Ο κακός εαυτός κάθε ζωδίου

Πάντα υπάρχει και η δυσάρεστη πλευρά

Κριός
Εσείς θέλετε πάντα να είστε οι πρώτοι και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα άλλο. Μπορεί να τρέχετε ολοταχώς για να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε και κάποιες φορές παραβλέπετε τι σημαίνει λεπτότητα, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Επιπλέον, όταν γίνεστε επιθετικοί, χάνετε τον έλεγχό σας, για να μην αναφέρουμε την υπερβολική αφέλειά σας και την απότομη συμπεριφορά σας. Οι αρετές της επιμονής και της υπομονής φαίνεται να είναι εντελώς άγνωστες σ’ εσάς και η έλλειψή τους φέρνει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Η νευρικότητά σας και ο εγωκεντρισμός σας απομακρύνει τους άλλους από κοντά σας, οι οποίοι σας θεωρούν εγωιστές και στενοκέφαλους. Συμπεριφέρεστε σαν ένα κακομαθημένο παιδί, είστε δεσποτικοί και αυταρχικοί. Για να λέμε την αλήθεια όμως, όταν θέλετε, ξέρετε πώς να προβάλλετε την τόσο ενδιαφέρουσα προσωπικότητά σας!

Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Λίτσα Πατέρα

 

Ταύρος
Η μαλθακότητά σας ταιριάζει με τη θρυλική βραδύτητά σας. Ας μην ξεχνάμε ότι είστε πεισματάρηδες και επίμονοι και κανείς δεν σας αλλάζει γνώμη, ακόμα κι αν είστε λάθος! Είστε υλιστές και δεν μπορείτε να δείτε πέρα από τον εαυτό σας και την ικανοποίησή του. Κάποιοι του ζωδίου σας είναι άπληστοι με τα χρήματα, κι ως εκ τούτου κτητικοί, ακόμα και τσιγκούνηδες. Το σύνθημά σας είναι «ζούμε για να τρώμε και δεν τρώμε για να ζούμε». Δεν ψάχνετε σε βάθος τα πράγματα και αρνείστε κάποιες φορές να προβληματιστείτε, αφού είστε πολύ προσγειωμένοι και απλοί. Εκείνο που πρωτεύει στη ζωή σας είναι το καλό φαγητό, η άνεση, η πολυτέλεια και η καλοπέρασή σας, και δεν θέλετε να σκεφτείτε τίποτα άλλο. Είστε εγκρατείς αλλά μερικές φορές, όταν μια η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό σας, γίνεστε απροσάρμοστοι στο περιβάλλον σας.

Δίδυμοι
Είστε περίεργοι και κουτσομπόληδες και θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα. Στην πραγματικότητα, σας χαρακτηρίζουν η έλλειψη βάθους στην επικοινωνία και βλέπετε την επιφάνεια των πραγμάτων. Δεν είστε σε θέση να επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε, ενώ η εγκεφαλικότητά σας είναι πολύ επιφανειακή. Ό, τι λέτε μερικές φορές είναι παντελώς αδιάφορο στους γύρω σας. Δεν πιστεύετε ούτε μια λέξη από αυτά που λέτε και ξεχνάτε όλα όσα λέτε, λίγα λεπτά αργότερα. Θα πηδήξετε από το ένα θέμα στο άλλο, όταν κάνετε μια συζήτηση κι αυτό το κάνετε, προκειμένου να φανεί ότι έχετε γνώσεις και ενδιαφέροντα. Μερικές φορές φαίνεστε ρηχοί και οι άλλοι θεωρούν ότι δεν έχετε ούτε συναισθήματα αλλά ούτε και συμπόνια. Μοιάζετε με ρομπότ, το οποίο επαναλαμβάνει ό, τι έχει διδαχθεί ή αυτό που έχει βιώσει, χωρίς να σκέφτεται από μόνο του.

