Ήλιος-Ποσειδώνας σε όψη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Λίγο περίεργες αυτές οι μέρες. Λίγο ο ανάδρομος, λίγο η όψη Κρόνου-Ήλιου σε αντίθεση… Από σήμερα μας επηρεάζει και μια άλλη όψη, του Ποσειδώνα που φέρνει τάση ονειροπόλησης, αφηρημάδα και το μυαλό τρέχει. Η όψη της χθεσινής μέρας έχει ακόμα και σήμερα ένα βάρος.

Κριός: Αυτές τις μέρες με Ήλιο στον Καρκίνο ασχολείστε με παρελθόν, σπίτι και την ψυχολογία σας. Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε, είναι μέρες που όλο αυτό μπορεί να σας βουλιάζει λίγο και να νοσταλγείτε τις ωραίες μέρες του παρελθόντος. Αυτές οι μέρες, όμως, βοηθούν να δείξουν την αλήθεια στη ζωή σας.

Ταύρος: Αυτή η όψη αφορά άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Αν μια σχέση δεν πήγε καλά, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, αν εξακολουθεί να υπάρχει, τώρα είναι καλή ιδέα να κάνετε μια κίνηση να τα ξαναβρείτε με αυτό τον άνθρωπο.

Δίδυμος: Με τον Ποσειδώνα στα επαγγελματικά σας, ο Ήλιος στον Καρκίνο στα οικονομικά σας, μπορεί τώρα να σκέφτεστε τα έσοδα και γενικά κοιτάτε μόνο το πρακτικό κομμάτι. Απογοητεύεστε λίγο γιατί δεν ικανοποιείστε πλήρως. Αν δεν βρίσκετε κάτι δημιουργικό στη δουλειά σας, κάτι που να σας δίνει χαρά, τότε δείτε πιο γενικά το επαγγελματικό σας κομμάτι.

Καρκίνος: Με την όψη αυτή και το μέσον των εκλείψεων όπου βρισκόμαστε επηρεάζεστε. Προβλήματα που έσκασαν δεν έχουν επιβληθεί ακόμα. Η όψη Ήλιου Ποσειδώνα σας κάνει να θέλετε να ξεφύγετε, να πάτε ένα ταξιδάκι.

Λέων: Τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών σας βασανίζουν. Όσο το παλεύετε να πάρετε τον έλεγχο, τόσο απομακρύνεστε. Μην πιέζετε τις καταστάσεις τόσο πολύ. Είμαστε σε ένα ρευστό πλαίσιο με εκλείψεις, ανάδρομο στο ζώδιό σας, Άρη στο ζώδιό σας επίσης που πιέζει.

Παρθένος: Μπορεί, αν έχετε μια σχέση, να νιώθετε τώρα μεγαλύτερη σύγχυση. Είναι μια περίοδος που περισσότερο δημιουργεί ομίχλη παρά ξεδιαλύνει τα πράγματα. Μόνο ο χρόνος θα έρθει να σας δώσει αυτή την ορθή κρίση που χρειάζεστε. Προσοχή σε νέες συναντήσεις.

Ζυγός: Σημερινή μέρα είναι για να εστιάσετε περισσότερο σε θέματα που σας ταλαιπωρούν. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αυτή για να λύσετε κάποια πράγματα, θεματάκια υγείας ίσως. Στα επαγγελματικά είναι μια μέρα για να δουλέψει περισσότερο η φαντασία σας. Είναι από τις μέρες που βοηθούν να μην είστε πολύ τεχνοκράτες, εμπνευστείτε πράγματα, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει.

Σκορπιός: Αυτή η όψη δείχνει σύγχυση σε θέματα προσωπικής ζωής και μέλλοντος. Υπάρχει μια γενική σύγχυση με το παρακάτω στη ζωή σας. Η αγωνία σας για τα παιδιά σας τώρα είναι μεγαλύτερη. Η όψη Ήλιου Ποσειδώνα ζητά να βρείτε τρόπο να εκφραστείτε δημιουργικά στη δουλειά.

Τοξότης: Το να προσπαθείς να αλλάξεις πράγματα του παρελθόντος είναι άσκοπο. Οι πραγματικές αλλαγές συμβαίνουν στο τώρα, όχι στο παρελθόν. Ο Ποσειδώνας είναι στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού τώρα για σας. Κάτι συμβαίνει στο περιβάλλον σας, είτε σας αφορά άμεσα είτε όχι.

Αιγόκερως: Η όψη αυτή λέει να ακούσετε περισσότερο το ένστικτό σας, τα εσωτερικά σας μηνύματα. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει την κρίση και το μυαλό σας άρα καλύτερα ακούστε το ένστικτό σας. Μη συζητάτε πολλά πριν έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για κάτι.

Υδροχόος: Έχετε καταφέρει πολλά αλλά στέκεστε μόνο στα αρνητικά. Δεν είναι εγωισμός να επαινείς τον εαυτό σου για κάτι που κατάφερες. Η Σελήνη στον Σκορπιό από το μεσημέρι και μετά φέρνει έκρυθμη κατάσταση στα επαγγελματικά.

Ιχθείς: Είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο γενικά. Ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης τώρα. Μπορεί, επίσης, να φέρει σύγχυση και ομιχλώδεις καταστάσεις οπότε πρέπει να προσέχετε.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.