Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Τι πρέπει να προσέχει κάθε ζώδιο

Με την γέννηση της νέας σελήνης δηλαδή το νέο φεγγάρι που ξεκινά οι αλλαγές είναι ήδη αισθητές και τα πράγματα παίρνουν μια νέα μορφή. Αναλυτικά οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός
Ένταση και γεγονότα προμηνύονται για εσάς την εβδομάδα που ξεκινά. Η αισθηματική και προσωπική σας ζωή θα δεχθούν πιέσεις από το περιβάλλον και πρέπει να αντεπεξέλθετε με μαεστρία. Κάποιες αλλαγές θεωρούνται αναπόφευκτες και δεν πρέπει να τις φοβηθείτε. Μην αφήνετε στην τύχη οικονομικές ή περιουσιακές διεκδικήσεις και μην επιτρέπετε στον εαυτό σας λάθη τακτικής. Οι ανασφάλειες λόγω των γεγονότων που αντιμετωπίζετε επιδρούν στην ψυχολογία σας και επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Οι κάθε είδους σχέσεις σας περνούν μια περίοδο αναθεώρησης και αναπροσαρμογής. Γενικά το διάστημα σας θέλει προσεκτικούς, επιφυλακτικούς και υποψιασμένους.

Ταύρος
Η περίοδος είναι πολύ σημαντική για τις επιδιώξεις σας και πρέπει να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προωθήσετε συμφέροντα και να πλησιάσετε τους στόχους σας. Εμπόδια θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο δρόμο σας και, αν δεν τα υποτιμήσετε, θα καταφέρετε να τα παραμερίσετε οριστικά. Οι δυσκολίες στην εργασία χρειάζονται μεθοδικότητα αλλά και ψυχραιμία εκ μέρους σας. Η κοινωνική σας δραστηριότητα διευρύνεται και γι αυτό δεν πρέπει να χάνετε την αίσθηση του χρόνου. Το μέτρο σε όλες σας τις δράσεις θα αποδειχτεί πολύτιμη δικλείδα ασφαλείας για εσάς σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη περίοδο.

Δίδυμοι
Σε έξαρση βρίσκονται οι επαγγελματικές σας δραστηριότητας, αλλά και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός, κυρίως για τους πιο φιλόδοξους και πιο εκτεθειμένους από εσάς. Η εργασία όμως μπορεί να αποδειχτεί το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτύξετε τις δυναμικές σας αποφάσεις και να επηρεάσετε προσεκτικά, αλλά θετικά τις εξελίξεις. Ιδιαίτεροι άνθρωποι και φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε τον όποιο εφικτό στόχο σας. Στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή αποφύγετε να είστε απόλυτοι και ιδιότροποι, όσο δικαιολογημένη και αν είναι μια τέτοια σας συμπεριφορά. Οικονομικά υπάρχουν τομείς που θα αποφέρουν κέρδη, αρκεί να ακολουθήσετε τους κανόνες της αγοράς και να μην πάρετε υπερβολικό ρίσκο.

Καρκίνος
Αντμετωπίστε έγκαιρα τα προβλήματα που σας απασχολούν και σας εμποδίζουν να αναπτύξετε δραστηριότητα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αποφύγετε να δώσετε υπερβολική σημασία σε ότι διαταράσσει την προσωπική σας ζωή, καθώς έτσι κρατάτε περισσότερα μέτωπα ανοιχτά. Ένα θέμα υγείας στο κοντινό σας περιβάλλον θα αναστατώσει αρκετούς από εσάς, γι αυτό φροντίστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες καταστάσεις με ψυχραιμία. Την εβδομάδα αυτή προβάλει έντονο το ενδεχόμενο διαφωνιών και παρεξηγήσεων με ανθρώπους που αργότερα θα εκτιμήσετε περισσότερο. Οι έχοντες σχέση διατηρήστε την αλώβητοι από εξωτερικούς παράγοντες, ενώ οι ελεύθεροι από εσάς μη βιαστείτε να ενδώσετε σε κάποια πρόσκαιρη γνωριμία.

Λέων
Πολλές ευθύνες, δυλειές και υπερένταση φέρει για εσάς η εβδομάδα και δεν έχετε άλλο τρόπο αντιμετώπισής τους παρά την εργατικότητα, την υπομονή και την διπλωματία. Οι τυπικές δυσκολίες δεν είναι ανυπέρβλητες και το έχετε αποδείξει και στο παρελθόν. Οι κατάλληλες σχέσεις βοηθούν να πάρετε κατάλληλες αποφάσεις και να δημιουργήσετε γύρω σας ένα περιβάλλον ασφάλειας. Παρόλα αυτά χρειάζεται να είστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε συζητήσεις, επικείμενες συμφωνίες, αλλά και μετακινήσεις. Αισθηματικά, μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες ή τις ανασφάλειες του συντρόφου σας, αλλά εξηγήστε ότι οι προτεραιότητές σας είναι διαφορετικές από τις δικές του αυτήν την περίοδο.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed