Ερωτικές προβλέψεις καλοκαιριού από την Άση Μπήλιου

Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια πρέπει να προσέχουν;

Η Άση Μπήλιου δίνει τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, εστιάζοντας στα ερωτικά και τις προσωπικές σχέσεις.

Πως θα είναι το καλοκαίρι; Ποιος μήνας είναι καλός και για ποια ζώδια; Το φθινόπωρο που έρχεται θα είναι καλό ή πρέπει να εκμεταλλευτούμε το καλοκαίρι στο έπακρο;

Διάβασε τις προβλέψεις της αστρολόγου για κάθε ζώδιο:

Κριός: Οι του πρώτου δεκαημέρου θα νιώσετε την ανάγκη για περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας σε όποια φάση σχέσης κι αν βρίσκεστε. Αναζητάτε την ειλικρίνεια πια ακόμα κι αν δεν είναι ευχάριστη. Ο Κρόνος που σας επηρεάζει το απαιτεί και θα φέρει την αλήθεια. Των άλλων δεκαημέρων οι Κριοί έχουν ένα θετικό διάστημα 13 Ιουνίου με 9 Ιουλίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα, άντε και μέσα στον Ιούλιο, αβαντάρονται οι ερωτικές σας σχέσεις. Ο πιο ζόρικος μήνας για σας, για όλους τους Κριούς, είναι ο Αύγουστος, ειδικά μετά τις 13 Αυγούστου και μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη.

Ταύρος: Ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σας, στον τομέα των σχέσεων, άρα ένα όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ένα όνειρο που αφορά μια σχέση σας. Το διάστημα 10 Ιουλίου με 5 Αυγούστου είναι αβανταδόρικο για την προσωπική σας ζωή. Γενικά το μυαλό σας να ξέρετε πως θα είναι στη δουλειά. Πιο ερωτικό το φθινόπωρο που έρχεται. Ακόμα κι αν περάσει το καλοκαίρι και δεν βρείτε κάτι να σας συγκινήσει, μην ανησυχείτε γιατί έρχεται το φθινόπωρο που για σας, πραγματικά θα φέρει πρόοδο και εξελίξεις στις σχέσεις σας. Εκεί θα έχουμε σχεδόν για 4 μήνες Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Δίδυμος: Η πιο θετικοί μήνες για σας είναι ο Ιούνιο και ο Αύγουστος. Σε αυτά τα διαστήματα και σε προσωπικό επίπεδο το πράγμα θα εξελιχθεί καλά, είτε είστε μόνοι και ψάχνετε είτε θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι πιο άνετο για σας. Τα καυτά ζητήματα των περασμένων ετών δεν σας άφηναν να είστε χαλαροί με τη σχέση σας. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι καλύτερο αλλά το κορυφαίο καλοκαίρι για σας θα είναι του 2019. Η σχέση σας θα γίνεται καλύτερη και θα κορυφωθεί τη σεζόν 2018-2019. Και ο Σεπτέμβρης θετικός στα ερωτικά σας.

Καρκίνος: Το πρώτο δεκαήμερο Καρκίνων επηρεάζεται από τον Κρόνο και είστε σε μια φάση που θέλετε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες τις σχέσεις ή του γάμου σας. Δεν είναι εύκολο το φετινό καλοκαίρι για το δικό σας ζώδιο. Υπάρχουν διάφορα γύρω γύρω που σας δημιουργούν μια μεγαλύτερη ανησυχία και αγωνία. Δεν είναι προτεραιότητα ο έρωτας για τους Καρκίνους, δυστυχώς. Ο Ιούλιος με τις τόσες εκλείψεις θα είναι κάπως δύσκολος. Ο Αύγουστος θα δείξει με ποιον ή ποια θα έχετε μέλλον. Το πιο ερωτικό κομμάτι του 2018 θα ξεκινήσει το φθινόπωρο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Λέων: Το φετινό καλοκαίρι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις. Ο Άρης στον Υδροχόο συμβολίζει κάθε λογής σχέση σας. Είτε θέλετε είτε όχι, θα υπάρχει όλο το καλοκαίρι ένας άλλος άνθρωπος ο οποίος θα σας απασχολεί. Μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, μπορεί να είναι ένας συνεργάτης σας, ένας συνέταιρος, ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας. Θα σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση μέσα στο καλοκαίρι. Ο Άρης απέναντί σας δείχνει ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα Υδροχόου συνεχίζονται και στην περίοδο των εκλείψεων μπαίνουν άνθρωποι στη ζωή μας με καρμικά στοιχεία. Θετικός ο Αύγουστος αφού ξεπεράσουμε την έκλειψη 11 Αυγούστου.

