Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Γράφει για κάθε ζώδιο

Νέα εβδομάδα, νέοι στόχοι και ο Κώστας Λεφάκης έχει τις ζωδιακές απαντήσεις που ψάχνουμε στο τι θα γίνει αυτή την εβδομάδα.

Κριός
Η έκλειψη της Σελήνης στο τέλος της εβδομάδας προκαλεί μια περιστασιακή, χαοτική καθημερινότητα. Η ψυχολογία σας βαραίνει και τα οικονομικά σας αποδεικνύονται ανεπαρκή για να καλύψουν διογκωμένες ανάγκες. Ωστόσο, το επαγγελματικό καθήκον σας πιέζει να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ο Άρης στον Σκορπιό που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, αναγκάζεται να ανασύρει όλα τα αποθέματα του δυναμισμού σας για να μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας. Ο Ερμής τέλος παίζει ένα συμμαχικό ρόλο, ψυχολογικής φύσεως καθώς αρκετές φορές, θα βρεθούν άνθρωποι να σας βοηθήσουν για λίγο.

Ταύρος
Είσαστε οι πιο εκτεθειμένοι στο φαινόμενο της έκλειψης αυτήν την εβδομάδα. Ο τομέας που θα διαταραχθεί είναι οι σχέσεις σας, προσωπικές και κοινωνικές. Η μοίρα σας δοκιμάζει ιδιαίτερα στα αισθηματικά και στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Κάποιοι θα χωρίσετε αναπόφευκτα, αλλά αργότερα θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμο αυτό το γεγονός. Κάποιοι όμως θα έρθετε σε ανοιχτές ρήξεις με συγγενείς ή δικούς σας ανθρώπους. Το κακό είναι ότι αυτοί δεν θα υποχωρήσουν εύκολα και στην ουσία, το θύμα είστε εσείς. Οι αντιδράσεις και ο πόλεμος δεν θα ωφελήσουν καμία πλευρά. Πρέπει λοιπόν να πάρετε μια βαθιά ανάσα, να επιστρατεύσετε όση ψυχραιμία διαθέτετε, να συνθηκολογήσετε για λίγο με το κυρίαρχο κλίμα, από το να κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Δίδυμοι
Για σας η συνέπεια της έκλειψης θα φέρει μια σειρά περιστατικών που θα αναταράξουν για λίγο τις συνθήκες της δουλειάς σας. Οι περισσότερο ανεξάρτητοι επαγγελματικά, μπαίνετε σε μια φάση καινούριου αγώνα για τον οικονομικό εφοδιασμό που χρειάζεστε. Ο Ερμής στον Σκορπιό, που είναι κυβερνήτης σας, θα διατηρήσει τη νευρικότητα γύρω και μέσα σας και θα τονίσει την ικανότητά σας να διεισδύσετε σε καταστάσεις αλλά και να πληροφορηθείτε χρήσιμα πράγματα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αποτελεί ένα σωσίβιο στοιχείο στις σχέσεις σας με μεγάλες υποχρεώσεις, οικονομικές ή άλλες. Κυρίως είναι αυτό που θα παίξει ρόλο να εξυπηρετηθείτε οικονομικά, ή να αυξηθούν με κάποιο τρόπο τα καθημερινά σας έσοδα. Τέλος συνεχίστε να αποδεικνύεστε καλοί συντονιστές ετερόκλητων καταστάσεων.

Καρκίνος
Τα πράγματα κινούνται γρήγορα και επεισοδιακά τις μέρες που ακολουθούν. Ο πλανήτης ανεβάζει στροφές και το φεγγάρι είναι θυμωμένο έντονα. Η έκλειψη που θα συμβεί το προσεχές Σάββατο σας επηρεάζει προκαταβολικά σε νευραλγικούς τομείς. Νέα οικογενειακά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια και σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα διαταραχθούν. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και μη βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Δεν θα λείψει πάντως η αγάπη ενός ανθρώπου και η προσφορά κάποιου άλλου.

Διάβασε περισσότερα ζώδια εδώ 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed