Ερμής στον Τοξότη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Διάβασε όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Άση Μπήλιου μιλάει για τον Ερμή που μπήκε στον Τοξότη και θα μείνει μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Είναι στο ζώδιο του Δία, είναι πιο επιφανειακός, πιο βιαστικός, λιγότερο συγκεντρωμένο αλλά και πιο ευχάριστος και αισιόδοξος. Βλέπει τα πράγματα πιο θετικά.

Κριός: Ο Ερμής παίρνει μια πιο βολική θέση και σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Ευνοεί την πνευματική εργασία και οτιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές.  Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και αποτελεσματική. Αν δουλεύετε στα ΜΜΕ ή τις εκδόσεις και τα νομικά και τουριστικά ζητήματα, όλα αυτά θα πάνε καλύτερα. Ευνοείται και το εμπόριο τώρα. Ο Ερμής αυτός σας καλεί να ταξιδέψετε.

Ταύρος: Για εσάς ο Ερμής είναι τώρα σε ένα κομμάτι που αφορά μυστικά και όσα θέλετε να συζητήσετε που ακόμα δε θέλετε να βγουν προς τα έξω. Μπορείτε τώρα να ‘ρθείτε πιο κοντά με σύντροφο και οικογένεια. Ο Ερμής σας καλεί να ασχοληθείτε τώρα με κάρτες, δάνεια, φορολογικά.

Δίδυμος: Κάποιοι από εσάς νιώθετε περίεργα στα προσωπικά σας, ερωτικά ή όποιες άλλες σχέσεις. Οι υπόλοιπες ημέρες του Ερμή, από Παρασκευή, θα είναι καλύτερες. Απλά τώρα επηρεάζεστε από την Πανσέληνο.

Καρκίνος: Ο Ερμής τώρα μπαίνει στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα αντικειμένου εργασίας σας και καθημερινότητας. Πολλές συζητήσεις έρχονται τώρα με συναδέλφους και συνεργάτες.

Λέων: Ο Ερμής έχει περάσει σε καλύτερη θέση για σας και θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε ιδέες, ταλέντα και δουλειά. Είναι μια επιρροή που αφορά και τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τις σχέσεις με τα παιδιά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα θέματα αυτά τώρα. Από Παρασκευή και μετά, καλύτερα τα πράγματα.

Παρθένος: Θέματα οικογένειας και σπιτιού σας απασχολούν τώρα. Δεν είναι ακριβώς η πιο θετική όψη του Ερμή γιατί χάνει την αγάπη στη λεπτομέρεια και σας κάνει λιγότερο τελειομανείς. Από Παρασκευή καλύτερα όλα αυτά.

Ζυγός: Πιο ευνοϊκή αυτή η θέση του Ερμή για σας. Γίνεστε πιο αποτελεσματικοί σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και επαγγελματικών προτάσεων.

Σκορπιός: Ο Ερμής περνά σε ένα πρακτικό κομμάτι που αφορά τα οικονομικά. Σας βάζει να ψαχτείτε περισσότερο σε αυτό τον τομέα. Μπορεί να έχει ένα θετικό πρόσημο όλο αυτό. Να έρθουν χρήματα στα χέρια σας δηλαδή. Αυτές τις μέρες τώρα το ψυχολογικό σας αναμοχλεύεται λίγο αλλά από Παρασκευή ισιώνετε.

Τοξότης: Ο Ερμής μπήκε στο ζώδιό σας και το θέμα των ημερών είναι οι σχέσεις με τους άλλους. Υπάρχει μια ένταση και μια πίεση λόγω Πανσελήνου τώρα. Γενικά, όμως, από Παρασκευή και μέχρι τέλος του μήνα ο Ερμής βοηθά την πνευματική εργασία και είναι βοηθητικός σε εμπόριο, σπουδές, ταξίδια και αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ.

Αιγόκερως: Είναι μια κουραστική και εσωτερική περίοδος αυτή. Κλείνεστε λίγο στον εαυτό σας τώρα. Είναι και μια περίοδος που μπορεί τώρα κάτι να ετοιμάζετε και θα βγει αργότερα προς τα έξω. Προσοχή αυτές τις μέρες δουλειά, καθημερινότητα και υγεία.

Υδροχόος: Ο Ερμής είναι βοηθητικός και σας κάνει κοινωνικούς. Παίρνετε προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες. Δίνει έμφαση σε συλλογική δουλειά και πράγματα που οργανώνετε με φίλους ή συνεργάτες. Αυτές τις μέρες, μέχρι Πέμπτη, μεγαλύτερη έμφαση σε σχέσεις κάθε είδους.

Ιχθείς: Αυτή τώρα είναι μια θέση που σας ρίχνει με τα μούτρα σε θέματα καριέρας. Τώρα οργανώνετε τα επόμενα πλάνα σας, είτε επαγγελματικά είτε σπουδών.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.