Πανσέληνος: Προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Καρκίνος
Εσείς είστε το αγαπημένο παιδί της μαμάς! Αυτό είναι κάτι που έχετε ακούσει πολύ συχνά όταν οι άλλοι αναφέρονται για εσάς. Η υπερευαισθησία σας γίνεται κάποιες φορές πολύ ενοχλητική, γιατί οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν ποτέ να σας πουν τι πραγματικά σκέφτονται, επειδή εσείς κλαίτε με αναφιλητά. Πράγματι, δεν έχετε κανέναν έλεγχο στα συναισθήματά σας και το περιβάλλον σας, και οι άλλοι γύρω σας βρίσκουν πολύ δύσκολο να συμβιβαστούν με τις διαθέσεις σας. Η ηλικία σας είναι παιδιού οκτώ χρονών και σας αρέσει να ζείτε στην παιδική ηλικία. Στην πραγματικότητα, ζείτε περισσότερο …στο μυαλό σας από ό, τι στην πραγματική ζωή. Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον κόσμο και την πραγματικότητα. Η μνήμη σας είναι πάρα πολύ καλή και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από την καταθλιπτική νοσταλγία σας.

Λέων
Εσείς αναμένετε τον έπαινο, παρ’ όλο που λέτε ότι είστε εγωιστές και τόσο ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας! Ζείτε για την κολακεία και είστε πεπεισμένοι ότι είστε εξαιρετικό άτομο, χωρίς να βλέπετε τα ελαττώματά σας. Όλοι γύρω σας καταλαβαίνουν ότι εμφανίζετε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από ό, τι πραγματικά είστε. Στην πραγματικότητα, αν ψάξετε βαθύτερα στην ψυχή σας, ίσως και να υπάρχει ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας. Ζείτε μόνο μέσα από τους άλλους ανθρώπους, διότι κατά βάθος ξέρετε ότι οι άλλοι θα σας δώσουν αξία. Δίνετε συγχαρητήρια στον εαυτό σας και πολλές φορές δεν καταλαβαίνετε γιατί οι άλλοι απομακρύνονται από κοντά σας. Φυσικά, κάποιες φορές συμπεριφέρεστε σαν ένα μικρός τύραννος και άλλοτε υποκρίνεστε, χωρίς να συνειδητοποιείτε ότι οι κολακείες σας στερούνται εντελώς ειλικρίνειας.

Πανσέληνος: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Παρθένος
Έχετε κάποια ελαττώματα που είναι λίγο δύσκολο να τα αντιληφθείτε! Για παράδειγμα, είστε γνωστοί για την τελειομανία σας και την κριτική σας, έτσι που κάποιες φορές διώχνετε τους ανθρώπους από κοντά σας. Συμπεριφέρεστε σαν υπηρέτης, το δεξί χέρι των άλλων, είστε χαλί να σας πατήσουν, χωρίς να έχετε αίσθηση της αξίας σας. Απεχθάνεστε οτιδήποτε ενδέχεται να διαταράξει τη μικροαστική και βαρετή ζωή σας. Η εμμονή σας με την καθαριότητα και τις λεπτομέρειες φτάνει να γίνεται μανία και σας οδηγεί ακόμη και στη νεύρωση, την οποία είναι πολύ τρομακτικό να την βλέπουν οι άλλοι. Το δωμάτιό σας πρέπει να είναι πάντα σε τέλεια κατάσταση, σε βαθμό που ανησυχείτε και αγχώνεστε. Τέλος, μπορείτε να πάτε από το ένα άκρο στο άλλο, και αυτό είναι που εκπλήσσει τους άλλους.

