Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

12-18 Μαρτίου

Αυτή η εβδομάδα έχει μια όψη που σχηματίζεται την Τρίτη και επηρεάζει τις πρώτες μέρες της εβδομάδας σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Μετά, όμως, έρχεται μια δύσκολη όψη με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, κι αυτή την Τρίτη. Αυτή η δύσκολη όψη, το τετράγωνο, αφορά τα οικονομικά που θα έχουν περιορισμό και απογοήτευση.

Μετά έχουμε μια νέα Σελήνη στους Ιχθείς που υποστηρίζεται από τον Δία. Βοηθά για νέα ξεκινήματα.

Έχουμε, όμως, και μια νέα θέση για τον Άρη που μπαίνει στον Αιγόκερω στις 17 του μήνα, ταυτόχρονα με τη νέα Σελήνη.

Πάμε να δούμε αναλυτικά για τον καθένα τι σημαίνουν όλες αυτές οι αλλαγές:

Κριός: Η όψη Αφροδίτης Κρόνου αφορά κυρίως τους γεννημένους τον Μάρτιο σημαίνει ότι θέλει προσοχή στις σχέσεις, ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές. Εκεί μπορεί να υπάρχει κάτι που ενδεχομένως μπλοκάρει μια κατάσταση. Από την άλλη, ο κυβερνήτης σας ο Άρης περνά στον Αιγόκερω σημαίνει ότι σας δίνει μια περίοδο γεμάτη ευκαιρίες για άνοδο στα επαγγελματικά.

Ταύρος: Με τη νέα Σελήνη ευνοείται η συλλογική εργασία. Μια εβδομάδα γεμάτη σημαντικές επαφές με ανωτέρους και ανθρώπους που μπορούν να έχουν μέλλον στα επαγγελματικά σας. Νιώθετε καμια φορά απογοητευμένοι και πιεσμένοι από τις τόσες υποχρεώσεις επειδή δε σας αφήνουν να χαρείτε τα ερωτικά σας κομμάτια. Μην ανησυχείτε, όμως, όλα θα φτιάξουν.

Δίδυμος: Αυτή είναι η τελευταία πιεστική εβδομάδα του μήνα. Κάποιοι θα απογοητευτείτε από επαγγελματικές σχέσεις. Στην πορεία θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάτι. Με τη νέα Σελήνη θα έρθουν ευκαιρίες για την καριέρα σας. Δείτε τις προοπτικές που μπορεί να έχει μια νέα θέση εργασίας.

Καρκίνος: Η εβδομάδα αυτή δεν είναι κακή, αν εξαιρέσουμε την Τρίτη που είναι μια πιεστική μέρα. Η όψη Αφροδίτης Κρόνου, την Τρίτη, φέρνει εκείνη τη μέρα πίεση σε δουλειά και συναισθηματικά. Από το Σάββατο και μετά με τον Άρη στον Αιγόκερω, την προσοχή σας κλέβει μια προσωπική σχέση ή μια επαγγελματικά συνεργασία. Από σήμερα μέχρι τα μέσα Μαΐου θα φανεί ποια σχέση και συνεργασία σας θα έχει μέλλον.

Λέων: Καλύτερες προοπτικές αυτή την εβδομάδα. Ευνοείστε από την όψη Ήλιου Δία. Το τρίγωνο των πλανητών θα σας δώσει καλή ενέργεια και σαφώς καλύτερη διάθεση από πριν. Θα βοηθηθείτε σε οικονομικά και θέματα υγείας. Οι γεννημένοι τον Ιούλιο να είστε προσεκτικοί σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας ζητά να βάλετε τάξη σε θέματα υγείας και δουλειάς, με τη θετική έννοια όμως.

Παρθένος: Ωραία η όψη Ήλιου Δία για εσάς. Δίνει ευκαιρίες για μια νέα σχέση, μια νέα συνεργασία. Η όψη Αφροδίτης Κρόνου επηρεάζει τους γεννημένους Αύγουστο. Θα πιεστείτε λίγο στα οικονομικά θέματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι φεύγει ο Άρης από τον Τοξότη και αυτό σας ευνοεί ιδιαίτερα αυτή την άνοιξη.

Ζυγός: Τα επαγγελματικά θα απορροφήσουν την ενέργειά σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είστε οι πιο ευνοημένοι. Θα συζητήσετε τα επαγγελματικά σας και νέες προτάσεις θα προκύψουν. Οι γεννημένοι Σεπτέμβρη προσέξτε μην απογοητευτείτε από σχέσεις. Ο Άρης στον Αιγόκερω από το Σάββατο και μετά θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικογένειας και σπιτιού.

Σκορπιός: Ευνοείστε ιδιαίτερα στα ερωτικά σας κυρίως αυτοί του τρίτου δεκαημέρου. Τα θέματα των παιδιών είναι τώρα η στιγμή να τα δουλέψετε. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Άρης, μπαίνει στον Αιγόκερω και σας κάνει πιο δυναμικούς. Από τα μέσα Μαΐου θα είναι κόντρα για σας οπότε εκμεταλλευτείτε τώρα το διάστημα για να στρώσετε καταστάσεις.

Τοξότης: Το σπίτι σας απασχολεί είτε γιατί μετακομίζετε είτε γιατί θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας. Κάντε λίγη αποτοξίνωση στο σπίτι σας, πετάξτε του ότι δεν χρειάζεται. Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας και κάπως ηρεμείτε.

Αιγόκερως: Αυτή η εβδομάδα είναι πιο ανάλαφρη συγκριτικά με αυτά που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας μέχρι τον Μάιο και αυξάνει τις φιλοδοξίες σας. Θα κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυξάνεται και ο ανταγωνισμός και οι πιέσεις. Το 24ωρο θα είναι λίγο για εσάς.

Υδροχόος: Οι πλανήτες στους Ιχθείς και το τρίγωνο Ήλιου Δία δείχνει βαρύτητα στα οικονομικά που ευνοούνται. Κάτι έρχεται που δεν το περιμένατε. Με τα οικονομικά θα τονωθεί και το ηθικό σας, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μην πιέσετε καταστάσεις τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

Ιχθείς: Τα γενέθλιά σας κοσμούνται με ένα υπέροχο τρίγωνο Ήλιου Δία. Δείχνει ότι η γενέθλια χρονιά σας θα έχει προοπτικές επέκτασης και σε επίπεδο σχέσεων αλλά και επαγγελματικά. Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και αυτό μπορεί να σημαίνει μια νέα σχέση, μια νέα συνεργασία ή ακόμα κι έναν γάμο.

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για κάθε ζώδιο από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: