Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Εν μέσω δύο εκλείψεων αυτή η εβδομάδα. Απόψε ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ωστόσο δε θα ‘χει διαφορά από τις προηγούμενες μέρες που και πάλι είχαμε μπέρδεμα στην επικοινωνία, μικρές δυσκολίες σε ταξίδια και στον τρόπο κανονίσματος.

Προσοχή στους δρόμους με Ερμή και Άρη στον Λέοντα.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε μια περίεργη όψη αντίθεσης Ήλιου και Κρόνου.

Κριός: Αυτή η εβδομάδα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Γενικά είστε σε μια φάση ανησυχίας. Επηρεάζεστε σιγά σιγά και από την επόμενη έκλειψη που αφορά θέματα δουλειάς και καριέρας, προς το τέλος της εβδομάδας αυτή η επιρροή μεγαλώνει. Ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας έρχεται ακόμα πιο κοντά σας.

Ταύρος: Όλο αυτό που συμβαίνει τώρα με τις εκλείψεις σας βάζει σε διαδικασία να δείτε τα επαγγελματικά σας, την καθημερινότητα της δουλειάς σας. Περισσότερα επαγγελματικά ραντεβού τώρα και σκέφτεστε πώς θα κινηθείτε στο μέλλον. Υπάρχει μια όψη ανάδρομη του Ερμή που μαζί με τον Λέοντα φέρνουν τρέξιμο, ευθύνες, υποχρεώσεις και ζορισμένα ωράρια. Προσοχή σε απρόοπτα.

Δίδυμος: Τώρα στη μέση των εκλείψεων το βάρος σας ρίχνεται στα οικονομικά. Ένα έσοδο έχει τελειώσει. Ψάχνεστε πώς θα γίνει να αυξήσετε τα έσοδά σας. Γενικά τα οικονομικά τραβούν πολύ την προσοχή σας. Την Τρίτη η αντίθεση Ήλιου Κρόνου θα σας κάνει να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με τα οικονομικά. Γενικά, τα οικονομικά είναι ο κύριος άξονας άγχους αυτή την περίοδο.

Καρκίνος: Σημαντικά και επεισοδιακά τα φετινά σας γενέθλια. Εν μέσω αλλαγών είστε τώρα και αυτό σας στρεσάρει κάποιες φορές. Μην είστε, όμως, βιαστικοί. Στο κομμάτι των σχέσεων έχετε πολλές σκέψεις, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε ερωτικές.

Λέων: Τώρα πρέπει να κλείσετε εκκρεμότητες και κεφάλαια στα επαγγελματικά και σε άλλα θέματα καθημερινότητας. Ξεκινάτε κάποιοι νέα πράγματα τώρα αλλά ο Ερμής γίνεται ανάδρομος τώρα και φέρει καθυστερήσεις και αναβολές. Μην το πάρετε στραβά, όμως, γιατί ο Ερμής σας δίνει χρόνο να ξαναδείτε τα πράγματα πριν προχωρήσετε.

Παρθένος: Δεν είναι μια κακή περίοδος για σας. Σαφώς είστε σε μια φάση που σκέφτεστε τους νέους στόχους σας, συναντιέστε με φίλους, συνεργάτες και γενικά το βλέμμα σας είναι στραμμένο περισσότερο προς κοινούς στόχους που έχετε με άτομα. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Ζυγός: Ανάμεσα στις δύο εκλείψεις άρα ανάμεσα σε επαγγελματικά τώρα. Αυτά είναι που περισσότερο σας απασχολούν τώρα. Είναι όσα πρέπει στην καθημερινότητά σας να κάνετε. Θα υπάρξουν εξελίξεις και στην πορεία της χρονιάς, μη βιάζεστε να γίνουν τώρα. Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε επαφές τώρα. Επηρεάζεστε περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή.

Σκορπιός: Οι εκλείψεις αυτές είναι θετικές για σας. Αφορούν το μέλλον σας και όσα σχεδιάζετε για το παρακάτω της ζωής σας. Σπουδές, ταξίδια και επαγγελματικά ευνοούνται. Τώρα με τον ανάδρομο Ερμή εσείς που είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί μέχρι 18 Ιουλίου. Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες.

Τοξότης: Οι δύο εκλείψεις κινούν τον άξονα των οικονομικών για σας. Και η αντίθεση του Κρόνου την Τρίτη μπορεί να δείξει σημάδια ανάκαμψης. Επίσης, πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα οικονομικά σας τώρα. Ο ανάδρομος δεν σας επηρεάζει τόσο αρνητικά αλλά μια τάση καθυστερήσεων, αφηρημάδας θα υπάρχει και δημιουργεί έναν μικρό εκνευρισμό.

Αιγόκερως: Είμαστε ανάμεσα σε δύο εκλείψεις άρα το κομμάτι των σχέσεων είναι αυτό που θα σας ταλαιπωρήσει τώρα. Υγεία και φυσική κατάσταση σε προτεραιότητα. Προσοχή και σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Μέχρι Τετάρτη λίγο πιο πιεστικές μέρες.

Υδροχόος: Οι γεννημένοι τον Ιανουάριο με ανάδρομο Ερμή και Άρη σε σύνοδο απέναντί σας θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις, ευθύνες, αγωνίες και προσοχή στην υγεία σας. Προσοχή σε θέματα καθημερινότητας δουλειάς, όχι κάτι δύσκολο απλά μικροπράγματα που πρέπει εσείς να λύσετε.

Ιχθείς: Αυτή η περίοδος τώρα είναι θετική αλλά με πολλή δουλειά. Δείχνει κούραση αλλά και αποτέλεσμα στη δουλειά σας. Οι εκλείψεις δεν είναι αρνητικές για το ζώδιό σας αλλά θέλουν προσοχή για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και προβλήματα.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.