Ζυγός
Δεδομένου ότι ζείτε για την ισορροπία στη ζωή σας, αυτό σας κάνει να λυπάστε όταν διαταράσσεται η αρμονία γύρω σας. Επιπλέον, δεν ξέρετε πώς να διεκδικήσετε κάτι για τον εαυτό σας. Επειδή η μοναξιά είναι η φοβία σας, κάνετε παρέα με ανθρώπους που είναι πιο δυναμικοί από εσάς, από τη στιγμή που είστε πεπεισμένοι ότι δεν θα σας απογοητεύσουν. Δεν έχετε πραγματικά ιδιωτική ζωή. Ζείτε για τους άλλους και ανάλογα με το τι σκέφτονται για σας. Θα προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε, πράγμα που σημαίνει ότι είστε υποκριτές και διστακτικοί σε ό, τι λέτε. Έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι είστε στην κόψη του ξυραφιού: τι θα πείτε ή μην κάνετε κάποιο λάθος. Διαφορετικά, θα ξεσπάσει πόλεμος, και αυτό δεν το θέλετε καθόλου! Μερικές φορές είστε ψυχροί με … ένα γοητευτικό χαμόγελο.

Γίνε μέλος δωρεάν για φθηνότερες διακοπές!

 

Σκορπιός
Λίγοι θα μπορούσαν να ανατρέψουν την κακή φήμη σας. Είστε περίεργοι και επιθετικοί. Αν φτάσετε στα άκρα, γίνεστε εκδικητικοί, μικροπρεπείς και τρομακτικοί. Παίρνετε ευχαρίστηση από τα δεινά του εχθρού σας, άσχετα αν κάποιες φορές θέλετε να βοηθήσετε κάποια άτομα να ξεπεράσουν τις δοκιμασίες τους. Θέλετε να προσελκύετε την προσοχή του αντίθετου φύλου και βασίζεστε στην ακαταμάχητη και έντονη σεξουαλικότητά σας. Ωστόσο, αυτό έχει περισσότερο να κάνει με μια τάση να απελευθερώσετε τις σεξουαλικές παρορμήσεις σας, δεδομένου ότι δεν είστε σε θέση να τις ελέγξετε. Έχετε καλή γνώμη για τον εαυτό σας και είστε μυστηριώδεις και επαναστατική προσωπικότητα. Όταν νιώθετε αντιπάθεια για κάποιον, φτάνετε σε σημείο να γίνεστε ακόμα και παρανοϊκοί. Βλέπετε το κακό παντού και προσπαθείτε να προστατευθείτε από αυτό, χειριζόμενοι όλους γύρω σας.

Τοξότης
Εσείς ισχυρίζεστε ότι είστε φιλόσοφοι, προικισμένοι διανοητικά, με ανοικτό πνεύμα. Στην πραγματικότητα, είναι ένας τρόπος να ξεφύγετε από την καθημερινή σας πραγματικότητα που τη βρίσκετε βαρετή. Το ενδιαφέρον σας για τον πολιτισμό και την πνευματικότητα είναι μερικές φορές ένα απλό ενδιαφέρον! Κάποιες φορές δεν έχετε δική σας άποψη αλλά αυτό που έχετε διαβάσει ή ακούσει, το μεταφέρετε στους άλλους με υπερηφάνεια και τους κάνετε να νομίζουν ότι είστε σοφοί και έχετε τεράστια γνώση για τα πάντα. Επιπλέον, ποτέ δεν πάτε πολύ βαθιά και ενώ καυχιέστε για τις γνώσεις σας, δεν έχετε κριτικό ή αναλυτικό μυαλό. Είστε ανήσυχοι, πράγμα το οποίο μεταφράζεται σε έλλειψη σταθερότητας. Δεν έχετε την αίσθηση της δέσμευσης ή της πίστης. Τέλος, δεν είστε σε θέση να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις σας. Πάντα υπερβάλλετε για να εντυπωσιάσετε τον περίγυρό σας και κάποιες φορές δεν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη «διακριτικότητα»!

