Ήλιος στον Κριό: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Όταν ο Ήλιος μπαίνει σε ένα ζώδιο σημαίνει ότι μετατοπίζεται το ενδιαφέρον μας σε έναν άλλον τομέα, στον τομέα που μπαίνει ο Ήλιος.

Είναι σα να έρχονται από μόνα τους αυτά τα θέματα στην επιφάνεια, αυτά που αγγίζει ο Ήλιος.

Από τις 21 Μαρτίου μέχρι τις 21 Απριλίου βρίσκεται ο Ήλιος στον Κριό.

Κριός: Ο γενέθλιος μήνας ξεκινά με λίγη πίεση για σας. Συνθήκες αλλάζουν και έρχονται πιέσεις που δεν είναι κακές αναγκαστικά. Μπορείτε μέσα από αυτές να καταφέρετε περισσότερα. Οι προοπτικές είναι καλύτερες τον Απρίλιο για σας.

Ταύρος: Μπαίνει ο Ήλιος σε ένα κομμάτι σας που αφορά εσωτερικά θέματα περισσότερο για σας. Πέφτουν οι τόνοι, ασχολήστε με θέματα υγείας και ψυχολογίας. Προετοιμάζεστε και σε θέματα δουλειάς και σπουδών. Είναι μια περίοδος μεγαλύτερης αυτογνωσίας. Μια πιο εσωστρεφής περίοδος επίσης τώρα. Είναι προτεραιότητα ο εαυτός σας τώρα και τα θέματά σας.

Δίδυμος: Ο Ήλιος μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται περισσότερο με τους στόχους σας. Μην τρομάζετε με το μπέρδεμα που υπάρχει τώρα. Από 28 Μαρτίου ξεκαθαρίζουν όλα. Η ενέργειά σας, ειδικά τον Απρίλιο, θα στραφεί σε νέους στόχους, συλλογική δουλειά, συνεργασίες. Η διάθεσή σας φτιάχνει και θέλετε να βγείτε, να επικοινωνήσετε.

Καρκίνος: Ο Ήλιος έρχεται και φωτίζει το κομμάτι σας που αφορά τα θέματα καριέρας. Πού πάει η δουλειά; Τι θα γίνει παρακάτω; Γενικά τα επαγγελματικά σας απασχολούν περισσότερο. Προτάσεις έρχονται, απαντήσεις σε βιογραφικά επίσης.

Λέων: Ο Άρης έχει αρχίζει και πολιορκεί αυτές τις μέρες. Λίγα νεύρα παραπάνω -και τρέξιμο- μέχρι τέλος Μαρτίου. Ο Ήλιος στον Κριό είναι θετικός για σας, βοηθά να γίνετε αισιόδοξοι. Τα πράγματα τώρα είναι σε μια περίεργη φάση. Τον Απρίλιο που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα θα δείτε κι εσείς ότι θα είστε πιο αισιόδοξοι για όσα έρχονται. Θα κάνετε νέα σχέδια, νέες προτάσεις στη δουλειά θα έρθουν. Ταξίδια μπορεί να προκύψουν επίσης. Ο Απρίλιος θα είναι δυνατός για σας, μη μασάτε.

Παρθένος: Ο Ήλιος έρχεται και φωτίζει το κομμάτι σας που είναι τα οικονομικά. Από τις 21 Μαρτίου μέχρι τις 21 Απριλίου δείτε στη λεπτομέρειά τους θέματα που αφορούν τα οικονομικά, φορολογικά, δάνεια, κάρτες, λογαριασμούς, διακανονισμοί ευνοούνται. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να κλείσετε κεφάλαια οφειλών.

Ζυγός: Ο Ήλιος περνά απέναντί σας άρα μέσα στο κομμάτι των σχέσεων, τους άλλους στη ζωή σας, σύντροφο, συνεργάτες, στενούς σας ανθρώπους. Είναι μια περίοδος όπου θα δείτε λίγο πιο καθαρά τι συμβαίνει με αυτές τις πολύ σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, ποια πρέπει να φροντίσετε περισσότερο, ποια πρέπει να επισημοποιήσετε ίσως.

Σκορπιός: Δώστε την έμφαση τώρα στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Τσεκάρετε τα πράγματα και βάλτε σε μια τάξη τη διατροφή σας. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να ψαχτείτε περισσότερο σε θέματα δουλειάς. Ο Απρίλιος είναι πιο «καθαρός» μήνας και θα αποδώσουν τα σχέδιά σας.

Τοξότης: Ο Ήλιος περνά σε ένα ζώδιο της φωτιάς σαν εσάς Τοξότες, άρα αυτό σημαίνει πως η διάθεσή σας φτιάχνει. Γίνεστε πιο δημιουργικοί, πιο εξωστρεφείς. Σαφώς θα είναι μια καλύτερη περίοδος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Θα έχετε περισσότερη έμπνευση, θα σας έρθουν περισσότερες ιδέες. Μπαίνει, επίσης, σε έναν τομέα που για σας αφορά τις σχέσεις ακόμα και τα παιδιά, και την απόκτηση ενός (ακόμα) απογόνου.

Αιγόκερως: Ο Ήλιος στον Κριό είναι στο κομμάτι που αφορά σπίτι και οικογένεια. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του σπιτιού σας, τις ανάγκες του ακινήτου ή και της οικογένειας, των ανθρώπων που σας χρειάζονται. Πιο κλειστό το διάστημα αυτό για σας.

Υδροχόος: Ο Ήλιος μπαίνει σε ένα πολύ ζωντανό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά επικοινωνία, μετακινήσεις και διαφήμιση της δουλειάς σας. Νέες προτάσεις έρχονται. Αποφασίζετε να κάνετε πράγματα για να ενισχύσετε τη δουλειά σας. Μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε έξτρα πράγματα στη δουλειά σας, να την εξελίξετε. Είναι μια περίοδος που μπορεί, επίσης, να έχει ταξίδια.

Ιχθείς: Ολοκληρώνονται τα γενέθλιά σας τώρα. Ο Ήλιος μπαίνει σε ένα κομμάτι που για σας είναι τα πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Θα σας απασχολήσουν πολύ τα οικονομικά και θα ψάξετε τρόπους να βρείτε πηγές εσόδων, ίσως εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο για αγορά ή ενοικίαση. Νέες πηγές εσόδων είναι η αγωνία σας.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.