Αύγουστος 2017: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Κώστα Λεφάκη

Προετοιμάσου για τον πιο cool μήνα του χρόνου

ΚΡΙΟΣ

Οι εκλείψεις του μήνα σε αναγκάζουν να είσαι περισσότερο προσεκτική και επιφυλακτική. Η πρώτη είναι της Σελήνης στις 7 και θα επηρεάσει τις φιλικές σου σχέσεις προκαλώντας αρκετή ένταση στο περιβάλλον. Τα σχέδιά σου κράτησέ τα μυστικά και μην ανοίγεσαι σε ανθρώπους που δε σκέφτονται το ίδιο μ’ εσένα, καθώς η έκλειψη του Ήλιου στις 21 θα δυσκολέψει τη συνεννόηση και θα σου δείξει ότι χρειάζεσαι αρκετή διπλωματία για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Μια καλοκαιρινή αγάπη δεν είναι αυτό που δείχνει!

ΕΥ ΖΗΝ Φρόντισε το σώμα σου και μην αλλάζεις τώρα το πρόγραμμα της διατροφής ή της άσκησής σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι σε διακοπές, πρόσεξε πώς ξοδεύεις τα χρήματά σου. Αν είσαι στην εργασία σου, να ξέρεις ότι οι τωρινές σου προσπάθειες δε θα ανταμειφθούν άμεσα. Πρέπει όμως να παραμείνεις στο προσκήνιο και να μην εγκαταλείψεις τις επιδιώξεις σου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 7 σου φέρνει εκνευρισμό, επειδή δε σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ η έκλειψη του Ήλιου στις 21 εντείνει το ήδη υπάρχον οικονομικό ζήτημα.

ΕΥ ΖΗΝ Αξιολόγησε τις προτεραιότητές σου και δώσε σημασία σε ό,τι μπορεί να επιτευχθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος παίζει πάντα έναν ιδιαίτερο ρόλο στον ψυχισμό σου και έχει ειδικό βάρος για τις σχέσεις και την ιδιοσυγκρασία σου. Είναι λοιπόν ο μήνας που θα σε αναγκάσει να γίνεις πιο διπλωματική και πιο ευέλικτη όσον αφορά τις επιδιώξεις σου, καθώς η έκλειψη της Σελήνης στις 7 επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον σου. Επίσης, η έκλειψη του Ήλιου στις 21 σου βάζει προσωπικά διλήμματα στις αισθηματικές σου αναζητήσεις και ικανοποιήσεις. Μην κρίνεις όμως τόσο αυστηρά τον εαυτό σου!

ΕΥ ΖΗΝ Να είσαι αισιόδοξη στα αισθηματικά σου και να έχεις την πρέπουσα υπομονή!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κράτησε αποστάσεις από εκείνους που προσπαθούν να σε επηρεάσουν προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Δώσε προτεραιότητα στη διαχείριση ή τη βελτίωση των οικονομικών σου, καθώς οι εκλείψεις του μήνα σε αναγκάζουν να εκτεθείς χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7 δημιουργεί σκηνικό ανασφάλειας, ενώ η έκλειψη του Ήλιου στις 21 σου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσεις να ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση μέσα από γεγονότα που δεν είχες υπολογίσει.

ΕΥ ΖΗΝ Εκμεταλλεύσου τις καλές σου σχέσεις με σημαντικούς ανθρώπους και κάνε τα βήματα που πρέπει για να βελτιώσεις τη θέση σου.

 

ΛΕΩΝ

Ειδικό βάρος έχει αυτός ο μήνας για εσένα, καθώς εκτίθεσαι άμεσα στην επήρεια των εκλείψεων. Η πρώτη είναι σεληνιακή και έχει σταδιακή κορύφωση δημιουργώντας σου αδιέξοδα όσον αφορά την εργασία, το πώς πρέπει να καλύψεις τις ανάγκες σου και το ποιος θα είναι δίπλα σου στα δύσκολα. Η δεύτερη είναι ηλιακή στο ζώδιό σου και θα σε αναγκάσει να αναδιπλωθείς, να αναθεωρήσεις σχέσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες σε όποιον τομέα θεωρείς ότι χρειάζεται βελτίωση.

ΕΥ ΖΗΝ Μείνε σταθερή στις απόψεις σου, αλλά ευέλικτη στις συνεννοήσεις σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο Αύγουστος θα σε βοηθήσει να πάρεις ορισμένες αποφάσεις και να απαλλαγείς από ανθρώπους που δε στάθηκαν στο ύψος τους όταν τους χρειάστηκες. Οι εκλείψεις θα σε βοηθήσουν να κλείσεις πόρτες και να δώσεις προτεραιότητα στις επιθυμίες σου. Η έκλειψη Σελήνης στις 7 θα ενεργοποιήσει αναπάντεχα γεγονότα, ενώ θα επηρεάσει και θέματα υγείας. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 σε θέλει στις επάλξεις όσον αφορά τις οικονομικές σου δοσοληψίες, τις σχέσεις με αγαπημένους αλλά και όσους βρίσκονται στο καθημερινό σου περιβάλλον.