Αιγόκερως
Εσείς κάνετε ό, τι μπορείτε για να περάσετε απαρατήρητοι και έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, την οποία την κρύβετε καλά. Είστε ψυχροί, απλησίαστοι και άκαμπτοι. Όταν θέλετε να διορθώσετε τα λάθη σας, προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το χιούμορ ή να φανείτε αξιολύπητοι, αλλά δεν πείθετε κανέναν, ούτε καν τον εαυτό σας! Στο μόνο που πιστεύετε είναι η καριέρα σας. Είστε ένα φιλόδοξο άτομο και η επιθυμία σας να πετύχετε σας φτάνει στο σημείο να συντρίψετε τους ανταγωνιστές σας, με τρόπο που δείχνει ότι είστε πολύ υπομονετικοί και υπολογιστικοί. Από τη στιγμή που προγραμματίζετε για το μέλλον, ξεχνάτε να ζείτε στο παρόν. Αφοσιώνεστε πλήρως στον εαυτό σας και την εργασία σας και δεν ξέρετε τι είναι διασκέδαση. Δεν ανέχεστε τους επιπόλαιους και άστατους ανθρώπους γύρω σας. Εν ολίγοις, παρ’ όλο που είστε βαρετοί και απαισιόδοξοι, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που σας αγαπούν!

Κάνε το μακιγιάζ της Σουζάνας Κεγγίτση

 

Υδροχόος
Εσείς προσπαθείτε να είστε εκκεντρικοί και επαναστατικοί και λέτε πάντα την  αλήθεια, ακόμα κι αν πονάει! Έχετε βαθιά επίγνωση του γεγονότος ότι είστε το μαύρο πρόβατο μεταξύ άλλων, αλλά δεν μπορείτε να αποδεχθείτε αυτή την ιδέα! Προσπαθείτε απεγνωσμένα να ξεχωρίζετε στο πλήθος και εμφανίζετε την αντισυμβατικότητά σας. Είστε τόσο βαθιά ανεξάρτητοι και απρόσωποι, που αποφεύγετε τις στενές ερωτικές σχέσεις και να λέτε τα προσωπικά σας μυστικά. Η ανεξαρτησία σας έχει βλάψει πάρα πολλούς ερωτικούς συντρόφους στη ζωή σας. Μπορεί να ισχυρίζεστε ότι είστε γενναιόδωροι και ανιδιοτελείς, αλλά δεν νομίζετε ότι οι αξίες αυτές ανήκουν σε θεωρίες και θα πρέπει να έχουν ως κίνητρο την καρδιά; Μπορεί να καυχιέστε ότι έχετε ένα εφευρετικό μυαλό και είστε πρωτοπόροι αλλά όταν φτάσετε στα άκρα, δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας.

Ιχθύς
Η ομίχλη, η μελαγχολία, το χάος, αυτές είναι οι λέξεις που σας περιγράφουν καλύτερα. Η σαφήνεια, η ευκρίνεια και η κοινή λογική δεν είναι τα στοιχεία σας και αφήνετε το ρεύμα να σας πάει, χωρίς να ξέρετε πού, πώς και γιατί. Η αδιαφορία είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά σας. Δεν ξέρετε ακριβώς τι σκέφτεστε ή ποιος είστε. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι προφανές ότι είναι δύσκολο για σας να παραμείνετε σταθεροί, πράγμα το οποίο μεταφράζεται σε αστάθεια και απιστία γιατί ποτέ δεν είστε σίγουροι αν αγαπάτε πραγματικά ένα άτομο. Απολαμβάνετε τα ψυχοδράματα και είστε μυθομανείς. Ο συναισθηματισμός σας κάνει τη ζωή σας περίπλοκη. Από τη μυστικιστική έκσταση, περνάτε σε σοβαρή κατάθλιψη. Δεν ξέρετε πώς να πείτε όχι και γίνεστε θύμα, ενώ περιστοιχίζεστε από κάθε λογής άτομο, με το οποίο κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί παρά μόνο εσείς. Περιττό να πούμε ότι δεν έχετε δύναμη θέλησης και δεν παίρνετε πρωτοβουλίες.

ΠΗΓΗ: e-zwdia.gr

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.