Ερμής στον Σκορπιό, από τη Λίτσα Πατέρα

Όσα είπε στο «Πρωινό»

Κριός: Είστε σε μια φάση που θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, από την άλλη η θέση της Αφροδίτης σας ωθεί να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα. Προσοχή στις κινήσεις σας στα οικονομικά. Με τον Ερμή στο Σκορπιό θα διαχειριστείτε οικονομικά που αφορούν εφορίες, δάνεια, ασφάλειες.

Ταύρος: Η νέα Σελήνη θα σας κάνει να ασχοληθείτε με θέματα εργασίας. Θέματα υγείας θα λυθούν. Ο Ερμής στο απέναντί σας ζώδιο σας δίνει φως στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ένα θέμα σημαντικό που σας απασχολεί σε επαγγελματικό επίπεδο και επίπεδο σχέσεων θα σας ταλαιπωρήσει.

Σπυράκια και στίγματα τέλος

Δίδυμοι: Ειδικά εσείς των πρώτων ημερών είστε καλά. Παρά τη «μαύρη Σελήνη» εσείς χτίζετε πράγματα. Ένα οικονομικό θέμα σας ταλαιπωρεί. Ο κυβερνήτης σας, Ερμής, μπαίνει στον Σκορπιό που δείχνει ότι στο εξής θα ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με τη δουλειά.

Καρκίνος: Ναι μεν ο Δίας σας ευνοεί αλλά αυτή η νέα Σελήνη ρίχνει την προσοχή σας στα οικογενειακά θέματα. Προσοχή σε ηλικιωμένα πρόσωπα. Τα οικονομικά θέλουν επίσης προσοχή. Τώρα με τον Ερμή στο Σκορπιό αλλά και την ανάδρομη Αφροδίτη, δημιουργούνται μπερδέματα με παλιές καταστάσεις.

Πώς θα ντυθείς σαν την Kim Kardashian με 120 euro

Λέων: Η νέα Σελήνη θα είναι ευνοϊκή, με συναντήσεις και επαφές. Ο Πλούτωνας βέβαια σας φορτίζει. Με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες έχετε θέματα να επιλύσετε. Τα έξοδα για το σπίτι θα είναι αρκετά και ενδεχομένως να τα μετανιώσετε. Με τον Ερμή στο ζώδιο του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας σημαίνει ότι θα έχετε πολλά μπλεγμένα κουβάρια να ξετυλίξετε.

Παρθένος: Ατελείωτες μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές. Προσοχή, όμως, στην υγεία σας. Θα μάθετε πράγματα και θα δείτε φίλους απ’τα παλιά. Τώρα πρέπει να είστε μεθοδικοί και προσεκτικοί στα οικονομικά.

Ζυγός: Η νέα Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο όμως το τετράγωνο του Πλούτωνα λέει ότι θα γίνουν πολλά και δύσκολα πραγματάκια που θα σας ταλαιπωρήσουν. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πολύ. Με τον Ερμή στο Σκορπιό, όμως, όλο και κάτι θα εισπράξετε.

GIVEAWAY: Κέρδισε ένα κόσμημα 3rdfloor

Σκορπιός: Τώρα με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα μάθετε πολλά. Αν σας είχαν κουτσομπολέψει, αν σας έσκαβαν το λάκκο. Η νέα Σελήνη γίνεται στο προηγούμενο από σας ζώδιο άρα κάθε νέο ξεκίνημα που αφορά πρόσωπα από το περιβάλλον σας πρέπει να το προσέχετε.

Τοξότης: Όλοι οι πλανήτες έχουν μαζευτεί στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο και αυτό για σας σημαίνει ότι κάνετε τα πάντα μυστικά. Δεν φανερώνετε τίποτα. Η νέα Σελήνη μιλά για σχέσεις και συνεργασίες που ίσως λόγω οικονομικών θεμάτων δεν προχωρήσουν. Η νέα θέση του Ουρανού φέρνει ευχάριστες και πολύ σημαντικές αλλαγές.

Αιγόκερως: Η νέα Σελήνη λέει πως αν θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή πρέπει να είστε προσεκτικοί. Πολύ! Επωφεληθείτε από τον Δία που σας δίνει πολλά μέσω φίλων. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είναι χαρισματικά και πρέπει να τα βάλετε στη ζωή σας.

Τα ζώδια της εβδομάδας, από τη Λίτσα Πατέρα

Υδροχόος: Νέα πράγματα κάνετε. Ταξίδι στο εξωτερικό κανονίζετε. Ένα καυγαδάκι επαγγελματικό μπορεί να έρθει, προσοχή. Η επαγγελματική σας ζωή θα σας δώσει πολλά αλλά μην κάνετε υπερβολές και μη λέτε πολλά λόγια.

Ιχθείς: Η νέα Σελήνη έχει θέμα με τους ανθρώπους σας, με το περιβάλλον σας. Φροντίστε τους λίγο παραπάνω. Ό,τι κι αν κανονίζετε αυτό το διάστημα σε επαγγελματικά και προσωπικά, υπάρχει ένα παρασκήνιο.