ΕΥ ΖΗΝ Δημιούργησε εσύ τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τις θέσεις και τα συμφέροντά σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου αν δε θέλεις να βρεθείς προ απροόπτου. Κάποιοι άνθρωποι που σε υποστήριζαν στις επιλογές σου τώρα πρέπει να ασχοληθούν με τις δικές τους σοβαρές υποθέσεις, αλλά αυτό οφείλεται στην επήρεια των εκλείψεων. Η σεληνιακή έκλειψη στις 7 δημιουργεί αναστάτωση στον ψυχισμό σου, προκαλεί υπαρξιακά θέματα και σε αναγκάζει σε αναδίπλωση των επιδιώξεών σου. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 θα επηρεάσει τις διακοπές, τη διάθεση και τη σχέση σου με φίλους αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΕΥ ΖΗΝ Η ψυχική σου ηρεμία θα σε βοηθήσει να πάρεις τις αποφάσεις που καθυστερείς τόσο καιρό!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αναστάτωση του μήνα σε βοηθά να δεις πιο καθαρά τις ανάγκες σου, να περιορίσεις τις περιττές συναναστροφές και να συγκεντρωθείς στις προσπάθειες που καταβάλλεις για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Η έκλειψη Σελήνης στις 7 θα επηρεάσει κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες στην οικογένεια, θα δημιουργήσει υπόγεια ένταση σε σχέσεις με αντιπάλους και θα ενισχύσει κάποιες φυγόκεντρες δυνάμεις σε σημαντικές συνεργασίες. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 συνεχίζει να πυροδοτεί τις δυσκολίες στην εργασία και επηρεάζει εποχικές εργασίες, σχέσεις και επιδιώξεις που δε σχετίζονται με την πραγματικότητα.

ΕΥ ΖΗΝ Εστίασε στην προσωπική σου ζωή και όσα πραγματικά επιθυμείς!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος θα σε βοηθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες, να κινηθείς ανεξάρτητα και, αν πρέπει, να κολυμπήσεις και ενάντια στο ρεύμα επειδή πρέπει να υποστηρίξεις καλύτερα τις επιλογές σου. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7 θα φέρει και θα πάρει ανθρώπους από την καθημερινότητά σου και, μετά από ένταση στα αισθηματικά σου, θα βελτιώσει τη συνεννόηση με το σύντροφό σου. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 θα επηρεάσει κυρίως τα οικονομικά σου, αλλά θα σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

ΕΥ ΖΗΝ Οι ευαισθησίες σου πρέπει να παραμείνουν αθέατες, εκτός κι αν έχεις απόλυτη ανάγκη να πάρεις εξηγήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ο μήνας που θα περιορίσει τις επιδιώξεις σου όσον αφορά θέματα προσωπικής και αισθηματικής ικανοποίησης. Η αιτία είναι οι άλλοι που φαίνεται να μη συμφωνούν ούτε με τις απόψεις ούτε με τις πράξεις ή τις επιδιώξεις σου. Οι εκλείψεις θα σε ταλαιπωρήσουν, αλλά δε θα σε βλάψουν. Η σεληνιακή έκλειψη στις 7 θα φέρει απρόοπτα που θα αλλάξουν το πρόγραμμά σου, ενώ η έκλειψη του Ήλιου στις 21 θα σου φέρει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει καθώς επίσης και μια ανησυχία όσον αφορά τις επαγγελματικές σου εξελίξεις και δραστηριότητες.

ΕΥ ΖΗΝ Έχεις πολλά να δώσεις, αλλά φρόντισε να τα δώσεις σε όποιον το αξίζει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου μεταβάλλεται συχνότερα από άλλες φορές και θα πρέπει να προσέχεις την έκθεσή σου τόσο σε υπαρκτούς όσο και σε φανταστικούς κινδύνους. Οι εξελίξεις στα θέματα που σε αφορούν καθυστερούν και αυτό σε εκνευρίζει ακόμα περισσότερο. Η έκλειψη Σελήνης στις 7, ακριβώς στο ζώδιό σου, σε γεμίζει αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21, στον απέναντί σου Λέοντα, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτές σου τις ανησυχίες και να σε κάνει πιο ευάλωτη όσον αφορά τα αισθηματικά σου.

ΕΥ ΖΗΝ Να είσαι προσεκτική με τα χρήματα, τα αισθήματα και τις δοσοληψίες σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας θα σε αναγκάσει να χρησιμοποιήσεις όσες ψυχικές εφεδρείες διαθέτεις για να παραμείνεις στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Οι διακοπές φαίνεται να σε απασχολούν, γιατί σε κάποια στιγμή δέχθηκες μια πρόταση που δεν ήθελες. Η έκλειψη Σελήνης στις 7 δημιουργεί αμφιβολίες όσον αφορά τα αισθήματα του συντρόφου σου, ενώ η έκλειψη του Ήλιου στις 21 σε φέρνει αντιμέτωπη με τις ίδιες σου τις επιλογές. Ευτυχώς, έχεις περιθώρια να αλλάξεις συμπεριφορά και στρατόπεδο.

ΕΥ ΖΗΝ Τόλμησε να αλλάξεις αυτά που σε ενοχλούν στην καθημερινότητά σου και γίνε πιο τολμηρή και αποφασιστική στις τομές που επιδιώκεις στις σχέσεις σου!

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.