Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Είναι μια εβδομάδα με δύο πλανητικές αλλαγές. Ο Άρης και ο Ήλιος περνούν στους Διδύμους. Ο Ήλιος δε θεωρείται ακριβώς πλανητική αλλαγή αλλά το αναφέρουμε έτσι, λόγου χάρη.

Ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων την Τρίτη.

Η επικοινωνία, ο διάλογος ευνοούνται. Διλήμματα, όμως, μπορεί να έρθουν.

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι από τις θετικές αν έχετε δύσκολα πράγματα να κάνετε, για να εκφραστείτε ενδεχομένως, ακόμα και να ζητήσετε βοήθεια.

Κριός: Οι νέες πλανητικές θέσεις ευνοούν εσάς. Θα σας βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της σκέψης, θα είστε λίγο πιο αντικειμενικοί, οι εξελίξεις θα τρέχουν πιο γρήγορα στην καθημερινότητά σας. Περισσότερες επαφές τώρα για τα επαγγελματικά σας. Περισσότερες επαφές και με φίλους.

Ταύρος: Περνώντας οι πλανήτες αυτή στους Διδύμους επηρεάζεστε σε πρακτικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να αφορούν την ακίνητη περιουσία σας τώρα τα θέματα που θα προκύψουν. Ό,τι αφορά οικονομικά και αγοραπωλησίες είναι τώρα προτεραιότητα. Σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, μπορεί οι αλλαγές των πλανητών να αφορούν τις αξίες σας, πώς βλέπετε τον εαυτό σας, πόσο τον εκτιμάτε και πόσο «προς τα έξω» βγαίνετε για να ζητήσετε όσα θέλετε.Δίδυμος: Ξεκινούν τα γενέθλιά σας από αύριο, Τρίτη. Ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Ο Ερμής μπαίνει κι αυτός σε σας και αυτό δείχνει ότι μέχρι αρχές Ιουνίου θα έχετε πολλές συζητήσεις. Θα δείτε πιο έντονα δουλειά και σπουδές. Τώρα πρέπει να τρέξετε τα περισσότερα θέματά σας.

Καρκίνος: Ήλιος και Ερμής περνούν στο ακριβώς πριν από εσάς ζώδιο. Μπαίνουν, λοιπόν, σε ένα πιο εσωστρεφές κομμάτι σας, θα κάνετε κάποιους απολογισμούς τώρα. Ίσως να μην είναι μια πολύ κοινωνική περίοδος για σας τώρα. Ο Άρης στο ζώδιό σας φέρνει άγχος και τρέξιμο.

Λέων: Οι νέες πλανητικές θέσεις είναι πιο βοηθητικές. Στρέφεστε σε συνεργάτες και φίλους. Σε αυτή τη φάση έχετε κοινούς στόχους με ανθρώπους. Καλή στιγμή να θέσετε νέους στόχους τώρα. Ευνοούνται σπουδές, ταξίδια και επαφές.

Παρθένος: Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, περνά στους Διδύμους όπως και ο Ήλιος. Μπαίνουν σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το παρακάτω των επαγγελματικών. Μπορεί να έχετε διλήμματα τώρα, ποια πρόταση να διαλέξετε και ποιον δρόμο. Γενικά δεν είναι μια κακή περίοδος αυτή ούτε πολύ κουραστική.

Ζυγός: Είναι μια αρκετά κουραστική περίοδος αυτή με τον Άρη στον Καρκίνο, μέχρι 1η Ιουνίου. Τα επαγγελματικά είναι απαιτητικά τώρα. Έντονα είναι τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους βοηθούν το μυαλό σας να σκέφτεται καλύτερα.

Σκορπιός: Τα οικονομικά θα είναι τώρα στο μυαλό σας περισσότερο από ποτέ. Πέρα από τα δικά σας οικονομικά, θα αφορούν οι πλανητικές αλλαγές κάθε είδους οικονομικά. Ακόμα και του συντρόφου σας. Ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους γεννούν μια επιθυμία να ζήσετε πιο βαθιά και συναισθηματικά την προσωπική σας ζωή.Τοξότης: Περνούν ακριβώς απέναντί σας ο Ήλιος και ο Ερμής. Οι άλλοι στη ζωή σας τώρα θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή σας. Δε θα λείψουν κάποιες μικρές εντάσεις. Αποφάσεις άλλων θα οδηγήσουν και σας σε συμμόρφωση. Ίσως εκεί αντιδράσετε. Έρχονται προτάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Αιγόκερως: Ήλιος και Ερμής περνούν στο κομμάτι της καθημερινότητας για σας, της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Ξεκινά μια περίοδος που η καθημερινότητα θα είναι πιο επιβαρυμένη. Θα είναι μια κουραστική περίοδος άρα πρέπει να κρατάτε το σώμα σας σε καλή κατάσταση για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε.

Υδροχόος: Ο Ήλιος και ο Ερμής παίρνουν βοηθητικές θέσεις για σας, για το μυαλό σας, τον τρόπο που σκέφτεστε. Ευνοούνται η πνευματική εργασία και τα ταξίδια. Επαφές, διασκέδαση, έρωτας, δημιουργικότητα ευνοούνται και μπορείτε να τα απολαύσετε από Τρίτη και μετά.

Ιχθείς: Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε ένα ζώδιο που για σας αφορά τα προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα. Μπορεί τώρα να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την οικογένεια και το σπίτι. Κάποια γεγονότα από το παρελθόν μπορεί να έρχονται επίσης.YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.