Ερωτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον Ήλιο στους Διδύμους

Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Καρκίνο και η Άση Μπήλιου δίνει τις δικές της ερωτικές προβλέψεις μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Κριός: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο για εσάς σημαίνει σχέδια για συμβίωση. Είστε σε μια φάση όπου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βλέπετε σοβαρά τη σχέση σας και έχετε άγχος για το μετά. Σε γενικές γραμμές αυτή η Αφροδίτη δεν σας ταιριάζει γιατί παραείναι ρομαντική. Μετά τις 14 Ιουνίου, όμως, η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα και τότε έρχονται ευκαιρίες στα ερωτικά σας.

Ταύρος: Εσάς η Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης σας, σας ταιριάζει, μέχρι τις 14 Ιουνίου. Μέχρι τότε χρωματίζει μια γλυκιά κατάσταση για τα προσωπικά σας. Είναι μια περίοδος που τα πράγματα ρέουν. Μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε νέες γνωριμίες και να έχετε μεγαλύτερη ανταπόκριση. Είναι μια ωραία περίοδος για να κανονίσετε πράγματα με τον σύντροφό σας.

Δίδυμος: Είναι μια περίοδος που μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση στο αντικείμενο του πόθου σας. Για τους αδέσμευτους, δεν είναι μια περίοδος με πολλά ευρήματα. Αυτή η περίοδος θα ξεκινήσει από τα μέσα Ιουνίου και μετά. Για τους δεσμευμένους είναι μια πιο ήσυχη περίοδος με τον σύντροφό σας χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 13 Ιουνίου θα είναι προτεραιότητα οι σχέσεις σας. Είτε είστε σε σχέση είτε ψάχνετε, θα είναι προτεραιότητα. Για τους γεννημένους τον Ιούνιο, εκεί που η Αφροδίτη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Κρόνο, θα αισθανθείτε πίεση ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Τώρα είστε πιο ελκυστικοί προς τους άλλους με την Αφροδίτη πάνω σας. Περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Λέων: Τα πράγματα εξελίσσονται σε δύο επίπεδα. Η Αφροδίτη είναι σε ένα ζώδιο πίσω σας άρα σε ένα κρυφό κομμάτι σας, μυστικό, παρασκηνιακό. Από την άλλη με τον Άρη στον Υδροχόο, απέναντί σας, γίνεστε πιο επιφανειακοί και θέλετε να δείξετε άλλη εικόνα προς τα έξω. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να μην έχει ανταπόκριση γιατί ο ένας περιμένει τον άλλον. Μετά τις 14 Ιουνίου, όμως, η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας και τότε δε θα κρύβετε τίποτα. Θα είναι μια εξαιρετική περίοδος ειδικά για όσους δεν έχουν κάτι τώρα.

Παρθένος: Μέχρι τις 13 Ιουνίου, η Αφροδίτη σας ταιριάζει περισσότερο. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, χαρείτε τον έρωτα, τη συντροφικότητα. Νέες γνωριμίες έρχονται. Μια φιλική σχέση μπορεί να γίνει ερωτική. Φίλοι θα σας γνωρίσουν το άλλο σας μισό, επίσης. Μια ισορροπημένη περίοδος στην προσωπική σας ζωή τώρα, μέχρι τις 13-14 Ιουνίου.

Ζυγός: Ένας αέρας αλλαγών στα προσωπικά σας. Ο Άρης στον Υδροχόο σας βάζει στο παιχνίδι της διεκδίκησης και τονώνει το sex appeal σας. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας στρέφει την προσοχή σας περισσότερο στην καριέρα και τα επαγγελματικά. Ξεχνάτε τα ερωτικά σας πίσω, ειδικά εσείς που έχετε σχέση. Από τις 14 Ιουνίου ο έρωτας θα γίνει μια πιο γλυκιά υπόθεση και θα είναι καλύτερα για δεσμευμένους και αδέσμευτους.

Σκορπιός: Είναι μια ιδιαίτερα ωραία περίοδος για σας, τώρα που είναι στον Καρκίνο. Μέχρι τις 13 Ιουνίου εκμεταλλευτείτε το διάστημα και κάντε πιο ωραία και τρυφερά πράγματα με τον σύντροφό σας. Σχεδιάστε ένα ταξίδι, κάντε όνειρα για το μέλλον σας και πως θα περάσετε το υπόλοιπο της χρονιάς μαζί.

Τοξότης: Όποια κι αν είναι η κατάσταση στη ζωή σας, θα παραμείνει έτσι μέχρι τα μέσα Ιουνίου χωρίς σπουδαίες αλλαγές. Δεν είναι μια περίοδος που θα έρθουν ξαφνικά πράγματα. Για σας που περιμένετε κάτι να γίνει, μπορείτε να έχετε προσδοκίες για μετά τις 14 Ιουνίου όπου μπαίνει η Αφροδίτη στον Λέοντα και σας ταιριάζει περισσότερο.

Αιγόκερως: Ο Άρης έφυγε από το ζώδιό σας, η Αφροδίτη μπήκε στον Καρκίνο κι έτσι η προσωπική σας ζωή γίνεται προτεραιότητα. Θέλετε πιο ξεκάθαρα όρια στο κομμάτι των σχέσεων. Με την κόντρα Αφροδίτης Κρόνου θα νιώσετε μια μεγαλύτερη πίεση από σχέσεις κι εκεί θα βάλετε τα όριά σας. Οι γεννημένοι τον Δεκέμβρη, στο τέλος Ιουνίου υπάρχει Πανσέληνος σε εσάς και τα θέματα των σχέσεων θα επανέλθουν και τότε θα πάρετε αποφάσεις.

Υδροχόος: Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας, άρα το sex appeal σας ενισχύεται. Η περίοδος αυτή έχει χτυποκάρδι, έχει αγωνία, έχει παιχνίδι, έχει φλερτ αλλά τα πράγματα δεν καταλαγιάζουν. Τη μία μέρα πετάτε στα σύννεφα και την άλλη μέρα απογοητεύεστε, χωρίς να συμβεί κάτι. Μετά τις 14 Ιουνίου, η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον το πράγμα.

Ιχθύς: Πιο ευχάριστες οι εξελίξεις τώρα για εσάς, μέχρι τις 13 Ιουνίου. Οι αδέσμευτοι έχετε μπροστά σας μια περίοδο όπου μπορεί εύκολα να προκύψει μια νέα γνωριμία. Είναι μια ωραία περίοδος για εσάς με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 13 Ιουνίου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.