Η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει αναταραχές και μπερδέματα

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα

Νέα εβδομάδα ξεκινάει με Ηλιακή Έκλειψη στις 4 του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη και η επιρροή της είναι έντονη και ίσως να φέρει αναταραχές. Ποια ζώδια επηρεάζονται όμως και πως;

Κριός

Καθώς κλείνει ο Νοέμβρης είναι φυσικό η ψυχολογική σας κατάσταση να αναστέλλει κάπως τη δημιουργικότητα και τη διάθεσή σας για εργασία. Αυτό όμως είναι λάθος γιατί ο Δεκέμβριος που ακολουθεί πρέπει να αξιοποιηθεί συστηματικά για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας και να διεκπεραιώνετε άνετα, όποιες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ο Άρης που είναι ο κυβερνήτης σας παραμένει στον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει ότι οι πρακτικές και οικονομικές δυσκολίες βαραίνουν την ψυχολογία σας ακόμα μια εβδομάδα. Κάντε όμως τον κόπο να ξεπεράσετε αυτήν την τάση και ανασύρετε στην επιφάνεια το δυναμισμό και την αγωνιστικότητά σας, αξιοποιώντας τα.

Ταύρος

Οι αδέσμευτοι μη βιαστείτε να δοθείτε τώρα σε κάτι καινούριο. Όσο γοητευτικό και αν φαίνεται, είναι σίγουρο ότι μπορεί να σας δημιουργήσει ανεπιθύμητες περιπλοκές. Οι επιρροές των εκλείψεων συνεχίζουν να είναι ενεργές και να επηρεάζουν ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας. Καθώς ο Δεκέμβριος διαδέχεται τον Νοέμβριο πολλοί θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, ή την υγεία κάποιου μέλους της οικογένειάς σας, ιδίως αν είχατε ανησυχητικά σημάδια το προηγούμενο διάστημα. Η επικείμενη έκλειψη του Ήλιου στις 4 Δεκεμβρίου δημιουργεί μια ακόμα σειρά ταλαιπωριών τις οποίες δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Δεκεμβρίου θα φέρει ευκαιρίες αλλαγών, αλλά και κάποια γεγονότα που θα σας ταράξουν. Αυτό οφείλεται στην ηλιακή έκλειψη στις 4 του μήνα. Ακόμα μια φορά μπαίνει σε δοκιμασία, τόσο ο εργασιακός χώρος, όσο και ο τομέας των σχέσεων. Τα γεγονότα και οι συμπεριφορές των άλλων θα λειτουργήσουν σαν ριπές όπλου επάνω σας, γι αυτό καλό θα είναι να έχετε εφοδιαστεί ανάλογα για να τα αποτρέψετε. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στις διαβουλεύσεις, στις προσωπικές σχέσεις και στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Καρκίνος

Παρόλο που οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε μπορεί να υποχώρησαν λίγο, η είσοδος όμως του Δεκέμβρη φέρνει ένα νέο κύμα περιστατικών που θα διαταράξει ακόμα μια φορά, τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες. Η ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου πυροδοτεί ένα ανησυχητικό περιστατικό στο χώρο της δουλειάς σας. Για μερικούς θα βγάλει ένα αιφνίδιο περιστατικό στην υγεία, το οποίο θα ξεπεραστεί εύκολα. Αρκετοί όμως θα έρθετε σε μια μεγάλη αντιπαράθεση με συνεργάτες σας. Φροντίστε να καταλήξετε σε διαπραγμάτευση, ή πρόσκαιρη συνθήκη ειρήνης, γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν την συμφέρει ο πόλεμος και η ρήξη τώρα.

Λέων

Ο Κρόνος εξακολουθεί να είναι απέναντί σας και ο Άρης στον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει ότι η διαδρομή σας μέσα από συμπληγάδες συνεχίζεται. Σχέσεις προσωπικές, σχέσεις οικογενειακές και συνεργασίες κάθε είδους συνεχίζουν να επηρεάζονται και να δυσκολεύονται. Η παρουσία του Δία στον Υδροχόο δεν φαίνεται επαρκής για να δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε, ενώ η επικείμενη έκλειψη του Ήλιου στις 4 Δεκεμβρίου θα φέρει στην επιφάνεια ένα καινούριο δυσάρεστο γεγονός του οποίου ο ήχος θα είναι εκκωφαντικός. Αξιοποιήστε τη θετική επιρροή του Ερμή για να λειτουργήσουν οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες σαν ασπίδα προφύλαξης απέναντι στα γεγονότα και στις αντιξοότητες.

Διάβασε περισσότερα στο znews.gr

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed