Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Άση Μπήλιου αναλύει την όψη της ημέρας που συμβαίνει σπάνια.

Πρόκειται για ένα εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα που θα επαναληφθεί άλλες 2 φορές μέχρι τον Οκτώβριο.

Ο Ποσειδώνας υπόσχεται το καλύτερο αλλά και το χειρότερο ταυτόχρονα. Μαζί με τον Δία τώρα δίνει μια ώθηση στα όνειρά σου, να πιστέψεις στο θαύμα και να βγουν αληθινά κάποια πράγματα.

Θέλει προσοχή σε αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες. Προσοχή στη μανία σας να σώσετε τους άλλους. Θέλει προσοχή σε συνεργασίες.

Κριός: Ο Ποσειδώνας τώρα μπορεί να φέρει μεγαλύτερο άγχος στην καθημερινότητά σας. Είστε ένα από τα ζώδια που έχει να διαχειριστεί πολλά τώρα. Μπορεί να σας σπρώχνει σε ουτοπικά σχέδια.

Ταύρος: Είναι μια φιλική όψη για σας. Τώρα, όμως, θέλει προσοχή να μην απογοητευτείτε από φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Καλή μέρα για έμπνευση, νέες ιδέες και στόχους.

Δίδυμοι: Αυτή η όψη αφορά την καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Υπάρχει μια σύγχυση εκεί. Ακολουθήστε το συναίσθημα τώρα, το ένστικτό σας.

Καρκίνος: Αυτή η όψη σας ανοίγει τους ορίζοντες. Δείχνει νέα σχέδια και πλάνα.

Λέων: Ο Ποσειδώνας τώρα είναι στα οικονομικά και ο Δίας σε δουλειά και υγεία. Σε οικονομικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, κυρίως όταν σας υπόσχονται πολλά.

Παρθένος: Απέναντί σας είναι ο Ποσειδώνας. Προσοχή στους ανθρώπους που εξιδανικεύετε. Τώρα το εξάγωνο αυτό με τον Δία δείχνει μια καλύτερη στιγμή να συμβεί μια αληθινή σχέση.

Ζυγός: Ο Ποσειδώνας είναι στο κομμάτι της υγείας και της εργασίας για σας. Το εξάγωνο αυτό μπορεί να φέρει μια λύση σε ένα σχετικό πρόβλημα. Θέματα ακινήτων και σπιτιού μπορούν τώρα να ευνοηθούν.

Σκορπιός: Θέλει προσοχή τώρα στις εξιδανικεύσεις. Ωστόσο, μπορεί όντως να γνωρίσετε κάποιον που θα σας κάνει κλικ και δε θα είναι ο θησαυρός που γίνεται άνθρακας. Τώρα μπορεί να είναι πιο εύκολο για σας να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Τοξότης: Ο κυβερνήτης σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Αν σας άγχωνε το θέμα ενός σπιτιού, φέτος μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις και να βρείτε λύσεις.

Αιγόκερως: Ο Ποσειδώνας είναι στο κομμάτι της επικοινωνίας, των σπουδών και των συμφωνιών. Κάνει εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας άρα πιο εύκολα θα έρθουν νέα πράγματα στη ζωή σας. Νέες προτάσεις, ωραίες συμφωνίες με οικονομικό αντίκτυπο. Προσοχή με στενούς συγγενείς τώρα.

Υδροχόος: Τα οικονομικά εδώ και πολύ καιρό σας δημιουργούν μια αστάθεια. Δε σας αφήνουν να νιώσετε σιγουριά και σταθερότητα. Εδώ έχετε μια βοήθεια που έρχεται από τον Δία. Κάτι γίνεται και σας σώζει όμως. Αυτή τη χρονιά τα έσοδά σας θα αυξηθούν.

Ιχθείς: Τώρα το εξάγωνο σας κάνει αισιόδοξους, καμια φορά και λίγο παραπάνω απ’το κανονικό. Θετικά τα πράγματα με φίλους και συνεργάτες, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed