Ερμής στους Διδύμους: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μέχρι τις 12 Ιουνίου

Ο Ερμής πέρασε στους Διδύμους και θα μείνει μέχρι τις 12 Ιουνίου. Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή της πλανητικής αλλαγής για κάθε ζώδιο.

Ποιοι ευνοούνται και σε ποιους τομείς; Για ποια ζώδια δεν είναι καλή αυτή η όψη;

Κριός: Για σας σημαίνει πρόοδος. Θα τα πάτε καλύτερα αν κάνετε πνευματική δουλειά. Φοιτητές θα ευνοηθούν. Θα έχετε πιο ξεκάθαρο μυαλό και η κρίση σας θα είναι πιο ορθή. Μέχρι τις 12 Ιουνίου θα γίνουν πολλές συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις. Μετά τον Ερμή, μετά τις 12, τα πράγματα γίνονται πιο περίεργα για σας.

Ταύρος: Θα ψαχτείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας. Θα βάλετε σε τάξη λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Έφυγε από το ζώδιό σας ο Ερμής και είναι σε μια πιο ουδέτερη θέση για σας και θα γίνετε πιο αντικειμενικοί και λογικοί σε όσα θέλετε και ζητάτε.

Δίδυμος: Το ότι μπαίνει στο ζώδιό σας σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι στα φόρτε σας. Επίσης, το παρασκήνιο του προηγούμενου διαστήματος τώρα θα βγει στην επιφάνεια και θα μάθετε όσα γινόντουσαν με λεπτομέρειες. Πληροφορίες έρχονται στα αυτιά σας. Έρχονται έντονοι ρυθμοί μέχρι τις 12 Ιουνίου. Πολύ βοηθητική όψη του Ερμή αν θέλετε να κάνετε επαγγελματικά ραντεβού και να οργανώσετε πλάνα στη δουλειά σας. Θα λύσετε με διάλογο ό,τι προβλήματα υπήρχαν μέχρι τώρα και δεν τα είχατε ακουμπήσει. Γενικά ο Ερμής είναι κυβερνήτης σας και τώρα που είναι στο ζώδιό σας θα βοηθήσει πολύ.

Καρκίνος: Για σας ο Ερμής μπαίνει σε ένα πιο «μυστικό» κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας, ετοιμάζετε ένα επαγγελματικό σχέδιο και δρομολογούνται εξελίξεις. Κάνετε μυστικές και κρυφές συζητήσεις που θα τις γνωστοποιήσετε στο περιβάλλον σας μετά τις 12 Ιουνίου. Με τον Κρόνο απέναντί σας θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας.

Λέων: Είναι μια ευνοϊκή θέση για σας. Αφορά τη συλλογική δουλειά κια τους κοινούς στόχους με συνεργάτες. Μια περίοδος, επίσης, που είναι πολύ κοινωνική ξεκινά. Πολλές επαφές με κόσμο μέχρι τις 12 Ιουνίου. Το μυαλό και η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρα και θα δουλεύουν πολύ σωστά αυτό το διάστημα.

Παρθένος: Μια περίοδος μέχρι τις 12 Ιουνίου που ο Ερμής είναι στο κομμάτι της καριέρας και των επαγγελματικών. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει και ένα δίλημμα, δύο προτάσεις που δεν ξέρετε ποια να διαλέξετε. Αξιολογήστε και τις δύο αλλά πάρετε τις αποφάσεις μετά τις 12 Ιουνίου και σίγουρα όχι κοντά στις 6-7 Ιουνίου.

Ζυγός: Είναι μια καλή θέση για σας. Είναι σε ένα ζώδιο του αέρα όπως εσείς και έχει να κάνει με την αντικειμενική κρίση που είναι ανεπηρέαστη από το συναίσθημα. Εδώ έχουμε έναν Ερμή που βλέπει καθαρά τις πληροφορίες και τις επεξεργάζεται σωστά. Οι γεννημένοι μέχρι τις 12 Ιουνίου με τον Κρόνο να σας πολιορκεί προσέξτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Σκορπιός: Η θέση του Ερμή στους Διδύμους ευνοεί περισσότερο την ενασχόληση με οικονομικά θέματα είτε αυτά έχουν να κάνουν με φορολογικά και επενδυτικά θέματα. Τα οικονομικά του συντρόφου σας επίσης είναι πολύ στο μυαλό σας, ειδικά αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Ευνοείστε σε ό,τι έχει να κάνει με σπουδές καθώς έχετε και τον Δία στο ζώδιό σας.

Τοξότης: Απέναντί σας ο Ερμής που σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με σχέσεις και συνεργασίες. Νέες γνωριμίες μπορεί να σας ενθουσιάσουν και νέες προτάσεις μπορεί να έρθουν. Συζητήστε τα δεδομένα μιας συνεργασίας μέχρι τις 12 Ιουνίου και θα βρεθείτε με κάτι συμπαγές και σωστό στο τέλος. Προσοχή στην επιπολαιότητά σας, ειδικά αν είστε φοιτητές.

Αιγόκερως: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βρουν δυσκολίες και εμπόδια. Θα πιεστείτε περισσότερο. Η θέση του Ερμή στους Διδύμους βοηθά να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Υδροχόος: Είναι μια καλή εξέλιξη αυτή η θέση. Θα επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας. Μπορείτε να αναζωογονήσετε τα επαγγελματικά σας. Θα σας υποστηρίξουν σε θέματα δουλειάς. Κάντε τονωτικές ενέσεις στο επαγγελματικό σας προφίλ. Η θέση του Ερμή έχει να κάνει και με τις ωραίες πλευρές της ζωής, φλερτ και ερωτικά στα πάνω τους μέχρι 12 Ιουνίου.

Ιχθύς: Η θέση του Ερμή αυτή είναι κόντρα με το δικό σας ζώδιο και μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Μετά τις 12 Ιουνίου γίνεται πιο χαλαρό το πράγμα, μέχρι τότε προσέξτε τα επιπόλαια λάθη. Αυτή την περίοδο μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με νέα ξεκινήματα αλλά και οικογένεια και σπίτι.

***από την εκπομπή «Στη Φωτιά των ΚουΚου» όπου διατηρεί καθημερινή στήλη η αστρολόγος.

Περισσότερες ζωδιακές προβλέψεις εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.