Ερμής στους Ιχθείς: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθείς την ερχόμενη Κυριακή και θα μείνει αρκετά. Κανονικά δεν μένει πάνω από 20 μέρες σε ένα ζώδιο αλλά όλος ο Μάρτιος έχει ανάδρομη πορεία οπότε φτάνει να μένει μέχρι 17 Απριλίου.

Ο Ερμής αφορά την επικοινωνία αλλά και την καθημερινότητα. Τις δοσοληψίες, τις επαφές και τις συμφωνίες.

Κριός: Ο Ερμής παίρνει θέση μέσα σε ένα κομμάτι που για σας αφορά υγεία, φυσική κατάσταση, ψυχολογία αλλά και προετοιμασία για δουλειά. Είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο. Πράγματα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας ή ακόμα κι εσείς συζητάτε πράγματα για τα επαγγελματικά σας, πιο κρυφά, πιο μυστικά. Καλή θέση του Ερμή αν θέλετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και όσα πρέπει να αλλάξετε.

Ταύρος: Σας πηγαίνει αυτή η θέση, δεν είναι τόσο δύσκολη. Το νερό και η γη στην αστρολογία είναι συμβατά. Μπαίνει σε ένα πιο κοινωνικό και εξωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αφορά τους φίλους σας, τις ομάδες και τις επιτυχίες μέσα από συνεργασίες και συλλογικές δουλειές. Κοιτάξτε να πάρετε με το μέρος σας ανθρώπους που έχουν κοινούς στόχους με σας. Ανοίξτε τον φιλικό σας κύκλο.

Δίδυμοι: Δεν είναι και η καλύτερή του θέση. Τώρα θα πέσετε με τα μούτρα στα επαγγελματικά και θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας πολύ έντονα. Προσοχή για να αποφύγετε τις υπερβολές. Προσοχή και σε γραφειοκρατικά θέματα.

Καρκίνος: Ταιριάζει σε σας αυτός ο Ερμής. Δε θα σας ζορίσει. Είναι σε ένα κομμάτι που ευνοεί την πνευματική εργασία, τις σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια και εμπόριο. Θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτούς τους τομείς. Πολλές επαγγελματικές συζητήσεις τώρα. Προτάσεις έρχονται. Ταξίδια οργανώνονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Λέων: Δεν σας ταιριάζει αυτή η θέση του Ερμή σε ένα ζώδιο του νερού ενώ εσείς είστε της φωτιάς. Είναι στο κομμάτι των οικονομικών για σας τώρα ο Ερμής. Από τώρα μέχρι 17 Απριλίου ο τομέας των οικονομικών θα σας απασχολήσει περισσότερο. Να είστε πιο προσεκτικοί σε λογαριασμούς ή ακόμα και σε κάρτες/δάνεια. Θέματα φορολογικά πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα.

Παρθένος: Απέναντί σας ο Ερμής και σίγουρα αφορά τους άλλους στη ζωή σας. Οι άλλοι μπορεί να είναι οι συνεργάτες και οι σχέσεις σας. Θα φέρει κόσμο στη ζωή σας, θα έρθουν προτάσεις συνεργασιών, νέες γνωριμίες. Είναι μια πιο κοινωνική περίοδος τώρα μέχρι τα μέσα Απριλίου. Γενικά καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις υπερβολές και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό.

Ζυγός: Με τον Ερμή στους Ιχθείς θα πρέπει να προσέξετε σε θέματα δουλειάς και την καθημερινότητα αυτής. Μέχρι 17 Απριλίου, και ειδικά όταν γυρίσει ανάδρομος, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Μικρά λάθη μπορεί να φέρουν μεγάλα προβλήματα. Γενικά είναι μια πιο κουραστική περίοδος αυτή που ξεκινά, από Δευτέρα ουσιαστικά. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Σκορπιός: Μια χαρά για σας αυτή η θέση. Είναι βοηθητική η θέση προς εσάς. Αναπτερώνει το ηθικό σας. Επικοινωνείτε με τους άλλους, σας καταλαβαίνουν, τους καταλαβαίνετε. Ο Ερμής είναι ιδανικός αν θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα παιδιών. Τώρα, επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας. Η ερωτική σας ζωή θα αναζωπυρωθεί τώρα. Φλερτ έρχονται.

Τοξότης: Αυτή η θέση είναι πιο περίεργη για σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε επικοινωνία και όσα λέτε, γράφετε ή υπογράφετε. Δε σημαίνει ότι θα γίνει κάτι φοβερό και τρομερό. Ο Ερμής παίρνει θέση σε ένα κομμάτι που αφορά το σπίτι και την οικογένεια οπότε πιθανώς να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας ή την οικογένειά σας.

Αιγόκερως: Ευνοϊκή αυτή η θέση του Ερμή για σας. Αφορά την επικοινωνία σας, σας προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπουδών αλλά και μεταφορικού μέσου. Είναι καλή περίοδος για να προωθήσετε τις ιδέες σας. Το ζώδιο των Ιχθύων έχει να κάνει και με την έμπνευση, το όνειρο, τη φαντασία. Άρα οι πιο καλλιτέχνες τώρα έχουν μια περίοδο με έμπνευση.

Υδροχόος: Ο Ερμής μπαίνει στα οικονομικά σας και μπαίνετε σε διαδικασίες να ψαχτείτε με τα έσοδα και τα έξοδα. Μέχρι μέσα Απριλίου θα έχετε ευκαιρίες να τονώσετε το εισόδημά σας. Μεγάλες αγορές κάντε τις τώρα, μέχρι 19 Φεβρουαρίου, όχι μετά. Γενικά είναι μια περίοδος που θα φέρει και συζητήσεις περί οικονομικών. Δεν είναι αρνητικές μέρες.

Ιχθείς: Υποδέχεστε το ΣΚ τον Ερμή στο ζώδιό σας. Θα σας τρέξει λίγο. Θα κάνει τους ρυθμούς πιο εντατικούς. Θα μπείτε σε φάση να σκεφτείτε και να πειραματιστείτε περισσότερο. Ευνοεί όσους ασχολούνται με επαγγέλματα εμποδίου ή τα media.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.