Ερωτικά 2019 από την Άση Μπήλιου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά 10ήμερο ζωδίου από την εκπομπή «Stars System»

Η Άση Μπήλιου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις της χρονιάς, αναλυτικά για κάθε δεκαήμερο, για όλα τα ζώδια.

Το 2019 είναι μια έντονη χρονιά με πολλές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Δεν θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες, οι δοκιμασίες, οι νέες εμπειρίες, αλλά και οι απότομες ρήξεις.

Η Άση Μπήλιου αναλύει ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα έχουν θετικές προοπτικές στον ερωτικό τομέα το νέο έτος, ποιοι θα κάνουν νέες γνωριμίες, ποιοι θα πουν αντίο στην εργένικη ζωή τους και ποιοι θα βάλουν τέλος σε σχέσεις, που έχουν βαλτώσει.

Κριός: Για το πρώτο 10ήμερο ο έρωτας δε θα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα της χρονιάς. Το φλερτ θα συμβεί και η χρονιά θα είναι πιο ανάλαφρη από την προηγούμενη. Προς καλοκαίρι τα πράγματα φτιάχνουν και οι διακοπές θα είναι ιδανικές. Αν έχετε σχέση που κράτησε την περασμένη χρονιά, τότε έχει έρθει για να μείνει. Το δεύτερο 10ήμερο έχει Κρόνια επιρροή και λίγο από Πλούτωνα. Καθοριστικοί για τις εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε ένα τοπίο εκεί. Αν απλά μένετε σε μια σχέση από συνήθεια, τότε φέτος θα περάσετε κραδασμούς και στο τέλος θα πάρετε χωριστούς δρόμους. Το τρίτο 10ήμερο έχει ένα μεγαλύτερο ζόρι με τον Ουρανό εκεί. Είστε σε μια αστάθεια, μετά τον Μάρτιο όμως θα μπορέσετε να απολαύσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Η σχέση σας φέτος θα κριθεί.

Ταύρος: Το πρώτο 10ήμερο έχει Ουρανό από τον Μάρτιο θα έχει ουρανοκατέβατες αλλαγές στις σχέσεις. Δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αν είσαι single μπορεί να γνωρίσεις κάποιον και να ερωτευτείς. Μπορεί, βέβαια, να φέρει και έναν απότομο χωρισμό. Το δεύτερο 10ήμερο έχει πιο άνετες μέρες και πιο σταθεροποιητικές. Αν έχετε ήδη μια σχέση μπορεί τώρα να σταθεροποιηθεί δηλαδή να επισημοποιηθεί. Μια αναζωογόνηση στη σεξουαλική σας ζωή έρχεται. Το τρίτο 10ήμερο μπορεί να πειραματιστεί στις σχέσεις του και να απελευθερωθεί σεξουαλικά.

Δίδυμος: Το πρώτο 10ήμερο θα έχει μια ωραία χρονιά. Νέες γνωριμίες και γάμος παίζουν δυνατά. Θα φλερτάρετε περισσότερο φέτος. Είστε πιο ανάλαφροι και θα έχετε ωραίες περιπέτειες. Το δεύτερο 10ήμερο θα έχει πολλές ευκαιρίες αλλά ο Ποσειδώνας θέλει προσοχή να μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. Δώστε χρόνο να φανεί αν όντως κάτι είναι τόσο καλό και αληθινό παράλληλα. Το τρίτο 10ήμερο απαλλαγμένοι από δύσκολες επιρροές φέτος. Με τον Δία απέναντί σας μπορείτε να χτίσετε ιδανικά το μέλλον των σχέσεών σας. Η μόνη παγίδα αν έχετε ήδη μια σχέση είναι να πιστέψετε ότι υπάρχει κάτι άλλο, κάτι καλύτερο. Σιγουρευτείτε για το επόμενο πριν χωρίσετε.

Καρκίνος: Το πρώτο 10ήμερο έχει περάσει ζόρια. Μπορεί με την όψη του Κρόνου πέρυσι να γνωρίσατε ένα μοιραίο άτομο στη ζωή σας. Καλύτερη αυτή η χρονιά και η έκλειψη στο τέλος της χρονιάς μπορεί να το πάει πιο σοβαρά το πράγματα. Το δεύτερο 10ήμερο θα δοκιμαστεί, θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας φέτος, πολύ. Νέοι άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σας. Για εσάς του τρίτου 10ημέρου είναι μια πολύ αποφασιστική χρονιά στο κομμάτι των σχέσεών σας. Θα οδηγηθείτε σε επισημοποιήσεις αν νιώσετε ότι όντως είναι μια καλή σχέση.

Λέων: Το πρώτο 10ήμερο κυριαρχείται από την επιρροή του Ουρανού. Μπορεί να οδηγηθείτε σε διαφορετικές επιλογές ανθρώπων. Ξαφνικοί έρωτες αλλά μπορεί και λίγο ασταθείς. Το δεύτερο 10ήμερο έχει μεγαλύτερη εύνοια και αισιοδοξία. Τα πράγματα θα μπουν σε μια τάξη, δε θα έχετε έντονες εκπλήξεις και ανατροπές. Βοηθά σε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Έμφαση και στο κομμάτι των παιδιών. Το τρίτο 10ήμερο θα έχει ένα διασκεδαστικό 2019. Προσφέρει περισσότερη χαρά, φλερτ και διασκέδαση. Με την καλή σας διάθεση θα λάμπετε και θα τραβάτε ερωτικά βλέμματα.

