Ερμής στον Καρκίνο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Ερμής φεύγει από τους Διδύμους και μπαίνει στον Καρκίνο. Σε ένα ζώδιο πιο συναισθηματικό και λιγότερο εγκεφαλικό. Δεν σκέφτεται με αντικειμενικότητα ο Καρκίνος, βουτάει το μυαλό μόνο στο συναίσθημα και όχι τη λογική.

Ο Ερμής αφορά επικοινωνία, μετακινήσεις, εμπόριο, συμφωνίες.

Μπαίνει τώρα, λοιπόν, στον Καρκίνο και παραμένει εκεί μέχρι τις 27 Ιουνίου. Τότε θα περάσει στον Λέοντα, 8 Ιουλίου θα γυρίσει ανάδρομος (στις εκλογές) και θα ξαναμπεί Καρκίνο. Ό,τι αφορά σημαντικά θέματα κάντε τα τώρα και μην τα αφήνετε για καλοκαίρι.

Κριός: Ο Ερμής περνά σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας πιο προσωπικό, πιο συναισθηματικό. Αφορά πολύ τους αγαπημένους σας, τα ακίνητα, το σπίτι. Από δω και πέρα αυτά σας απασχολούν περισσότερο. Τακτοποιήσεις σε θέματα ακινήτων ευνοούνται. Ό,τι εκκρεμότητες έχετε, τακτοποιήστε τις μέχρι 20 Ιουνίου. Αν δεν προλάβετε μέχρι τότε, αφήστε το για Αύγουστο.

Ταύρος: Η νέα θέση του Ερμή είναι ευνοϊκή για σας. Κάνει το μυαλό σας πιο ώριμο και τη φαντασία να δουλεύει καλύτερα. Είναι σε ένα κομμάτι που ευνοεί τις σπουδές σας. Έχει να κάνει, επίσης, με ταξίδια. Καλή περίοδος για να ταξιδέψετε και να οργανώσετε κάτι. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας, το βιογραφικό σας. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να στείλετε βιογραφικά και να περάσετε από συνεντεύξεις. Διαφημίστε τον εαυτό σας τώρα.

BONUS οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

Δίδυμος: Ο κυβερνήτης σας φεύγει από σας και πάει στον Καρκίνο. Άρα μέσα σε ένα κομμάτι σας που αφορά πολύ πρακτικά θέματα. Οικονομικά πρακτικά θέματα. Θα ψαχτείτε περισσότερο με ό,τι αφορά έσοδα και έξοδα. Προσοχή στα παρορμητικά έξοδα. Αν έχετε οικονομικά θέματα να τακτοποιήσετε, βιαστείτε. Κάντε τα τώρα.

Καρκίνος: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας. Σας «τρέχει» λίγο περισσότερο. Σας κάνει να ερευνάτε τα πράγματα περισσότερο. Μπαίνετε σε μια διαδικασία να μιλήσετε περισσότερο, να δείτε δουλειά και σπουδές. Είναι βοηθητικό το ότι ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας. Ευνοεί πειραματισμούς και έρευνα.

Λέων: Είναι μια περίοδος που έχει κινητικότητα σε ό,τι αφορά σχέδια και όσα ετοιμάζετε. Η δουλειά τώρα δεν γίνεται με ένα πολύ φανερό τρόπο. Προετοιμάζετε ιδιωτικά κάποια πράγματα. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας γενικά. Είναι μια περίοδος με αρκετό παρασκήνιο.

Παρθένος: Ο κυβερνήτης σας παίρνει θέση σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει περισσότερο. Πιο συναισθηματικός ο Ερμής τώρα. Κοινωνικότητα, προσκλήσεις έρχονται για εκδηλώσεις. Περισσότερη συλλογική δουλειά επίσης. Είναι μια καλή περίοδος για να θέσετε νέους στόχους, δουλειάς ή προσωπικούς. Πολύ βοηθητική πλανητική αλλαγή και για θέματα σπουδών.

Ζυγός: Να είστε προσεκτικοί όσοι δίνετε εξετάσεις τώρα γιατί γίνεστε βιαστικοί και επιπόλαιοι.

Σκορπιός: Πιο βοηθητική αυτή η θέση του Ερμή για σας. Συλλογική εργασία ευνοείται όπως και το εμπόριο επίσης. Ταξίδια ευνοούνται. Προωθήστε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Γενικά είναι μια καλή θέση αυτή για σας. Βοηθά επαγγελματικά και σας κάνει πιο αισιόδοξους. Εκμεταλλευτείτε τον Ιούνιο.

Τοξότης: Ο Ερμής περνά σε ένα κομμάτι που αφορά διαχείριση οικονομικών. Μην καθυστερείτε ότι ρυθμίσεις θέλετε να κάνετε, ειδικά στα οικονομικά. Κάντε τα τώρα και όχι τον Ιούλιο.

Αιγόκερως: Περνά ο Ερμής απέναντί σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε συζητήσεις να κάνετε. Προτάσεις για συνεργασίες έρχονται που πρέπει να τις δείτε. Γενικά είναι μια κοινωνική περίοδος τώρα για σας. Δε θα μείνετε πολύ στο σπίτι σας και κλεισμένοι στο καβούκι σας. Εξωστρέφεια έχει αυτή η περίοδος. Προσοχή στις σπουδές σας τον παρορμητισμό. Νέα πρόσωπα στην προσωπική σας ζωή μπορεί να έρθουν τώρα.

Υδροχόος: Εγκαινιάζει ο Ερμής μια πιο απαιτητική και κουραστική περίοδο σε δουλειά και σπουδές. Σας δυσκολεύει λίγο το έργο σας και σας βάζει εμπόδια τα οποία όμως θα παρακάμψετε. Γίνονται μικρά πραγματάκια που σας εκνευρίζουν.

Ιχθείς: Ο Ερμής περνά σε μια εξαιρετική θέση για σας. Βοηθά σε σπουδές, στο να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Καλή περίοδος για εσάς που θέλετε έμπνευση. Γενικά, η δημιουργία ευνοείται όπως και οι μετακινήσεις και τα ταξίδια.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.