Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Όσα πρέπει να προσέχει κάθε ζώδιο

Μπορεί ο Ερμής να βρίσκεται σε δυσαρμονία με τα περισσότερα ζώδια και η εβδομάδα να θέλει προσοχή, όμως τι γίνεται με τους υπόλοιπους πλανήτες; Αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη.

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στον Λέοντα που τονίζει την διάθεση σας και ενισχύει τις φυσικές σας δυνάμεις. Η περίοδος σας βοηθά να κάνετε νέα σχέδια για το οικονομικό σας μέλλον. Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και αλλάζει το κλίμα της καθημερινότητας και σας κάνει πιο επικοινωνιακούς. Αξιοποιήστε κάποια ξεχασμένα ταλέντα σας ή υιοθετήστε μια νέα πολιτική στον επαγγελματικό τομέα. Η συναισθηματική σας καθημερινότητα προβλέπεται πλούσια, γεγονός που θα σας ανταμείψει για την περίοδο αναμονής που ζήσατε. Απολαύστε αυτή την εκδοχή.

Ταύρος
Πολλοί θα αναλωθείτε καταναλωτικά αλλά φροντίστε τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο και να αγοράσετε πράγματα αναγκαία και χρήσιμα. Αποφύγετε την υπερκόπωση, και την εμμονή σε καταστάσεις που καταναλώνουν απλά ενέργεια και χρήματα. Έχετε ευκαιρίες για μικρά ταξίδια που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Κάποιοι θα επιμεληθείτε το χώρο του σπιτιού, ή της εργασίας και κάποιοι άλλοι θα τακτοποιήσετε λογαριασμούς και εκκρεμότητες με τρίτους. Φροντίστε την εικόνα σας και την καλή σας διάθεση, ότι και αν κάνετε, όσο ασήμαντο και αν φαντάζει στα μάτια σας. Έχει σημασία να νιώσετε καλά!

Δίδυμοι
Αρκετή ένταση φέρνει η απόφαση να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα ζωής. Θέματα πρακτικά, συναισθηματικά αλλά και θέματα κύρους και δικής σας φιλοδοξίας θα σας απασχολήσουν. Η καθημερινότητα προβλέπεται σύνθετη ενώ η κατανάλωση ενέργειας και χρήματος θα είναι αναπόφευκτη. Ένας δικός σας άνθρωπος θα βελτιώσει με τις πράξεις του την διάθεσή σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μια είδηση έχει διπλή ανάγνωση και θα πρέπει να περιμένετε πριν πάρετε θέση σε κάποιο καίριο για εσάς ζήτημα, το οποίο αφορά σε πολλούς ανθρώπους γύρω σας.

Καρκίνος
Το διάστημα που ακολουθεί θα έχει μικρές καθυστερήσεις οικονομικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα μια γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σας εφοδιάζει με την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να υπερασπιστείτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν, να μην ριψοκινδυνεύετε στον οικονομικό τομέα περισσότερο από όσο χρειάζεται, να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να μην δοκιμάζετε τα όρια της αντοχής σας. Το προσωπικό περιβάλλον σας προβληματίζει και σας αναγκάζει να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας. Μετακινήσεις για πρακτικά ζητήματα θα πιέσουν το χρόνο σας, αλλά θα αποδώσουν καρπούς στην πορεία τους.

Διάβασε την συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed