Εκλείψεις Ιουλίου: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στην εκπομπή «Stars System»

Αφιέρωμα στις εκλείψεις του Ιουλίου και πώς θα επηρεάσουν τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Στις 2 Ιουλίου έχουμε Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο και στις 17 Ιουλίου Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, οι οποίες συμβολίζουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.

Κριός: Το ενδιαφέρον στρέφεται σε φιλοδοξίες και καριέρα. Έχετε καταβάλει προσπάθεια και τώρα θα δείτε το ψυχικό κόστος. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Η οικογένεια και το σπίτι θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Τώρα μπορείτε και να μετακομίσετε.

Ταύρος: Είναι λίγο πιο θετικά τα πράγματα για σας συγκριτικά με τους άλλους. Οι εκλείψεις γίνονται σε έναν τομέα που είστε ούτως ή άλλως συγκεντρωμένοι. Σε αυτές τις εκλείψεις θα δείτε ότι χρειάζεται να διευρύνεται την κατανόησή σας. Προετοιμαστείτε στα επαγγελματικά, μάθετε παραπάνω πράγματα. Μπορεί να ταξιδέψετε και να σας απασχολήσουν νομικά θέματα.

Δίδυμος: Στα οικονομικά σας γίνονται οι εκλείψεις τώρα. Έχετε γνωριμίες και ιδέες που θέλουν χρήματα για να υλοποιηθούν και σωστή εμπιστοσύνη στα άτομα που γνωρίσατε. Να είστε προσεκτικοί. Μη νομίζετε ότι είναι αναγκαστικά κάτι αρνητικό, μπορεί να είναι κάτι θετικό.

Καρκίνος: Η πρώτη έκλειψη, ειδικά για σας, επηρεάζει άμεσα τον εαυτό σας, τις συνεργασίες, τον γάμο, τις σχέσεις. Πρέπει να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Μην περιμένετε από τους άλλους, πρέπει εσείς να το ζητάτε και να κινητοποιηθείτε. Ένας γάμος ή ένας χωρισμός έρχεται, μια αλλαγή δηλαδή. Η δεύτερη έκλειψη, ειδικά, δείχνει την τάση ρήξεων, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Την περίοδο των εκλείψεων μπαίνουν και άνθρωποι στη ζωή μας που παίζουν καταλυτικό ρόλο.

Λέων: Πρέπει τώρα να δείτε τις ευθύνες σας και ίσως να βάλετε σωστές προτεραιότητες. Την ίδια περίοδο με τις εκλείψεις μπαίνουν πολλοί πλανήτες στο ζώδιό σας και τα πράγματα θα είναι μπερδεμένα. Αν υπάρχει μια ενόχληση, μην το αφήσετε, δείτε το τώρα. Θέματα υγείας δεν είναι να τα αφήνουμε ανεξέλεγκτα.

Παρθένος: Οι εκλείψεις για σας επηρεάζουν δημιουργικότητα, δημιουριγκά σχέδια και κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή σας. Μια εγκυμοσύνη μπορεί να προκύψει τώρα αν σας ενδιαφέρει. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να γίνουν τώρα σε ερωτικές ή φιλικές σχέσεις.

Ζυγός: Θα θέλετε να μείνετε λίγο πιο μόνοι σας. Να αναλογιστείτε εμπειρίες και παρελθόν, να κάνετε μια ανασκόπηση και να επιλέξετε σωστά τους μελλοντικούς στόχους. Μια μελαγχολία μπορεί τώρα να έρθει.

Σκορπιός: Οι εκλείψεις είναι στα επαγγελματικά σας που θα είναι και ο Άρης και θα γυρίσει ανάδρομος και ο Ερμής. Έχετε έναν αναβρασμό, μια αναθεώρηση μέσα σας. Μυστικά έχετε; Μπορεί τώρα να αποκαλυφθούν. Αλλαγές κάνετε και γνώμες αλλάζετε. Προσοχή μη λέτε επιπόλαια τη γνώμη σας και μην είστε υπερβολικοί.

Τοξότης: Στα οικονομικά αυτές οι εκλείψεις για σας. Μέσα από αυτές τις εκλείψεις είναι σα να κραυγάζετε να φύγει το βάρος των οικονομικών από πάνω σας. Πρέπει να τακτοποιηθούν τώρα τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως: Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας. Καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ίσως γίνεστε πολύ απαιτητικοί με τον εαυτό σας και στερείστε τη χαρά. Πρέπει να γίνετε πιο υπεύθυνοι απέναντι στον σύντροφό σας και να τον ελαφρύνετε. Το ίδιο ισχύει και στη δουλειά σας. Πρωταγωνιστείτε στις εκλείψεις αυτές άρα θα έχετε μεγαλύτερη φόρτιση σε συναισθηματικό επίπεδο και ίσως νιώθετε πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Την περίοδο των εκλείψεων καλό είναι να προσέχετε και την υγεία σας.

Υδροχόος: Οι εκλείψεις κλείνουν κύκλους και κάνουν ξεκαθαρίσματα. Φέρνει και νέα άτομα στη ζωή σας. Τώρα, επίσης, χρειάζεστε χρόνο να δώσετε στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε. Οι εκλείψεις παίζουν με την ψυχολογία σας και καλό θα ήταν τώρα να ενισχύετε τον οργανισμό σας για να μη χτυπήσει κανένα ψυχοσωματικό.

Ιχθείς: Οι εκλείψεις αυτές για σας φέρνουν αναθεωρήσεις σε στόχους και σχέδια για το μέλλον. Τα οικονομικά των επαγγελματικών σας προβληματίζουν τώρα για να βρείτε τρόπους να τα αυξήσετε. Ένα άγχος στην καθημερινότητα έρχεται σε αυτές τις εκλείψεις.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.