Ήλιος-Ποσειδώνας: Πώς επηρεάζουν κάθε ζώδιο

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Δημιουργείται σύγχυση με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα σήμερα Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη. Προσοχή!

Κριός: Ελέγξτε πληροφορίες και φήμες που φτάνουν στα αυτιά σας. Βάλτε μπροστά τη λογική σας και ψάξτε το λίγο παραπάνω, μην το επικοινωνείτε αν δεν είστε σίγουροι. Προσεκτικά σε υπογραφές και συμφωνίες.

Ταύρος: Ανάδρομος Ερμής, Άρης με Ποσειδώνα, Ήλιος με Ποσειδώνα και κάπως έτσι υποπτεύεστε όσα συμβαίνουν πίσω απ’την πλάτη σας. Προσοχή στις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας. Ο Ήλιος είναι στα οικονομικά σας και κάνει τετράγωνο με Ποσειδώνα άρα προσοχή εκεί. Μια κάρτα, ένας λογαριασμός, ένα χακάρισμα, πολλά είναι πιθανά.

Πρόγραμμα υγείας ακριβώς στα μέτρα σου!

 

Δίδυμος: Δέχεστε αυτό το τετράγωνο στο κομμάτι σχέσεων και συνεργασιών. Μπορεί να δείξει τάσεις εξιδανίκευσης. Προσοχή σε νέες γνωριμίες. Αποφύγετε να ενθουσιαστείτε με νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Ακατάλληλες μέρες για νέες συμφωνίες και αγοραπωλησίες.

Καρκίνος: Ο Ήλιος είναι στο επαγγελματικό κομμάτι σας. Άρα ακολουθήστε το πρωτόκολλο κατά γράμμα, μην ξεπερνάτε τα όρια. Είναι μέρες που πρέπει να πηγαίνουμε με τους νόμους και τους όρους που πρέπει. Για τα θέματα υγείας μη βγάζετε μόνοι σας διάγνωση, πηγαίντε σε έναν γιατρό.

Λέων: Είστε επιρρεπείς αυτές τις μέρες. Μπορεί να σας υπόσχονται πράγματα, να σας κολακεύουν κι εσείς να μη βλέπετε ότι κάτι κρύβεται από πίσω. Προσοχή σε υποσχέσεις που μπορεί να σας δοθούν.

Παρθένος: Μπορεί σήμερα με την όψη αυτή να διαβάσετε λάθος τις προθέσεις των ανθρώπων. Να πιστέψετε ότι ο άλλος σας κοιτά ερωτικά ενώ απλά θέλει να παίξει λιγάκι. Κάποιες προσδοκίες σε σχέσεις διαψεύδονται και απογοητεύεστε.

Μάθε για το νέο πρόγραμμα ασφάλισης της Interamerican

 

Ζυγός: Αυτή η όψη αφορά τα επαγγελματικά σας και το περιβάλλον σας. Είστε άνθρωποι που θέλετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και να βοηθάτε, έτσι τώρα μπορεί να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης στη δουλειά. Αν κάποιοι ζητάνε τη βοήθειά σας, αντί να κάνετε εσείς τη δουλειά, απλά βοηθήστε να την κάνουν εκείνοι.

Σκορπιός: Είναι και η Σελήνη στο ζώδιό σας κι έτσι με τον Ποσειδώνα μαζί φέρνουν σύγχυση σε θέματα προσωπικής ζωής αλλά και οικονομικών. Στα οικονομικά ρίξτε λίγη παραπάνω προσοχή. Η ίδια κατάσταση σύγχυσης μπορεί να αφορά μια προσωπική ιστορία όπου ίσως βλέπετε και φαντάσματα.

Τοξότης: Χρειάζεται μια προσοχή στα μυστικά σας για να μην αποκαλυφθούν. Προσοχή σε προσωπικά δεδομένα αλλά και στην επικοινωνία σας. Να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες και στον δρόμο όταν οδηγείτε.

Ο mr.Tipster Τάσος Μαστρογιάννης σχολιάζει τα λάθη των celebrities

 

Αιγόκερως: Καλύτερα να ακούσετε το ένστικτό σας παρά να πιστέψετε σε εκείνους που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Προσοχή σε φήμες. Το Σαββατοκύριακο καλύτερα τα πράγματα και θα είναι όλα πιο ευκρινή. Μέχρι τότε ας είστε καχύποπτοι καλύτερα.

Υδροχόος: Αυτές οι Ποσειδώνιες όψεις επηρεάζουν τον οικονομικό τομέα αλλά και τις φιλικές σχέσεις. Μην μπλέξετε φίλους με χρήματα. Μη δανείσετε χρήματα, μη δανειστείτε και μην επενδύσετε.

Ιχθείς: Χρειάζεται προσοχή στα επαγγελματικά σας. Προτάσεις μπορεί να έρθουν τώρα αλλά να προσέχετε γιατί θα ακούσετε πολλά και τα μισά θα είναι αληθινά. Συμφωνίες από το Σάββατο και μετά, όχι τώρα.

Ερωτικά και Οικονομικά Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.