο η Σελήνη, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας στις 13 Νοεμβρίου, αλλά θα σχηματίσει ένα μεγάλο υδάτινο τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Επίσης θα δημιουργήσει μια ευοίωνη όψη τόσο με τον Δία όσο και με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Με όλη αυτή την ενέργεια, οι Καρκίνοι καλούνται να εξετάσουν τη γονιμότητα και τη δημιουργία. Αυτή, θα μπορούσε σίγουρα να είναι μια υπέροχη μέρα για να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Ή να σκεφτείτε να δημιουργήσετε τη δική σας. Μπορεί επίσης να είναι μια ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed