Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Τι αλλαγές θα δούμε αυτή την εβδομάδα και ποια ζώδια επηρεάζονται

Πώς θα κυλήσει η πρώτη -επίσημα πλέον, εβδομάδα του νέου χρόνου για καθένα από τα 12 ζώδια; Με τον Δία στους Ιχθύες μέχρι το Καλοκαίρι και τον Ερμή έτοιμο να μπει σε ανάδρομη πορεία από τα μέσα του μήνα, ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις για το τι πρέπει να περιμένουμε:

Κριός
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς φαίνεται να είστε αρκετά εκνευρισμένοι αλλά και δυναμικοί και οργανωτικοί και αυτό θα αποδειχτεί αρκετά επωφελές για την επαγγελματική σας πρόοδο. Φροντίστε λοιπόν να διοχετεύετε την δραστηριότητα σας εκεί που θα αξιοποιηθεί πραγματικά και θα σας οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους σας. Μην προσπαθήσετε να «οργανώσετε» τους άλλους σύμφωνα με τις απόψεις σας, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσετε σε αδιέξοδο μια σχέση φιλίας ή συνεργασίας που αυτή την στιγμή σας είναι χρήσιμη. Ενεργείστε με φρόνηση και ρεαλισμό για ένα προσωπικό σας ζήτημα και μην αφήνετε να σας παρασύρει η ευαισθησία και ο παρορμητισμός σας και βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Ταύρος
Με την είσοδο του 2022 είναι καιρός να βάλετε σε ένα δρόμο τα οικονομικά σας που χρειάζονται γενική αναδιοργάνωση αλλά μην βιαστείτε να κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο αυτές τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε κάποια απόφαση για επενδύσεις ή δάνεια και μην αφήνετε στην τύχη τυχόν περιουσιακά θέματα. Στην εργασία σας υπάρχουν ακόμα ευθύνες και δυσκολίες αλλά αν αποφασίσετε να έχετε υπομονή με τους συνεργάτες σας και ευελιξία στις απόψεις σας όλα θα διορθωθούν και όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας αλλά αντίθετα να επωφεληθείτε από τις γνωριμίες που έχετε για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δίδυμοι
Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να σας καταλάβουν μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια σχέση που είχε, ως τώρα, υποφέρει από αμοιβαίες παρεξηγήσεις αλλά και να σας οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα αν αφεθείτε στον παρορμητισμό και στην διάθεση σας να πείτε αυτά που νιώθετε χωρίς να υπολογίσετε και την διάθεση ή τα προβλήματα των άλλων. Εκτός από αυτόν τον τομέα που απαιτεί υπομονή και σκέψη, υπάρχουν πολλά που πρέπει να βάλετε σε τάξη. Μια βελτίωση στα οικονομικά σας θα είναι εφικτή, αν επωφεληθείτε από μια επαγγελματική ευκαιρία και αν αποφασίσετε να κουραστείτε περισσότερο για ένα χρονικό διάστημα. Αποφύγετε συζητήσεις και σχόλια στο περιβάλλον της εργασίας σας και φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος
Οι ιδέες σας, οι σκέψεις σας και γενικά η επικοινωνία σας θα υποστούν μία ξαφνική ένταση και πιθανή αναστάτωση με την είσοδο της νέας χρονιάς. Θέματα ή και σχέδια τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σπίτι ή την αίσθησή σας για ασφάλεια θα αποτελέσουν την βασική αιτία για οποιαδήποτε σύγκρουση ή για αντικείμενο σοβαρής και έντονης συζήτησης. Ακόμα, υπάρχει πιθανότητα ξαφνικής αναστάτωσης από ένα mail ή τηλέφωνο μέσα στο χώρο της ενασχόλησής σας. Είναι μια περίοδος όπου οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν μία ιδιαίτερη ένταση. Προσπαθήστε να θέσετε κάτω από προσωρινό έλεγχο τα συναισθήματά σας και αποφεύγετε τις οποιεσδήποτε συναλλαγές με τους άλλους.

Διάβασε την συνέχεια εδώ 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed