Ερμής στον Λέοντα: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Ερμής μπαίνει τα ξημερώματα στον Λέοντα και τώρα συμβαίνει το εξής: Μπαίνει τώρα, τον επόμενο μήνα γυρνά ανάδρομος και αυτό σημαίνει ότι θα παραταθεί η περίοδος που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο, μέχρι τέλος Αυγούστου. Θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα γιατί μετά την ανάδρομη πορεία θα μπει πίσω στον Καρκίνο.

Ο Ιούλιος έρχεται και με εκλείψεις και με ανάδρομο Ερμή.

Κριός: Ευχάριστη αυτή η μετακίνηση για σας. Ο Ερμής βοηθά σε θέματα καθημερινότητας. Αφορά την επικοινωνία με τους άλλους και την αυτοπεποίθησή σας που τονώνεται. Από αύριο μια καλύτερη περίοδος για να προωθήσετε ιδέες και δουλειά. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα ερωτικά σας τώρα.

Ταύρος: Ο Ερμής περνά σε ένα ζώδιο που είναι σε κόντρα με σας. Φωτιά ο Λέων, γη εσείς. Στην καθημερινότητα και στα θέματα επικοινωνίας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από τώρα μέχρι τέλος Αυγούστου. Οικογένεια και σπίτι θα σας απασχολήσουν περισσότερο και με αυτά θα ασχοληθείτε. Μια μετακόμιση στα επαγγελματικά μπορεί να σας προβληματίσει.

Δίδυμος: Μια ευνοϊκή θέση του Ερμή για σας που είναι και κυβερνήτης σας. Σας επιτρέπει μέχρι τέλος Αυγούστου να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπουδών. Να ταξιδέψετε, να διαφημίσετε τη δουλειά σας και γενικά να είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί.

Καρκίνος: Ο Ερμής περνά στα οικονομικά σας και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τέλος Αυγούστου τα οικονομικά είναι προτεραιότητα. Θέλουν τακτοποίηση και να ψαχτείτε περισσότερο με έσοδα και έξοδα. Μπορεί να είναι και μια περίοδος με αγορές.

Λέων: Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και αυτό φέρνει πιο εντατικούς ρυθμούς στην καθημερινότητά σας μέχρι τέλος Αυγούστου. Από 18 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου ηρεμείτε μόνο. Μπορεί να τρέχετε για καλό λόγο. Ταξίδια ευνοούνται. Είναι μια καλή στιγμή, καλές εβδομάδες, για επικοινωνία.

Παρθένος: Ο Ερμής τώρα μπαίνει σε έναν τομέα που αφορά το παρασκήνιο και τα μυστικά. Ευνοεί προετοιμασία για νέα ξεκινήματα. Παίζει το σενάριο με μυστικές συζητήσεις τώρα χωρίς να είναι απαραίτητα κακό. Ίσως μελετάτε την έξοδό σας από μια δουλειά. Βοηθά φυσική κατάσταση και υγεία.

Ζυγός: Για σας είναι μια καλή θέση αυτή. Αυτό σημαίνει ότι η κοινωνικότητά σας αυξάνεται. Προσκλήσεις έρχονται. Τώρα θα δείτε καλύτερα τους στόχους σας και θα δουλέψετε καλύτερα σε συλλογικό επίπεδο.

Σκορπιός: Μπαίνοντας ο Ερμής στον Λέοντα μπαίνει στα κομμάτια επαγγελματικών και καριέρας. Θα μπουν πολλοί πλανήτες εκεί. Για σας αυτές οι όψεις θα είναι πιεστικές. Όμως, το βλέμμα σας θα είναι στραμμένο σε καριέρα. Θα συζητήσετε πολλά σε αυτόν τον τομέα. Προσοχή σε υπερβολές.

Τοξότης: Ο Ερμής μπαίνει σε μια πιο βολική θέση για σας. Ευνοεί μέλλον και ταξίδια. Ευνοεί, επίσης, ανώτατες σπουδές. Μέσα σε αυτό το καλοκαίρι μπαίνετε σε διαδικασία να δείτε το παρακάτω. Μπορεί να αποφασίσετε ένα μεταπτυχιακό. Μια έναρξη σπουδών τώρα μπορεί να συμβεί.

Αιγόκερως: Ο Ερμής παίρνει μια θέση μέχρι τις 18 Ιουλίου και μετά τις 12 Αυγούστου που αφορά τα οικονομικά και τακτοποιήσεις σε θέματα σπιτιού και οικονομικών. Παίζουν πολύ θέματα που αφορούν επενδύσεις και κληρονομικά. Χρήματα που σας χρωστούσαν έρχονται τώρα.

Υδροχόος: Απέναντί σας αυτός ο Ερμής και αυτό σημαίνει νέες γνωριμίες, επαφές με άλλους για προσωπικά ή επαγγελματικά. Νέες προτάσεις συνεργασίας ευνοούνται επίσης. Γενικά θα είναι μια πιο κοινωνική περίοδος, ένα κοινωνικό καλοκαίρι. Προσοχή σε υπερβολές.

Ιχθείς: Ξεκινά μια πιο κουραστική περίοδος για σας. Έχετε να σκεφτείτε πολλά, έχετε πιο έντονους ρυθμούς στη δουλειά. Προσοχή σε υγεία και φυσική κατάσταση. Τώρα μπορεί να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.