Φορτισμένη Πανσέληνος, από τη Λίτσα Πατέρα

Όσα πρέπει να προσέχεις αυτές τις μέρες, μέχρι Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος είναι εδώ, είναι ενεργή από το μεσημέρι της Δευτέρας και θα είναι μέχρι την Πέμπτη.

Η Σελήνη σήμερα είναι στον Κριό. Προσοχή στα βιαστικά πράγματα που δεν σκέφτεστε.

Θέματα πολιτικής και καιρικών φαινομένων θα αναταραχτούν.

Η Πανσέληνος είναι σε παρορμητικό ζώδιο οπότε θα έχει ένταση αλλά μικρή διάρκεια. Καυγάδες που θα συμβούν, θα ξεχαστούν γρήγορα.

Ο Κρόνος που συμμετέχει στην Πανσέληνο αφορά το υπέδαφος και τον καιρό.

Κριός: Προσοχή! Εσάς αγγίζει αυτή η Πανσέληνος. Θέματα επαγγελματικής ζωής θα πρέπει να τα προσέχετε αρκετά. Τα οικονομικά ευνοούνται γιατί απέναντί σας είναι η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό που αυτό για σας σημαίνει χρήματα. Με τον Άρη στον Υδροχόο σημαίνει ότι φίλοι και συλλογική δουλειά θα είναι ευνοϊκά απέναντί σας.

Ταύρος: Μπορεί να έχετε μια ανησυχία, ένα μικρό άγχος. Προσοχή στην υγεία σας αυτές τις μέρες. Ο Άρης είναι σε δυσαρμονική όψη με εσάς, σε τετράγωνο, και φέρνει για σας παρεξηγήσεις με ανθρώπους κύρους αλλά και κρυολογήματα, μικροατυχήματα.

Δίδυμοι: Ενώ ο Ερμής είναι σε καλό ζώδιο, στο Ζυγό και θα σας φέρει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, σήμερα επειδή συμμετέχει στην Πανσέληνο σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε πώς χειρίζεστε το λόγο και πώς συμπεριφέρεστε στους ανθρώπους σας. Επειδή ο Άρης δημιουργεί ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ερμή, σημαίνει ότι αμέσως μετά την Πανσέληνο θα κάνετε πράγματα με το εξωτερικό και θα λύσετε νομικά θέματα.

Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη

Καρκίνος: Η Πανσέληνος σας επηρεάζει γι’αυτό οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο παρά την Αφροδίτη στον Σκορπιό που σας ευνοεί, σήμερα είναι δύσκολη μέρα με τον Κρόνο απέναντί σας. Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κρίσεις. Ο Κρόνος χαλάει σχέσεις που δεν έχουν βαθιές ρίζες. Μην πάρετε αποφάσεις, όμως, με τον Κρόνο στο κεφάλι σας γιατί σας φαίνονται όλα μαύρα.

Λέων: Δεν είναι καλή αυτή η Πανσέληνος. Ο Ήλιος, κυβερνήτης σας, συμμετέχει στην Πανσέληνο σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μην κάνετε συζητήσεις.

Αλέξανδρος Σίαρς: Ο γυμναστής του Nomads

Παρθένος: Η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σας. Είστε σε μια περίοδο που χτίζετε πράγματα. Είναι ευνοϊκό για σας αυτό το διάστημα. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας.

Ζυγός: Αν έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, προσοχή λίγο. Τα οικονομικά ευνοούνται και γενικά αυτή την περίοδο είστε δυνατοί και μπορείτε να κάνετε πολλά.

Σκορπιός: Η Πανσέληνος αυτή αφορά την εργασία αλλά δημιουργεί και άγχος. Όταν ο Ερμής είναι στο προηγούμενο από σας ζώδιο, σημαίνει ότι ενδεχομένως υπάρχει ένα παρασκήνιο. Λόγια πίσω απ’την πλάτη σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας ως προτεραιότητα.

Τρύγος 2018: Ένα ταξίδι στη Νάουσα

Τοξότης: Δεν είναι δυσαρμονική προς το ζώδιό σας η Πανσέληνος αλλά σας γεμίζει σκέψεις για παιδιά και δουλειά. Μην αναμίξετε φίλους με τα συναισθηματικά σας. Θα κάνετε πολλά πράγματα, ταξιδάκια αλλά και γεμάτη καθημερινότητα.

Αιγόκερως: Δεν είναι καλή μέρα για συζητήσεις σήμερα, ειδικά αυτές που καίνε. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας πρέπει να κινήστε αργά και μεθοδικά. Ο Ουρανός κάνει μια ωραία όψη με σας που σημαίνει ότι πάνω στη δυσκολία χτίζετε σημαντικά πράγματα. Φίλοι σας αγαπούν και συλλογική δουλειά προωθείται.

Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού: Τι λέει η Άση Μπήλιου

Υδροχόος: Έχετε τον Άρη και αυτός είναι που σας κάνει τη ζημιά, δημιουργεί μια μικρή ένταση, καμια φορά εσωτερική σας. Είστε, όμως, σε μια ωραία φάση που θα ανοίξουν δρόμοι για νέα πράγματα, νομικά, διαδικαστικά και ταξίδια. Προσοχή μόνο στα κρυολογήματα. Ο Δίας κάνει μια ωραία όψη στα επαγγελματικά σας αρκεί να μην εκτονώσετε τα νεύρα σας και να μην κάνετε υπερβολές. Ο Δίας στον Τοξότη τον Νοέμβρη θα σας απογειώσει.

Ιχθείς: Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σας. Η νέα θέση του Άρη είναι ένα παρασκήνιο για σας, κάτι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες και πρέπει να προσέχετε.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

Κέρδισε ένα ταξίδι στο Λιτόχωρο Πιερίας