Ήλιος στην Παρθένο: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο

Περνά σήμερα, 23 Αυγούστου

Σήμερα, Πέμπτη 23 Αυγούστου, ο Ήλιος περνά στην Παρθένο.

Σε ένα ζώδιο της τάξης αλλά και της κριτικής. Ένα ζώδιο που έχει πρόγραμμα, κουτάκια και μια συγκεκριμένη ροή στη ζωή του.

Συμπίπτει με την εποχή διότι έρχεται να μας βάλει σε τάξη και διώχνει σιγά σιγά την καλοκαιρινή καθημερινότητα. Μπαίνουμε σε ρυθμούς τακτοποίησης της ζωής μας. Σκεφτόμαστε τη νέα σεζόν και τι πρέπει να κάνουμε μέσα σε αυτή.

Τώρα πρέπει να βγάλουμε το πρόγραμμα της καθημερινότητάς για τη νέα σεζόν ώστε να βιοποριστούμε σωστά αλλά και να βρίσκουμε χρόνο να περνάμε με τους αγαπημένους μας.

Ο Ήλιος στην Παρθένο θα μείνει ένα μήνα, όσο δηλαδή διαρκεί το ζώδιο.

Κριός: Δουλειά και καθημερινότητα έρχεται τον επόμενο μήνα. Θα κουραστείτε αλλά θα βάλετε καλά θεμέλια για το χειμώνα. Εντάξτε ένα χόμπι στη ζωή σας.

Ταύρος: Έρωτας και δημιουργικότητα. Ο Ήλιος αυτός σας πάει. Αυτό το διάστημα θα πετύχετε πολλά.

Δίδυμοι: Τώρα θα λυθούν οικογενειακές υποθέσεις. Ευχάριστες εξελίξεις στα κοινωνικά και επαγγελματικά σας. Θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας και θα επωφεληθείτε.

Σελήνη: Η σημασία της στο ωροσκόπιό σου

Καρκίνος: Θα έχετε ευχάριστες επαφές, νέες γνωριμίες. Προσέξτε σε επιστροφές από το παρελθόν. Σκεφτείτε όχι μόνο τι σας ενώνει με αυτό το άτομο, αλλά και τι σας είχε χωρίσει.

Λέων: Κατοχυρώνετε ένα πιο σταθερό εισόδημα αν και τώρα δεν το πιστεύετε. Δείτε λίγο τη δουλειά σας και πόσο εκτιμάτε τον εαυτό σας.

Παρθένος: Ο Ήλιος μπήκε σε σας. Οι κοσμικοί προβολείς πέφτουν πάνω σας και σας κάνουν πρωταγωνιστές. Θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα κάνετε ουσιαστικές επαφές. Θα βγάλετε από τη ζωή σας το περιττό.

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση του HELLO! για το στημένο εξώφυλλο

Ζυγός: Ο Ήλιος βρίσκεται σε ευαίσθητο για σας περιβάλλον και διώχνει το σκοτάδι. Θα σας βοηθήσει να διώξετε φοβίες σας. Θα απελευθερωθείτε παραπάνω αυτό τον καιρό και πιο χαλαροί θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

Σκορπιός: Καιρός να βάλετε νέους στόχους. Θα βρείτε συμμάχους για τα σχέδιά σας. Οι συλλογικές δραστηριότητες θα πάνε πολύ καλά. Θα γίνει εκκαθάριση στη δουλειά σας.

Τοξότης: Κοινωνική καταξίωση, διεκδίκηση πραγμάτων σε δουλειά και προσέγγιση ατόμων ισχύος είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αιγόκερως: Ανακτάτε τις δυνάμεις σας επιτέλους. Όλο αυτό το διάστημα σας έχει πάει δύσκολα. Τώρα μέρα με τη μέρα θα νιώθετε τα βάρη να μειώνονται.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα ταξίδι για 2 στο Ναύπλιο!

Υδροχόος: Τακτοποιείτε οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν. Δημόσιο, ασφάλειες, δημόσιο, δικαστήρια, όλα λύνονται. Αποστάσεις από αγαπημένα άτομα τώρα θα γεφυρωθούν.

Ιχθείς: Καθαρίζει το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ήλιος φωτίζει κι εσείς πλέον βλέπετε την αλήθεια. Το πρόβλημα με σας είναι καθαρά ψυχολογικό γιατί αφήνετε το παιδί μέσα σας να αποφασίσει και πολλές φορές κάνει λάθη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Σμάρως Σωτηράκη:

Κέρδισε 3 μέρες διακοπές για 2 άτομα

Κατερίνα Καινούργιου: Ο νέος σύντροφός της

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.