Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε η αστρολόγος στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι θετικές αλλά το τέλος της εβδομάδας θέλει προσοχή γιατί έχει Πανσέληνο. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και να έχουμε πιο περίεργες και ακραίες αντιδράσεις.

Έχουμε και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και της ταιριάζει πολύ. Επίσης, ο Άρης φεύγει από τους Διδύμους και περνά στον Καρκίνο, όχι και η καλύτερη θέση του.

Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και μη βάλετε πολλά το ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο.

Κριός: Ο Μάιος έχει μια διαχωριστική γραμμή από τα μέσα Μαΐου και μετά. Μέχρι Τετάρτη πιο βατά τα πράγματα, μετά πιο απαιτητικά. Με τον Άρη στον Καρκίνο μέχρι την 1η Ιουλίου πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα σε δουλειά και σπίτι. Αξιοποιήστε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

Ταύρος: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και αυτό είναι πολύ θετικό για σας. Τώρα μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει μια πιο γλυκιά περίοδο για σας. Ωραίες συζητήσεις έρχονται.

Δίδυμος: Το γεγονός ότι φεύγει ο Άρης από σας είναι κάτι που θα αφαιρέσει άγχος και αγωνία από την καθημερινότητά σας. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν σε προσωπικές σχέσεις.

Καρκίνος: Από την Τετάρτη ξεκινά μια πιο απαιτητική περίοδος για σας με κούραση και γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας. Ίσως τώρα χρειαστεί να προσαρμοστείτε και σε ένα νέο περιβάλλον. Μια αλλαγή χώρου στη δουλειά μπορεί να έρθει τώρα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα λειτουργήσει ως μαξιλαράκι ασφαλείας φέρνοντας βοήθειες από τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Λέων: Τα επαγγελματικά είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο τώρα. Μπαίνει η Αφροδίτη στον Ταύρο άρα και αυτή η είσοδος στο κομμάτι της καριέρας. Τώρα μπορείτε να πιέσετε παραπάνω και να συζητήσετε καλύτερα προοπτικές σε επαγγελματικά. Μπαίνοντας ο Άρης στον Καρκίνο θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί με υγεία και φυσική κατάσταση.

Παρθένος: Σταματά η μεγάλη πίεση και το άγχος που βιώσατε. Από Τετάρτη οι τόνοι πέφτουν, δεν υπάρχουν τόσες απαιτήσεις σε σπίτι και δουλειά. Ταξίδια ευνοούνται αλλά και οι νομικές υποθέσεις. Ένα αποτελεσματικό και παραγωγικό διάστημα ξεκινά.

Ζυγός: Οι πλανήτες στον Ταύρο, η πολυαστρία αυτή, δείχνει εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών για σας. Τα συζητάτε και τα σκέφτεστε πολύ τώρα. Τα οικονομικά εταιρειών, του σπιτιού σας ή όσων είστε υπεύθυνοι, τα σκέφτεστε πολύ. Από Τετάρτη με τον Άρη στον Καρκίνο, τα θέματα σπιτιού και καριέρας σας απασχολούν πιο έντονα. Ίσως έρθουν αλλαγές.

Σκορπιός: Εκτός από τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ουρανό, περνά και η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών για σας. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν τώρα και τα οικονομικά θα παρουσιάσουν ανάκαμψη. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας είναι στο ζώδιό σας και θέλει προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης: Δουλειά και υγεία σε πρώτο πλάνο. Ακόμα ένας πλανήτης σε αυτούς τους τομείς τώρα. Φεύγει ο Άρης από τους Διδύμους και αυτό για σας είναι μια διευκόλυνση στο κομμάτι των σχέσεων και συνεργασιών. Δεν είναι τόσο πιεστικά τα πράγματα πια. Με τον Άρη στον Καρκίνο, θα χρειαστεί τώρα να ασχοληθείτε πολύ με οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως: Μέχρι την Τετάρτη είναι ένα πιο προφυλαγμένο διάστημα γιατί μετά με τον Άρη απέναντί σας είναι ένα απαιτητικό διάστημα. Οι άλλοι θα είναι πιο πιεστικοί απέναντί σας. Θα πιέσουν να πάρετε αποφάσεις. Είναι ένα διάστημα που θέλει την προσοχή σας γενικά. Η Αφροδίτη, ευτυχώς, είναι σε καλή θέση για σας, για νέες γνωριμίες και έμπνευση. Λειτουργεί και ως μαξιλαράκι.

Υδροχόος: Τα θέματα του σπιτιού και της καριέρας σας απασχολούν περισσότερο τώρα. Από Τετάρτη τα πράγματα γίνονται πιο πιεστικά με περισσότερες υποχρεώσεις και δουλειές στην καθημερινότητα. Γίνονται πιο ασφυκτικά τα πράγματα.

Ιχθείς: Τα ευχάριστα είναι ότι η πίεση φεύγει, με τον Άρη να αλλάζει ζώδιο. Πιεστήκατε σε διάφορα θέματα αλλά από Τετάρτη τα πράγματα φτιάχνουν παντού. Θετική και η Αφροδίτη τώρα, νέες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν αν είστε μόνοι ή μια καλύτερη περίοδος αν είστε σε σχέση.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.