Ήλιος στον Ταύρο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚουΚου»

Κάθε φορά που ο Ήλιος μπαίνει σε κάποιο ζώδιο, φωτίζει μια άλλη πλευρά της ζωής. Πάντα μένει 20 του ενός μήνα μέχρι 20 του επόμενου.

Κριός: Το ΣΚ αυτό η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και έχει κάτι θετικό γενικά. Οι σχέσεις σε προτεραιότητα τώρα. Ο Ήλιος στον Ταύρο έχει να κάνει με πρακτικά θέματα για σας, θέματα οικονομικά. Θα ασχοληθείτε πολύ με τα οικονομικά μιας συνεργασίας. Είναι μια καλή περίοδος για να κερδίσετε κάτι σε οικονομικό επίπεδο.

Ταύρος: Ξεκινάνε τα γενέθλιά σας! Φωτίζεται η ψυχή σας τώρα και η διάθεσή σας. Παίρνετε περισσότερη ενέργεια. Θα ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας τώρα. Δεν είναι δύσκολα γενέθλια τα φετινά, δεν είναι τόσο απαιτητικά. Ουρανοκατέβατα πράγματα μπορούν να έρθουν τώρα και να αλλάξουν τη ζωή σας, ειδικά για τους γεννημένους τον Απρίλιο.

Δίδυμος: Περνώντας ο Ήλιος στον Ταύρο επηρεάζει εσάς σε πρακτικά θέματα αλλά και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η περίοδος πριν τα γενέθλιά σας μας βρίσκει ευάλωτους. Τώρα ας κάνετε check up, ας δείτε λίγο τη διατροφή σας. Έρχονται μυστικές συζητήσεις στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος: Ο Ήλιος περνά σε ένα κομμάτι σας που έχει να κάνει με φίλους και συνεργάτες. Κοινά σχέδια και οράματα σας φέρνουν κοντά σε ανθρώπους. Ευνοείται πολύ η συλλογική εργασία. Θέστε νέους στόχους πάνω στους οποίους θα δουλέψετε.

Λέων: Ο Ήλιος περνά στο κομμάτι που για σας αφορά την καριέρα σας περισσότερο. Η κοινωνική καταξίωση και η καριέρα σας, σας αφορούν τώρα ακόμα περισσότερο. Πολλές συζητήσεις έρχονται. Θα φροντίσετε λίγο τα πιο ηλικιωμένα πρόσωπα τώρα.

Παρθένος: Πιο βολική θέση αυτή τώρα. Φωτίζει την ανάγκη σας να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να ταξιδέψετε περισσότερο. Μεταπτυχιακά ευνοούνται τώρα, όπως και κάθε είδους γνώση. Φυσικά μπορεί να είναι και η απόφαση να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι.

Ζυγός: Ναι, αν νιώθετε περίεργα τώρα είναι η Πανσέληνος που έγινε πάνω σας. Τώρα με τον Ήλιο στον Ταύρο για ένα μήνα, σε ένα κομμάτι πολύ συναισθηματικό και εσωτερικό σας, θα ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα αλλά και με τα οικονομικά θέματα.

Σκορπιός: Ο Ήλιος στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας σε συνεργασίες και θέματα γάμου. Θα βγάλετε συμπεράσματα για το πώς θα κινηθούν τα πράγματα σε σημαντικές σχέσεις. Μιλάτε για νέες συνεργασίες τώρα αλλά ακόμα και νέες γνωριμίες έρχονται.

Τοξότης: Ο Ήλιος στον Ταύρο φωτίζει τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά ακόμα και καθημερινότητα δουλειάς. Θα συζητήσετε περισσότερο για τα επαγγελματικά σας με πιο πρακτικό τρόπο. Είναι μια περίοδος για να συζητήσετε πιο συγκεκριμένα πράγματα.

Αιγόκερως: Ο Ήλιος τώρα μπαίνει στο κομμάτι της δημιουργίας, της διασκέδασης, τους έρωτες και τα παιδιά. Είναι μια περίοδος εξαιρετικά βοηθητική για σας, μέχρι τις 20 Μαΐου. Αν έχετε κάτι δύσκολο να κάνετε που χρειάζεστε εύνοια, κάντε το αυτές τις μέρες από τώρα μέχρι 15 Μαΐου.

Υδροχόος: Ο Ήλιος τώρα φωτίζει την προσωπική σας ζωή. Ακόμα και το παρελθόν μπορεί να ξαναέρχεται στη μνήμη σας. Μπορεί να βρεθείτε σε γνώριμους τόπους που έπαιξαν ρόλο στο παρελθόν. Επιστροφή σε ανθρώπους που είναι οικείοι σας τώρα.

Ιχθείς: Ο Ήλιος στον Ταύρο αφορά στενούς συγγενείς, ανθρώπους πολύ δικούς σας. Εκδρομές και ταξίδια ευνοούνται τώρα. Θα συζητήσετε πολύ και με πολλούς!

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.