Παρθένος: Το πρώτο 10ήμερο θα έχει μια ουσιαστική χρονιά για τα προσωπικά χωρίς ψευδαισθήσεις. Θα προσπαθήσετε για σταθερότητα φέτος. Ιδανική χρονιά για συμβίωση. Το δεύτερο 10ήμερο πρέπει να προσέξει τις παγίδες που κρύβονται. Αδιέξοδες σχέσεις προκύπτουν. Προσοχή στην εξιδανίκευση των καταστάσεων. Το τρίτο 10ήμερο θα έχει βελτίωση στα προσωπικά. Θα θελήσετε να δοκιμάσετε συγκατοίκηση μέσα στη χρονιά και ίσως ακόμα και μια επισημοποίηση.

Ζυγός: Το πρώτο 10ήμερο πέρασε τους μεγάλους κραδασμούς το 2018 και τώρα είναι όλα πιο ανάλαφρα. Ο έρωτας δεν είναι τόσο προτεραιότητα τώρα βέβαια, αλλά δε θα λείψει από τη ζωή σας. Το δεύτερο 10ήμερο θα περάσει crash test τις σχέσεις τους και ό,τι δεν αξίζει θα φύγει. Γερές βάσεις και σωστό υπόβαθρο θα κάνουν τη σωστή ερωτική σχέση να μείνει στο χρόνο. Το τρίτο 10ήμερο είναι πιο επιρρεπές σε σχέσεις που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω. Από Απρίλιο αρχίζετε να ηρεμείτε περισσότερο.

Σκορπιός: Το πρώτο 10ήμερο με τον Ουρανό απέναντί σας θα δείτε το τοπίο των ερωτικών να αλλάζει πλήρως. Νέες γνωριμίες έρχονται ή ακόμα και χωρισμοί αν έχετε ήδη κάποια σχέση. Το δεύτερο 10ήμερο θα έχει μεγαλύτερη ηρεμία και μπορείτε τώρα να σταθεροποιήσετε ερωτικές καταστάσεις. Το τρίτο 10ήμερο θετικό το κομμάτι των σχέσεων χωρίς μεγάλες ανατροπές και έντονες καταστάσεις.

Τοξότης: Το πρώτο 10ήμερο μετά από καιρό μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει το παιχνίδι και το φλερτ. Ακόμα κι αν η φοβερή σχέση δεν έρθει, ας περάσετε καλά έστω. Προδιαγραφές ακόμα και για επισημοποίηση τώρα. Το δεύτερο 10ήμερο προσοχή με τον Ποσειδώνα μην τα βλέπετε όλα τέλεια. Βγάλτε τα ροζ γυαλιά και μη φαντάζεστε αρετές που δεν έχει ο άλλος. Ο Δίας φέρνει τύχη σε νέες γνωριμίες. Το τρίτο 10ήμερο θα σας απασχολήσει λίγο περισσότερο το ερωτικό. Έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο στην τύχη το 2019. Όλα τα σενάρια ανοιχτά για σας.

Αιγόκερως: Για το πρώτο 10ήμερο τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από πέρυσι. Πέρυσι είδατε κατάματα τη σχέση σας και πήρατε αποφάσεις επειδή δεν γινόταν να προχωρήσει παρακάτω. Το 2019 ολοκληρώνεται με μια πολύ καλή έκλειψη για σας που μπορεί να φέρει επισημοποίηση. Το δεύτερο 10ήμερο θα έχει μεγαλύτερη πίεση φέτος για να βρει την αλήθεια στη σχέση του. Σχέσεις χωρίς μέλλον μπορεί να δημιουργηθούν φέτος αλλά θα τελειώσουν γρήγορα. Το τρίτο 10ήμερο έχει πιέσεις και ανατροπές που θα φέρουν τα πάνω κάτω, χωρίς αναγκαστικά να είναι και κακές βέβαια.

Υδροχόος: Του πρώτου 10ημέρου θα έχετε ανατροπές από τον Μάρτιο και μετά. Μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω. Ουρανοκατέβατες νέες γνωριμίες. Θα βγείτε, επίσης, από ασφυκτικές καταστάσεις αν το θέλετε. Το δεύτερο 10ήμερο έχει αναζωογόνηση σχέσεων. Μια φιλική σχέση μπορεί να γίνει ερωτική. Γενικά είναι μια κοινωνική χρονιά που φέρνει νέες γνωριμίες. Το τρίτο 10ήμερο πιο ανάλαφρα στα ερωτικά, χωρίς δυσκολίες και με μεγάλη εύνοια.

Ιχθείς: Το πρώτο 10ήμερο θα έχει ευχάριστα πράγματα στα προσωπικά χωρίς σπουδαίες δυσκολίες. Δεν είναι προτεραιότητα η επισημοποίηση αλλά μπορεί και να έρθει να ξέρετε. Το δεύτερο 10ήμερο μπορεί οι εκλείψεις να το ταράξουν και να έρθουν αλλαγές, χωρισμοί και νέες γνωριμίες. Το τρίτο 10ήμερο, αν είστε ήδη σε σχέση που τα πάει καλά και δοκιμάστηκε πέρυσι, φέτος μπορεί να έρθει η επισημοποίηση.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.