Παρθένος: Ο Ιούλιος για σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα είναι ένας μήνας με γοητεία και sex appeal. Αυτό μόνο καλό είναι είτε είστε σε φάση αναζήτησης σχέσης είτε θέλετε να αναθερμάνετε μια σχέση σας. Ο Αύγουστος δεν είναι αρνητικός μήνας για σας. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι σαφώς πιο αβανταδόρικο απ’τα προηγούμενα. Και το φθινόπωρο που έρχεται θα είναι καλό γιατί θα είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό και θα σας δώσει ένα ωραίο push.

Ζυγός: Ένα έντονο καλοκαίρι με πάθη και συγκινήσεις. Ο Άρης αφορά τις νέες γνωριμίες στη ζωή σας και τα φλερτ σας. Είτε επηρεάζεστε από Κρόνο (το πρώτο δεκαήμερο) και βρίσκετε κάτι σοβαρό είτε θέλετε απλά να περάσετε ωραία (τα δύο άλλα δεκαήμερα) το καλοκαίρι αυτό είναι ιδανικό για σας. Προσοχή την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη γιατί εκεί μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση με το τετράγωνο Αφροδίτης Άρη. Προσοχή μην έρθουν ρήξεις στις ερωτικές σχέσεις σας.

Σκορπιός: Η διάθεσή σας φτιάχνει. Θα βγείτε στην περιπέτεια, στο κυνήγι, όσοι είστε σε αναζήτηση συντρόφου. Πιο αποδοτικό το κυνήγι αυτό θα γίνει μετά τις 10 Ιουλίου. Βέβαια, αγαπητοί Σκορπιοί σαν το φθινόπωρο δεν έχει. Εκεί έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα μείνει κατ’ εξαίρεση 4 μήνες ενώ συνήθως μένει 1 μήνα. Αν δεν βγάλετε άκρη μέσα στο καλοκαίρι, μην ανησυχείτε και μην απογοητεύεστε, όλα θα γίνουν μετά.

Τοξότης: Δεν είναι και το πιο ερωτικό καλοκαίρι της ζωής σας. Απέχει αρκετά από αυτό. Το καλοκαίρι του 2019 θα είναι σίγουρα αλλά αυτό όχι. Είναι ένα καλοκαίρι με ενδιαφέρον κυρίως μετά τα μέσα Ιουνίου. Τον Ιούλιο θα σας αφορούν περισσότερο τα επαγγελματικά σας και όχι το κομμάτι των σχέσεων. Μπόρες έρχονται τον Ιούλιο στις σχέσεις σας. Τα πράγματα καλύτερα τον Αύγουστο και πιο γλυκά για σας, με μεγαλύτερη έμφαση στα ερωτικά συγκριτικά με πριν.

Αιγόκερως: Μέχρι τις 5 Αυγούστου υπάρχει μια πιο ανέμελη κατάσταση σε σχέση με το τι έπεται τον Αύγουστο που μπαίνει πάλι ο Άρης στον Αιγόκερω για ένα μήνα. Προτείνω να ξεφύγετε τον Ιούλιο καλύτερα και όχι πιο μετά αν θέλετε να είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Σαφώς και για σας το φθινόπωρο θα είναι καλύτερο στα ερωτικά σας. Με τον Κρόνο, το φετινό καλοκαίρι δε θα καταφέρετε να είστε τελείως ήρεμοι και συνεχώς θα σκέφτεστε πράγματα.

Υδροχόος: Από τη μία ο Άρης στο ζώδιό σας τονώνει το sex appeal σας. Σας κάνει να βγείτε, να γοητεύσετε, να αρέσετε. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν παράγοντες που δυσχεραίνουν το κομμάτι, κυρίως τον Ιούλιο. Τότε ο Άρης θα γίνει ανάδρομος στο ζώδιό σας και οι ερωτικές επιθυμίες θα μειωθούν. Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα απέναντί σας άρα παίζει να έχετε πισωγυρίσματα από το παρελθόν και μια έντονη σύγχυση για τις σχέσεις σας. Επίσης, εκλείψεις Ιουλίου. Η δεύτερη έκλειψη μάλιστα είναι στο δικό σας ζώδιο. Ένα καλοκαίρι γεμάτο σασπένς. Τα πράγματα καλύτερα για εσάς τον Αύγουστο που ο Άρης πάει στον Αιγόκερω και για ένα μήνα σας αφήνει σε ησυχία, μέχρι να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο.

Ιχθύς: Είναι από τα ωραία καλοκαίρια αυτό για σας, καλύτερο από τα προηγούμενα δύο. Τώρα μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Θα έχετε πιο έντονο sex appeal και θα βρείτε λύσεις σε μπερδέματα μηνών. Είστε κι εσείς ένα από τα ζώδια που το πιο ερωτικό κομμάτι τους θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ταιριάζει απόλυτα σε σας και θα εκτινάξει τον φθινόπωρο.

***από τη στήλη της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή «Φωλιά των ΚούΚου».

Περισσότερες ζωδιακές προβλέψεις εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.