Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και ήδη η πορεία των πλανητών φαίνεται ξεκάθαρα πως μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Ποιες θα είναι όμως οι προβλέψεις της εβδομάδας;

Κριός: Φανείτε προνοητικοί σε οικογενειακά θέματα και μην είστε απόλυτοι και ευερέθιστοι σε μια επαγγελματική συνεργασία, ή σε μια αισθηματική σχέση. Δεν θα ήταν άσκοπο να προσέχετε την υγεία κάποιου δικού σας, αν παραπονείται για ενοχλήσεις. Οι ελεύθεροι επιχειρηματίες φανείτε συντηρητικοί στις επενδύσεις σας και όλοι, μη ριψοκινδυνεύετε χρήματα σε έξοδα και αβέβαιες τοποθετήσεις. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε διαρκή ένταση.

Ταύρος: Αντιθέσεις, αναβολές και έγνοιες θα υπάρξουν στο άμεσο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον σας και εσείς, θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι και κουρασμένοι για να κρίνετε και να αντιδράσετε σωστά. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εργασία σας και αποφύγετε ανοιχτές αντιθέσεις. Επίσης μην ξεκινήσετε νομικούς αγώνες καθώς προβλέπεται να έχουν διάρκεια και αμφίβολο αποτέλεσμα. Σκεφτείτε με ποιον άλλο τρόπο μπορείτε να αποκαταστήσετε μια απώλεια.

Δίδυμοι: Φανείτε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε χρήματα, ή να υπολογίσετε λάθος τις δυνατότητές σας, αλλά και τις εξελίξεις. Απρόοπτες δυσκολίες μπορεί να σας αφήσουν εκτεθειμένους σε υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει. Όλα αυτά θα περάσουν γρήγορα, αλλά είναι ικανά να σας ενοχλήσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Οργανωθείτε καλύτερα στην καθημερινότητά σας και έχετε υπομονή, όταν οι άλλοι δείχνουν να μη συμμερίζονται τις ανάγκες σας!

Καρκίνος: Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, να μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορεί να σας δυσκολέψουν και μη ριψοκινδυνεύετε με αμφιβόλου επιτυχίας επενδύσεις. Ακόμη, μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές ή επεκτάσεις στην εργασία σας και αποφύγετε όσο γίνεται τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας. Οι ευάλωτες σχέσεις κινδυνεύουν να διαταραχθούν ακόμα περισσότερο από μια άστοχη, δική σας ενέργεια.

Διάβασε την συνέχεια εδώ 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed