Ερωτικά και Οικονομικά καλοκαιριού 2020 από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο από την εκπομπή Stars System

Το Σάββατο 27 Ιουνίου στο «Stars System» η Άση Μπήλιου αναλύει πώς θα είναι τα ερωτικά και τα οικονομικά την καλοκαιρινή περίοδο για κάθε δεκαήμερο ζωδίου.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού την Κυριακή 28 Ιουνίου σηματοδοτεί μια νέα εποχή, επηρεάζοντας όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Ο πλανήτης του «πολέμου» και του πάθους θα μας κάνει όλους πιο διεκδικητικούς στον έρωτα αλλά και το χρήμα και θα φέρει έντονες εξελίξεις κατά τη διάρκεια των 6 μηνών, που θα παραμείνει στο ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Κριό.

Ποιοι και ποια χρονικά διαστήματα θα ευνοηθούν περισσότερο στα αισθηματικά τους και ποιοι θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους;

Ποιοι και πότε θα προβούν σε επισημοποιήσεις και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν τις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν;

Ποιοι θα συναντήσουν ξαφνικά τον έρωτα της ζωής τους και ποιοι θα δουν να πέφτουν οι «τίτλοι τέλους» στη σχέση τους;

Ποιοι θα απολαύσουν οικονομική ευημερία και ποιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να μην πάρουν ρίσκα;

Βρες στα παρακάτω videos αυτό που αφορά το δικό σου ζώδιο (ή και του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.