Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε ζώδιο

Κάτι η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, κάτι ο νέος χρόνος που ακόμα δεν έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, αυτός ο μήνας φαίνεται να έχει λίγο από όλα. Πως θα κυλήσει όμως αυτή η εβδομάδα αστρολογικά για τα ζώδια; Διάβασε τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

Κριός: Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να απεξαρτηθείτε από καταστάσεις και από ανθρώπους που λειτούργησαν καταπιεστικά για μεγάλο διάστημα. Η ένταση και τα γεγονότα στην εργασία συνεχίζουν την πορεία τους μέσα από αντιθέσεις, εντάσεις, λεκτικές προσπάθειες. Θα καταφέρετε να έχετε αποτέλεσμα όμως ή να έχετε τις απαραίτητες διασαφηνίσεις. Η στενή προσέγγιση του Άρη με την Αφροδίτη σε ένα νευραλγικό σημείο του ωροσκοπίου σας, σας κρατά σε επιστράτευση και στον ερωτικό τομέα. Πάντως η Πανσέληνος και ο Ερμής που μπαίνει στον Υδροχόο θα λειτουργήσουν λυτρωτικά για όσους από εσάς έχετε την εξυπνάδα και την αντίληψη να αποσοβείτε τις δυσκολίες και τους κινδύνους και να εκμεταλλεύεστε την ευκαιρία.

Ταύρος: Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσάς. Η επιρροή της είναι αρκετά δυσμενής και καθοριστική. Αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Αλλάζει τις ισορροπίες στις βασικές σας σχέσεις. Νιώθετε τους δικούς σας να σας καταπιέζουν περισσότερο με τα αιτήματά τους. Δυσκολεύεστε και στα οικογενειακά ώστε να βρεθεί λύση σε ένα ζήτημα οικονομικής φύσεως, ή για την υγεία ενός δικού σας ανθρώπου. Ο Άρης όμως εξακολουθεί να παίζει έναν εποικοδομητικό ρόλο από τη θέση του στον Αιγόκερω για τα σοβαρά ζητήματα της ζωής σας που σας απασχολούν αυτήν την εποχή. Στηριχτείτε επάνω του και προχωρήστε!

Δίδυμοι: Το κλίμα που αναπτύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα εντείνεται στη διάρκεια της Πανσελήνου που μεσολαβεί. Ο Ερμής θα παίξει περισσότερο νευραλγικό ρόλο στην ενίσχυση της επιδ3εξιότητας που θα αναπτύξετε για να τα προλάβετε και να τα καταφέρετε. Στα ερωτικά δεν αλλάζει πολύ η ατμόσφαιρα αρκεί να μείνετε προσαρμοσμένοι στο κλίμα που επικρατεί. Οικονομικά οι ελπίδες δεν χάνονται και ίσως, πολλοί από εσάς τύχετε μιας ενίσχυσης ‘ή μιας προσφοράς που δεν είχατε υπολογίσει ως τώρα.

Καρκίνος: Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου έρχεται να παγιώσει καταστάσεις με έναν έντονο τρόπο, Θα αλλάξει ισορροπίες και θα σας υποχρεώσει να υιοθετήσετε καινούρια τακτική σε όλη τη γκάμα των σχέσεων προκειμένου να αποφύγετε συγκρούσεις και να βελτιώσετε συνεννοήσεις. Κάποια γεγονότα θα χαρακτηριστούν περισσότερο ψυχολογικά, παρά ουσιαστικά. Όμως, επειδή λειτουργείτε πολύ με το συναίσθημα, άθελά σας θα μεγεθύνετε τη φύση τους, που καλύτερα να το αποφύγετε. Τουλάχιστον , φροντίστε να είστε σωστοί και συνεπείς στην κοινωνική και στην επαγγελματική σας συμπεριφορά.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed