Ερμής στον Σκορπιό, από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Ερμής αφορά την καθημερινότητα, τα θέματα επικοινωνίας και τις μετακινήσεις.

Μπαίνει σε ένα ζώδιο του νερού, ένα συναισθηματικό ζώδιο. Ο Ερμής αποδίδει καλύτερα σε ζώδια που δεν αφορούν πολύ το συναίσθημα, όπως στους Διδύμους και στην Παρθένο. Στον Σκορπιό, δυστυχώς για τον Ερμή, επηρεάζεται από το συναίσθημα.

Ο Ερμής στον Σκορπιό αγαπά το μυστήριο, το ανεξερεύνητο. Του αρέσει να ψάχνει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Ο Ερμής θα μείνει εκεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Κριός: Έρχεται η στιγμή για να ψάξετε τα πράγματα σε βάθος. Κυρίως τον τομέα των οικονομικών για σας. Αυτά που αφορούν τα γύρω γύρω οικονομικά, δηλαδή, λογαριασμούς, φόρους, κάρτες, δάνεια. Είναι μια περίοδος για να ψάξετε στον τομέα αυτό τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε περισσότερο κέρδος ή έστω λιγότερη χασούρα.

Ταύρος: Η πορεία του Ερμή είναι απέναντί σας άρα στο κομμάτι των σχέσεων. Επαφές στα επαγγελματικά αυξάνονται. Μπορεί να προκύψουν και νέα δεδομένα σε ερωτικό επίπεδο με μια νέα γνωριμία.  Μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται.

GIVEAWAY: Κέρδισε ένα κόσμημα 3rdfloor

Δίδυμοι: Ο Ερμής μπαίνει σε ένα κομμάτι καθημερινότητας. Είναι μια πιο κουραστική περίοδος με περισσότερη δουλειά. Θα μαθαίνετε παρασκηνιακές κινήσεις στα επαγγελματικά σας. Μυστικά θα αποκαλυφθούν για τα οποία είχατε άγνοια το προηγούμενο διάστημα. Περισσότερη δημιουργικότητα στα επαγγελματικά έρχεται. Προτάσεις προκύπτουν αυτό το διάστημα.

Καρκίνος: Ο Ερμής περνά σε μια πολύτιμη θέση για σας. Θα αναπτερώσει το ηθικό σας και τώρα θα επικοινωνήσετε όσα σκέφτεστε. Ο λόγος και η επικοινωνία έχουν αποτέλεσμα. Άνθρωποι σας κατανοούν πια. Μια περίοδος για να ξεμπλέξετε γραφειοκρατικά θέματα ξεκινά.

Ερμής στον Σκορπιό, από τη Λίτσα Πατέρα

Λέων: Η Αφροδίτη και ο Ερμής τώρα κάνουν τα πάντα να γυρίζουν γύρω απ’το σπίτι αλλά και τα νέα ξεκινήματα. Θα δείτε τα πράγματα πιο προσεκτικά. Όμως δεν είναι μια συμβατή θέση του Ερμή για σας. Αυτό σημαίνει μπερδέματα. Ναι μεν στο μυαλό σας έχετε πράγματα που θέλετε να κάνετε αλλά δεν κουμπώνουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλετε. Μη σας πιάνει βιασύνη όμως και τα κάνετε χειρότερα. Προσοχή γιατί αυτός ο Ερμής σας πάει προς τα πίσω.

Παρθένος: Μπαίνετε σε διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν επιμόρφωση και σεμινάρια. Συνεντεύξεις και βιογραφικά θα στείλετε τώρα. Τώρα θα μπορέσετε να πουλήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ταξίδια έρχονται. Αυτή την περίοδο μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο τα αδέρφια σας.

Ζυγός: Για σας ο Ερμής περνά στα οικονομικά σας. Δεν έφταναν Αφροδίτη και Δίας, τώρα θα μπει και ο Ερμής και θα ψάξετε ακόμα καλύτερα τα οικονομικά σας. Πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας στις ευκαιρίες που έρχονται στον οικονομικό τομέα. Θα μπείτε στη διαδικασία εξόδων, να είστε προσεκτικοί. Συζητήσεις στα οικονομικά της δουλειάς σας έρχονται.

Η τηλεθέαση θέλει λάθος τρόπους ακόμα κι αν λες τα σωστά

Σκορπιός: Το ότι μπαίνει στο δικό σας ζώδιο είναι μια καλή μετατόπιση πλανητική. Θα αυξήσει κι άλλο τους ρυθμούς στη ζωή σας, όχι πως ήταν χαμηλοί. Θα λέτε πλέον περισσότερο τις ιδέες σας και θα τις πιστεύετε πραγματικά. Ιδέες προωθούνται και τώρα το διάστημα είναι καλό.

Τοξότης: Για εσάς ο Ερμής παίρνει θέση σε ένα μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Υπάρχει μια κλειστή και παρασκηνιακή δράση. Τα μυστικά σας δεν τα μοιράζεστε αυτή την περίοδο. Παρά την εξωστρέφεια σας, τώρα θα είστε πιο μαζεμένοι. Περισσότερο σας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Αιγόκερως: Ο Ερμής αυτός σας ταιριάζει και αφορά τους άλλους. Συνεργάτες και φίλοι είναι πιο κοντά σας σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Θα έχετε πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι μια περίοδος που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Μοιραστείτε ιδέες και αντιλήψεις.

Υδροχόος: Ακόμα ένας πλανήτης περνά στον τομέα της καριέρας. Θα πέσετε ακόμα πιο πολύ με τα μούτρα στο να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στο χώρο που δουλεύετε. Θα ενδιαφερθείτε ακόμα περισσότερο. Ενδεχομένως θα κάνετε μικρές αλλαγές για να τονώσετε το προφίλ σας. Θα ανοίξετε τον κύκλο σας και θα έρθει μεγαλύτερο κέρδος. Προσοχή στις λεπτομέρειες ειδικά όταν έχετε να κάνετε με γραφειοκρατικά θέματα. Προσοχή σε ό,τι υπογράφετε αυτή την περίοδο.

Πώς θα ντυθείς σαν την Kim Kardashian με 120 euro

Ιχθείς: Ευνοείται η πνευματική εργασία τώρα καθώς ο Ερμής μπήκε σε μια ταιριαστή θέση για σας. Οι σπουδές αλλά και το εμπόριο ευνοούνται. Αυξάνονται οι επαγγελματικές συζητήσεις. Σχεδιάζετε και πραγματοποιείτε ταξίδια.