Αστρολογικές προβλέψεις καλοκαιριού από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Κριός: Ο Ιούλιος έχει μια έκλειψη ακόμα και σας επηρεάζει. Θέματα επαγγελματικών και σπιτιού-οικογένειας θέλουν προσοχή. Απαιτητικός ο μήνας αυτός μέχρι τις 18. Μετά, ο Αύγουστος θα είναι υπέροχος, ειδικά μέχρι τις 21. Θα κυλήσουν όλα υπέροχα σε κάθε τομέα.

Ταύρος: Υπάρχει το μπέρδεμα ακόμα με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τέλος Ιουλίου. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες τώρα για να μην απογοητευτείτε. Το βλέμμα πάει στον Αύγουστο. Προσοχή μέχρι τις 18 του Ιουλίου. Πολύ πιο ευχάριστα τα τέλη Ιουλίου και ο Αύγουστος.

Δίδυμος: Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας καίνε τον Ιούλιο. Η έκλειψη στις 17 Ιουλίου αφορά τα οικονομικά σας κυρίως. Με ανάδρομο τον κυβερνήτη σας στον Καρκίνο μετά τις 18 του μηνός φαίνεται ότι ο Ιούλιος είναι έντονος στα οικονομικά. Ο Αύγουστος είναι ιδανικός μήνας για σας για τη σχέση σας.

Καρκίνος: Ο Ιούλιος προσφέρεται για διακοπές, μετά τις 18 του μήνα για να φύγει και η έκλειψη. Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας αυτό τον μήνα, ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας άρα μια επιστροφή από το παρελθόν είναι πιθανή. Προσοχή σε ταξίδια, μετακινήσεις και επικοινωνία. Ο Αύγουστος ξεκάθαρα καλύτερος μήνας και πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Και μετά τις 21 Αυγούστου είναι ένα πολύ καλό διάστημα για σας.

Λέων: Περιμένετε να φύγει η επιρροή του ανάδρομου στο ζώδιό σας και οι εκλείψεις που αγγίζουν τον ψυχολογικό σας τομέα. Μέχρι 18 Ιουλίου πιο δύσκολα. Μετά τα πράγματα βελτιώνονται. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ο Αύγουστος είναι ένας υπέρλαμπρος μήνας. Όλα θα γίνονται πιο εύκολα.

Παρθένος: Μπορεί τώρα να υπάρχει μια ατονία και μια δύσκολη κατάσταση αλλά μετά τις 18 Ιουλίου τα πράγματα θα γλυκάνουν. Ο ανάδρομος Ερμής είναι κάπου που σας ταιριάζει άρα θα έχετε λιγότερα προβλήματα. Ο Ιούλιος προσφέρεται για να το ρίξετε έξω, όπως και ο Αύγουστος. Μετά τις 21 Αυγούστου θα εστιάσετε σε νέα σχέδια.

Ζυγός: Ο Ιούλιος δεν είναι ο μήνας σας, δεν είναι ξέγνοιαστος. Προσοχή γύρω στις 18 Ιουλίου. Ο ανάδρομος στον Καρκίνο φέρνει μπέρδεμα στα επαγγελματικά. Ποντάρετε στον Αύγουστο για διακοπές και ξεγνοιασιά. Ο Ιούλιος θέλει προσοχή μέχρι την τελευταία μέρα.

Σκορπιός: Πιο μεγάλες οι πιέσεις τώρα και μέχρι τις 18 του μηνός. Ο Άρης στον Λέοντα και ο ανάδρομος Ερμής εκεί φέρνει ασυνεννοησία σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν επιλύονται εύκολα. Μετά τις 18 του μήνα χαλαρώνουν σιγά σιγά τα πράγματα. Ο Αύγουστος είναι καλύτερος μήνας αλλά έχει κάποιες αγωνίες.

Τοξότης: Έξοδα τώρα πολλά. Το μέλλον των οικονομικών και το χρήμα γενικά σας απασχολεί πολύ, ειδικά τώρα τον Ιούλιο. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας σας με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, όπως και ο Ήλιος και ο Άρης. Έχετε έναν πολλά υποσχόμενο Αύγουστο μπροστά σας.

Αιγόκερως: Τα οικονομικά είναι μείζον θέμα τώρα. Η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 18 Ιουλίου θέλει προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή σε θέματα υγείας. Το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου θέλει προσοχή. Ο Αύγουστος είναι πιο ήρεμος μήνας, πιο θετικός. Είναι ο μήνας που πρέπει να προτιμήσετε για διακοπές.

Υδροχόος: Θέλει μια προσοχή σε επαγγελματικά θέματα τώρα και θέματα υγείας και ψυχολογίας. Υπάρχουν μπερδέματα, αναβολές, εμπόδια μέχρι τις 18 του μήνα. Ο Ιούλιος γενικά σας μπερδεύει σε πολλά θέματα. Ο Αύγουστος είναι πιο θεαματικός μήνας και φέρνει ευκαιρίες στα ερωτικά και τη διασκέδαση.

Ιχθείς: Πιο δύσκολος μήνας ο Ιούλιος σε επαγγελματικά, σε φιλικές σχέσεις αλλά και επαγγελματικές. Μέχρι τις 18 του μήνα προσπαθήστε να μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Το τέλος Ιουλίου καλύτερο για να περάσετε ωραία. Ο Αύγουστος πιο άνετος μέχρι τις 21.

Περισσότερα ζώδια εδώ.