Έκλειψη Φεβρουαρίου και εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

12-18 Φεβρουάριου

Την Πέμπτη έχουμε έκλειψη και έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια της επιρροής της. Η εβδομάδα αυτή θα έχει μια μεγαλύτερη ρευστότητα και αστάθεια, αυτό σηματοδοτεί και η έκλειψη που είναι σε σύνοδο με τον Ερμή.

Προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Πάντα σε περιόδους εκλείψεων υπάρχει μια έντονη κατάσταση σε μετεωρολογικό και γεωφυσικό επίπεδο.

Στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει ο Ήλιος και ο Ερμής στους Ιχθείς ενώ εκεί βρίσκεται ήδη η Αφροδίτη από την Κυριακή.

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και συμφωνίες αλλά μην κλείσετε κάτι τώρα, μην υπογράψετε πάνω στην έκλειψη.

Κριός: Με την έκλειψη ευνοείστε στις συλλογικές δραστηριότητες. Η έκλειψη είναι στους φίλους και συνεργάτες σας. Θα ασχοληθείτε με νέα πράγματα και θα θέσετε στόχους. Κάποια πράγματα που είχαν βγει το καλοκαίρι στην επιφάνεια επανέρχονται τώρα και θα πάρουν μια άλλη τροπή.

Ταύρος: Αυτή η έκλειψη δίνει έμφαση στην καριέρα. Ενδεχομένως να υπάρξει μια νέα επαγγελματική πρόταση. Επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου. Τώρα μπορεί να συζητήσετε για μια νέα θέση εργασίας, ένα αναπάντεχο νέο που προκύπτει τώρα. Προσέξτε τη σχέση σας με ανωτέρους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας.

Δίδυμοι: Δεν είναι μια αρνητική έκλειψη γιατί δεν είναι σε κόντρα με εσάς. Η έκλειψη αυτή κάνει τρίγωνο άρα είναι βοηθητική για σας. Σας καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να οργανώσετε ένα ταξίδι. Παράλληλα υπάρχει και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό είναι ζόρικο για σας. Θα υπάρξει κινητικότητα σε μια σχέση, ένα επαγγελματικό deal. Τις σημαντικές αποφάσεις σας αφήστε τις για τον άλλο μήνα.

Καρκίνος: Η εβδομάδα ξεκινά απαιτητικά αλλά τελειώνει με θετικές προδιαγραφές γιατί σας ταιριάζουν οι επιρροές που έρχονται στους Ιχθείς. Ένα ταξίδι θα σας ανεβάσει το κέφι. Στα συναισθηματικά έρχεται μια πιο γλυκιά κατάσταση με τον σύντροφό σας. Η έκλειψη επηρεάζει κυρίως τους Καρκίνους του Ιουλίου και αφορά τα οικονομικά.

Λέων: Αυτό είναι το τελευταίο εμπόδιο του χειμώνα για σας. Οι μετά τις 17 Αυγούστου Λέοντες είχαν μια επιρροή από τον Αύγουστο και τώρα θα έρθουν θέματα που τότε σας απασχόλησαν περισσότερο. Μεγάλη έμφαση στο θέμα των σχέσεων και συνεργασιών. Εκεί θα υπάρξει μια ένταση. Γενικά προσπαθήστε να μην οριστικοποιήσετε κάτι τώρα. Καλύτερα την επόμενη εβδομάδα.

Παρθένος: Η έκλειψη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους μετά τις 16 Σεπτεμβρίου. Ταράζει τα ύδατα στην εργασία και την υγεία. Μια αλλαγή στην καθημερινότητα της δουλειάς έρχεται. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Κάντε κάτι για να βελτιώσετε αυτούς τους δύο τομείς κάνοντας αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός: Δεν είναι αρνητική για σας η έκλειψη. Αφορά περισσότερο τις ερωτικές σχέσεις και μπορεί να φέρει κάτι καινούργιο, αμέσως μόλις τελειώσει το παλιό. Θέματα παιδιών και οικογένειας βγαίνουν στην επιφάνεια. Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι μετά τις 14 Οκτωβρίου.

Σκορπιός: Προσοχή σε όλα, στα θέματα υγείας, στα επαγγελματικά, στις σχέσεις, στο σπίτι. Γενικά να είστε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα σε κάθε τομέα. Αν κάτι δεν πάει καλά σε μια σχέση, κάντε ένα βήμα πίσω και μη σας πιάνει ο εγωισμός σας. Από τις 18 του μήνα ξεκινά μια καλύτερη περίοδος για τους Σκορπιούς.

Τοξότης: Είναι μια έντονη εβδομάδα και στα φόρτε της είναι η επικοινωνία. Με τον Άρη στο ζώδιό σας μπορεί και να εκνευρίζεστε πιο εύκολα. Προσέξτε λίγο Τετάρτη μέχρι Παρασκευή τις μετακινήσεις σας. Λίγη ψυχραιμία στον δρόμο για να μην υπάρξουν προβλήματα. Στις καθημερινές σχέσεις σας δώστε τόπο στην οργή και μην απαντάτε.

Αιγόκερως: Η εβδομάδα ξεκινά με μια ένταση αλλά θα ολοκληρωθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Αυτή η έκλειψη για κάποιους από σας θα είναι μια απογοήτευση σε προσωπικό επίπεδο ή σε οικονομικό. Από τις 18 του μήνα και μετά μπαίνετε σε ένα ανάλαφρο διάστημα.

Υδροχόος: Προσοχή τις ημέρες της έκλειψης γιατί γίνεται στο ζώδιό σας. Απρόοπτα και ξαφνικά πράγματα θα συμβούν που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση. Προσοχή σε θέματα υγείας. Αυτή η χρονιά θα φέρει αλλαγή σε σχέσεις και συνεργασίες, χωρίς να είναι αναγκαστικά κακό.

Ιχθείς: Μπορεί με την έκλειψη αυτή κάτι από το παρελθόν σε εκκρεμότητα να εμφανιστεί πάλι. Ίσως κάτι σας απασχολήσει περισσότερο. Προσοχή στην υγεία σας εσείς οι γεννημένοι τον Μάρτιο. Περισσότερες λύσεις θα δοθούν μετά τις 18 του μήνα με τον Ερμή στο ζώδιό σας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου: