Ερμής και Αφροδίτη στο Ζυγό: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Οι δύο αυτοί πλανήτες περνούν στο Ζυγό ταυτόχρονα.

Στο ζώδιο του Ζυγού η επικοινωνία παίρνει έναν πιο ευγενικό χαρακτήρα. Κρατάμε ένα επίπεδο, είμαστε ευγενικοί και διπλωμάτες.

Η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό και της ταιριάζει. Βοηθά στα ερωτικά. Πριν ήταν σε πτώση, στην Παρθένο, και τώρα περνά στο χώρο της διακυβέρνησής της.

Κριός: Αυτοί οι πλανήτες περνούν απέναντί σας και αυτό έχει να κάνει με τις σχέσεις. Προσωπικές, ερωτικές και συνεργασίες επηρεάζονται τώρα. Η επαφή σας με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας δηλαδή. Είναι μια πιο κοινωνική περίοδος για σας αυτή που ξεκινά το ΣΚ. Θα έχετε εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Ταύρος: Η Αφροδίτη στον Ζυγό έχει να κάνει για σας με θέματα καθημερινότητας, δουλειάς, υγείας και φυσικής κατάστασης. Αρχίζετε από το ΣΚ να εντατικοποιείτε τις προσπάθειες στα θέματα δουλειάς για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε να βελτιώσετε θέματα δουλειάς και επαγγελματικές σχέσεις. Μπορείτε να συσφίξετε σχέσεις με ανθρώπους που εργάζεστε μαζί.

Δίδυμος: Οι πλανήτες αυτοί στον Ζυγό σας βοηθούν από το ΣΚ και μετά να έχετε καλύτερη διάθεση. Περισσότερες ευκαιρίες χαράς, διασκέδασης και εξόδων. Το ζώδιο του Ζυγού αφορά και τα ερωτικά σας. Αν είστε «παραπονεμένοι», το επόμενο διάστημα έχει να σας δώσει εξελίξεις.

Καρκίνος: Φεύγοντας οι πλανήτες από την Παρθένο μπαίνουν στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά σπίτι και οικογένεια. Μπορεί τώρα να κάνετε αλλαγές, νέα ξεκινήματα. Μπορεί τώρα η δουλειά να γίνει από το χώρο του σπιτιού. Τώρα θα είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με την ομορφιά του σπιτιού ή τη φιλοξενία.

Λέων: Είναι βοηθητικοί αυτοί οι πλανήτες στο Ζυγό. Πιο έντονοι ρυθμοί στην καθημερινότητα και αρκετές ευθύνες και συζητήσεις τώρα. Η Αφροδίτη φέρνει ευχάριστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας και βελτίωση σχέσεων. Βοηθά ταξίδια, εκδρομές, σεμινάρια, επιμόρφωση.

Παρθένος: Είχατε το «βάρος» των πλανητών αλλά τώρα φεύγουν αυτοί οι δύο. Είχατε στρες και άγχος. Τώρα το μυαλό σας θα πάει κατευθείαν στα οικονομικά. Αυτά θα σας απασχολήσουν μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Μπορεί τώρα να προκύψουν ευκαιρίες για να τονώσετε το εισόδημά σας. Μπορεί τώρα να ψαχτείτε περισσότερο για να βγάλετε περισσότερα χρήματα.

Ζυγός: Οι έντονοι ρυθμοί δε σταματούν. Είναι μια περίοδος που τρέχετε με πολλά πράγματα. Η Αφροδίτη βοηθά στην ποιότητα της επικοινωνίας  με τους άλλους. Σας αντιλαμβάνονται, μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε. Είναι μια καλή στιγμή για νέες σχέσεις αλλά και για τις ήδη υπάρχουσες.

Σκορπιός: Για σας οι πλανήτες αυτοί φέρνουν εσωστρέφεια. Δεν φημίζεστε και για την εξωστρέφειά σας ούτως ή άλλως. Είναι μια περίοδος που θα έχει μυστικές συναντήσεις και επαφές για δουλειά ή «ερωτοδουλειά». Το παρασκήνιο παίζει πολύ τώρα στη ζωή σας. Οι πλανήτες αυτοί δείχνουν ότι υγεία και φυσική κατάσταση θέλουν προσοχή.

Τοξότης: Για σας ο Ζυγός συμβολίζει το φιλικό κύκλο και τη συλλογική δουλειά. Θα σας φέρει σε επαφή με περισσότερο κόσμο, φίλους ή συνεργάτες. Νέοι στόχοι μπαίνουν μπροστά και χρειάζεστε τη στήριξη των συνεργατών σας. Είναι μια πιο κοινωνική περίοδος για σας. Είναι ευχάριστη και σε ερωτικό επίπεδο. Μέχρι τώρα ενδιαφερόσασταν μόνο για τη δουλειά αλλά τώρα το τοπίο στα προσωπικά γλυκαίνει.

Αιγόκερως: Οι πλανήτες αυτοί περνάνε στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας που αφορά την καριέρα. Από την Κυριακή και μετά ξεκινά μια περίοδος πιο φιλόδοξη. Θα παθιαστείτε περισσότερο, θα εργαστείτε περισσότερο και τα υπόλοιπα θα πάψουν να είναι προτεραιότητα.

Υδροχόος: Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε ένα ζώδιο του αέρα σαν εσάς φέρνουν ευκαιρίες σε ταξίδια, διεύρυνση οριζόντων. Φέρνουν αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας και τους νέους στόχους που θέλετε να καταφέρετε. Από την Κυριακή και μετά σταδιακά έρχονται όλα αυτά μέχρι και τα μέσα Οκτώβρη.

Ιχθείς: Αφού περάσει η Πανσέληνος, από Κυριακή και μετά οι πλανήτες μπαίνουν στα οικονομικά. Ξεκινά μια περίοδος πιο φιλόδοξη για σας. Είναι καλοί οι οιωνοί.

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.